• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Kan testi en erken adetten 2-3 gün önce belli olur. Yinede adeti beklemek istersen bekleyebilirsin. Ama gebelik testinde ilişkiden 12 gün sonra belli olur ...

valla benim doktor şüpheli ilişkinin üzerinden 9 gün geçmişti belli olur dedi ya

Arkadaşlar kendimi ve kızkardeşimi anlatayım size nasıl hamile kaldığımızı

Ben 2 kız bir erkek annesiyim kızlarım sık sık birliktelikten hiç korunmadan oldu oğlumdada internetten tespit ettiğim yumurtlama gününde tek deneme oldu 28 günde adet oluyordum ve 14ncü gün oldu başkada olmadı

kızkardeşim yeni evli 2 yıl kadar bebek istemediler sonra hamile kalmak isteyince bir kaç ay kalamadı onun ilk bebek olunce kız erkek farketmez dedi ama gönlü hep kız bebek istiyordu,o sadece hamile kalmak için ovülüsyon testi almış ilk gülen yüzü görünce denemişler ,ikinci ve üçüncü gülen yüzdede denemişler garantilemek için yani 14,15,16 ncı günler birlikte olmuşlar ona kızın olur senin dedim ve dediğimiz gibide kızımız geliyor

Back