• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Selam cnm yumurta olduktan sonra cizgiler siliklesiormu benimkiler hic cizgi yok normal mi
2. czg koyu olup silikleşiyorsa yumurtladın demektir ... Yumurtladığın güne kadar hiç ilişki olmadan tek ilişki yaşarsan erkek bebektir eğer silikleşmeden sık ilişki ise kız bebektir ... Allah bilir tabiki ...

Canim akintidan belli olur agridan degilde.Akinti takibiylede ogrenebilirsin
Yumurta catlamaya yakin akinti baslar ve gittikce artar.Catlama oluncada sivi beyaz akinti gelir yogun bir sekilde ve gittikce azalir.Test t ve c cizgisi koyulasir esit veya t c den daha fazla koyulasir catladiktan sonra siliklesmeye baslar

2. czg koyu olup silikleşiyorsa yumurtladın demektir ... Yumurtladığın güne kadar hiç ilişki olmadan tek ilişki yaşarsan erkek bebektir eğer silikleşmeden sık ilişki ise kız bebektir ... Allah bilir tabiki ...
Ben yasadim 4 5 kere iliski ama yumurtlamadan ve bir gun öncede oldu sonra agrilarim oldu yumurtladim ve nidahada olmadi iliski zaten cizgilerde yok ins tutmusturda erkek kiz farketmet

Hepimizin ins eger varsa nezaman belli.olur adet gunum 14.10 duzenli olursa ins normalde bu ara 31 gunde bir
Kan testi en erken adetten 2-3 gün önce belli olur. Yinede adeti beklemek istersen bekleyebilirsin. Ama gebelik testinde ilişkiden 12 gün sonra belli olur ...

Estağfurullah..Elimden geldiğince.Tabi bu gebeligim nasil geçer bilemiyorum.Dua edinde iyi geçsin.Gurbetteyim yakinimda bi akrabada yok...:KK43:Eşim hem çocuklarla ilgilencek hem benimle.Allah yardımcımız olsun.Bebis için herşey deger.Rabbim isteyen herkese versin insallah.Dua edecem sizlerede
Selam cnm.banada yardim yada bi rahatlayim ben yumurtladigim bir gun önce iliski omdu ondan önce cok tabi ama suan ustunden 5 gun gecti ama sol gögzum batio batio gelio kasik agrim ara sira ne olabilir dizlerim bide romatisma gibi ama adetten öncede böle omir dizlerim ama göguzum hassas elleyince aciooo ins ktu sey degildir

Selam cnm.banada yardim yada bi rahatlayim ben yumurtladigim bir gun önce iliski omdu ondan önce cok tabi ama suan ustunden 5 gun gecti ama sol gögzum batio batio gelio kasik agrim ara sira ne olabilir dizlerim bide romatisma gibi ama adetten öncede böle omir dizlerim ama göguzum hassas elleyince aciooo ins ktu sey degildir
Canim yumurtlamadan 5 6 gun sonra tutunma baslar.Tutunursa yani yumurtlamadan tam 1 hafta sonra bende ilk belirtiler gogus uclarinda hassasiyet ve sabahlari bas agrisiyla uyanma basladi.Yumurtlamadan tam 12 gun sonrada sabah ilk idrarla yaparsan gebelik testinde cikar.Kanda hemen cikmaz bosuna yapma.Erken oldugu icin kan degerlerin cok dusuk cikar ve dr lar bu degerlere gebelik var demez.1 hafta sonra gel der...

Canim yumurtlamadan 5 6 gun sonra tutunma baslar.Tutunursa yani yumurtlamadan tam 1 hafta sonra bende ilk belirtiler gogus uclarinda hassasiyet ve sabahlari bas agrisiyla uyanma basladi.Yumurtlamadan tam 12 gun sonrada sabah ilk idrarla yaparsan gebelik testinde cikar.Kanda hemen cikmaz bosuna yapma.Erken oldugu icin kan degerlerin cok dusuk cikar ve dr lar bu degerlere gebelik var demez.1 hafta sonra gel der...
Tm tesekkür ederim Allah razi olsun suan agrim yok ama afedersin göysum sade ucu degil ustune bile yatamiom.ins tutunmustur bebeyimmmm aiii kiyamam onu ben

Back