- 12 Ağustos 2016
- 274
- 494
- 33
İlgin için teşekkür ederim canım dün oldu ilişki.bir de bugün mü olmalı test siliklesti iki kızım var inşallah bir de oğlum olsun istiyorumYo dun attığını kastettim. Ben gece girdiğim için dün dedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlgin için teşekkür ederim canım dün oldu ilişki.bir de bugün mü olmalı test siliklesti iki kızım var inşallah bir de oğlum olsun istiyorumYo dun attığını kastettim. Ben gece girdiğim için dün dedim
Rica ederim canım. Biz erkek bebek için test koyulaşıp silikleştiğinde tek ilişki yapyoruz...İlgin için teşekkür ederim canım dün oldu ilişki.bir de bugün mü olmalı test siliklesti iki kızım var inşallah bir de oğlum olsun istiyorum
Canım dün sabah t çizgi cden koyuydu yani pozitifti.aynı günRica ederim canım. Biz erkek bebek için test koyulaşıp silikleştiğinde tek ilişki yapyoruz...
Selam cnm yumurta olduktan sonra cizgiler siliklesiormu benimkiler hic cizgi yok normal miCanım dün sabah t çizgi cden koyuydu yani pozitifti.aynı gün
Akşam yaptığımda ise hafif siliklesti ve ilişki oldu.zamanlama doğru mu
Evet silikleşiyormuş ben de tam bilmiyorum.çizgi yoksa yumurtlama yakın değildirSelam cnm yumurta olduktan sonra cizgiler siliklesiormu benimkiler hic cizgi yok normal mi
Doğru canımCanım dün sabah t çizgi cden koyuydu yani pozitifti.aynı gün
Akşam yaptığımda ise hafif siliklesti ve ilişki oldu.zamanlama doğru mu
2. czg koyu olup silikleşiyorsa yumurtladın demektir ... Yumurtladığın güne kadar hiç ilişki olmadan tek ilişki yaşarsan erkek bebektir eğer silikleşmeden sık ilişki ise kız bebektir ... Allah bilir tabiki ...Selam cnm yumurta olduktan sonra cizgiler siliklesiormu benimkiler hic cizgi yok normal mi
Yumurta catlamaya yakin akinti baslar ve gittikce artar.Catlama oluncada sivi beyaz akinti gelir yogun bir sekilde ve gittikce azalir.Test t ve c cizgisi koyulasir esit veya t c den daha fazla koyulasir catladiktan sonra siliklesmeye baslarCanim akintidan belli olur agridan degilde.Akinti takibiylede ogrenebilirsin
Ben yasadim 4 5 kere iliski ama yumurtlamadan ve bir gun öncede oldu sonra agrilarim oldu yumurtladim ve nidahada olmadi iliski zaten cizgilerde yok ins tutmusturda erkek kiz farketmet2. czg koyu olup silikleşiyorsa yumurtladın demektir ... Yumurtladığın güne kadar hiç ilişki olmadan tek ilişki yaşarsan erkek bebektir eğer silikleşmeden sık ilişki ise kız bebektir ... Allah bilir tabiki ...
Sağol canım şimdi korunmaya devam mı etmeliyiz o zamanDoğru canım
Ben yasadim 4 5 kere iliski ama yumurtlamadan ve bir gun öncede oldu sonra agrilarim oldu yumurtladim ve nidahada olmadi iliski zaten cizgilerde yok ins tutmusturda erkek kiz farketmet
Ja bide tuhaf seyler oldu agrim da var adet agrisi gibi o gunden berli bilmiom ya off inss tutmustur yasimda 27 esinin 36 hic kontrollde olmadik sevmiom ins gerek kalmazBende senin gibiyim en koyu olan gün ilişki oldu başka olmadı inşallah tutar
Ja bide tuhaf seyler oldu agrim da var adet agrisi gibi o gunden berli bilmiom ya off inss tutmustur yasimda 27 esinin 36 hic kontrollde olmadik sevmiom ins gerek kalmaz
Evet canım umarım tutarSağol canım şimdi korunmaya devam mı etmeliyiz o zaman
Allah gönlüne göre versinBen yasadim 4 5 kere iliski ama yumurtlamadan ve bir gun öncede oldu sonra agrilarim oldu yumurtladim ve nidahada olmadi iliski zaten cizgilerde yok ins tutmusturda erkek kiz farketmet
Hepimizin ins eger varsa nezaman belli.olur adet gunum 14.10 duzenli olursa ins normalde bu ara 31 gunde birAllah gönlüne göre versin
Kan testi en erken adetten 2-3 gün önce belli olur. Yinede adeti beklemek istersen bekleyebilirsin. Ama gebelik testinde ilişkiden 12 gün sonra belli olur ...Hepimizin ins eger varsa nezaman belli.olur adet gunum 14.10 duzenli olursa ins normalde bu ara 31 gunde bir
Selam cnm.banada yardim yada bi rahatlayim ben yumurtladigim bir gun önce iliski omdu ondan önce cok tabi ama suan ustunden 5 gun gecti ama sol gögzum batio batio gelio kasik agrim ara sira ne olabilir dizlerim bide romatisma gibi ama adetten öncede böle omir dizlerim ama göguzum hassas elleyince aciooo ins ktu sey degildirEstağfurullah..Elimden geldiğince.Tabi bu gebeligim nasil geçer bilemiyorum.Dua edinde iyi geçsin.Gurbetteyim yakinimda bi akrabada yok...Eşim hem çocuklarla ilgilencek hem benimle.Allah yardımcımız olsun.Bebis için herşey deger.Rabbim isteyen herkese versin insallah.Dua edecem sizlerede
Canim yumurtlamadan 5 6 gun sonra tutunma baslar.Tutunursa yani yumurtlamadan tam 1 hafta sonra bende ilk belirtiler gogus uclarinda hassasiyet ve sabahlari bas agrisiyla uyanma basladi.Yumurtlamadan tam 12 gun sonrada sabah ilk idrarla yaparsan gebelik testinde cikar.Kanda hemen cikmaz bosuna yapma.Erken oldugu icin kan degerlerin cok dusuk cikar ve dr lar bu degerlere gebelik var demez.1 hafta sonra gel der...Selam cnm.banada yardim yada bi rahatlayim ben yumurtladigim bir gun önce iliski omdu ondan önce cok tabi ama suan ustunden 5 gun gecti ama sol gögzum batio batio gelio kasik agrim ara sira ne olabilir dizlerim bide romatisma gibi ama adetten öncede böle omir dizlerim ama göguzum hassas elleyince aciooo ins ktu sey degildir
Tm tesekkür ederim Allah razi olsun suan agrim yok ama afedersin göysum sade ucu degil ustune bile yatamiom.ins tutunmustur bebeyimmmm aiii kiyamam onu benCanim yumurtlamadan 5 6 gun sonra tutunma baslar.Tutunursa yani yumurtlamadan tam 1 hafta sonra bende ilk belirtiler gogus uclarinda hassasiyet ve sabahlari bas agrisiyla uyanma basladi.Yumurtlamadan tam 12 gun sonrada sabah ilk idrarla yaparsan gebelik testinde cikar.Kanda hemen cikmaz bosuna yapma.Erken oldugu icin kan degerlerin cok dusuk cikar ve dr lar bu degerlere gebelik var demez.1 hafta sonra gel der...