- 13 Kasım 2013
- 948
- 881
- 103
merhaba kızlar... bir sorunum bir türlü çözemedim yardımcı olursanız çok sevinirim. pkolu olduğum için adetlerim düzensiz ve ovu testi ile yumurtlama tarihlerimi kontrol etmeye çalışıyorum. sat 21.09du 6gün sürdü yani 26sında bitti.. görselleri atıyorum üzeri yazısız olan bu güne ait yani 9. güne. çatlaması için erken mi? çünkü 8. güne göre daha çık şuan t çizgisi. sizce ne yapmalıyım?
Kızlar adet sonrası 10. 12 14 16 18 . günleri deneyin ilişki için.. ben de bu yöntemle ilerleyeceğim .. sonucu paylaşalım lütfen..
Hayirli olsun canim... cok sevindim...Allah saglikli kucaginiza almaya nasip eder insallah...HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM
Aynen gece ya da sabah çatlar canımBugün çatlayacak mi ben mi catlayacam
Tesekkur ederim.ins Allah size hayirlisiyla nasip etsinn.TEBRİK EDERİM, İNŞALLAH KISA ZAMANDA BEN DE HAYIRLISIYLA HAMİLE KALABİLİRİM...
Tseskkur eserim.amin herkese ins.Hayirli olsun canim... cok sevindim...Allah saglikli kucaginiza almaya nasip eder insallah...
Kızlar selamlar, sizce koyuluk artıyor mu azalıyor mu? Şuan reglimin 13.günündeyim ve ortalama adetlerim 28 günde 1 oluyor.
Aynen canım, yanlış yaptım sanırımİdrari çok koyuyorsun sanırım canım dağılmış cizgiler
Aynen canım, yanlış yaptım sanırımBu ay da böyle geçicek galiba
Kaçıncı gün bugün öncesi değerlendirme oldu mu
28 Eylülde ikinci yaptığın test,yumurtanın en olgun olduğu gün ve 29 Eylülde yaptığın test yumurtanın catladığı gün bence ,hayırlısıyla hamilelik haberini alırız İnşallahMerhaba kızlar ovülasyon testlerim resimdeki gibi yumurtlama sizce hangi gün olmuştur ?
28 eylüldeki aslında aynı saatte yapıldı ben koyu görünce birdaha yapmak istedim :) ongün ilişki olmadı ana 27 de olmuştu 29 dada oldu inşallah tutar bende 28 de girmedim diye üzülüyorum28 Eylülde ikinci yaptığın test,yumurtanın en olgun olduğu gün ve 29 Eylülde yaptığın test yumurtanın catladığı gün bence ,hayırlısıyla hamilelik haberini alırız İnşallah
Üzülme,sen tam olması gereken günleri degerlendirmissin,zaten canım biliyorsun sprermin canlı kalma süresi min.1 gün max.3 gün her durumda şans yüksek gerisi dua yani olur İnşallah28 eylüldeki aslında aynı saatte yapıldı ben koyu görünce birdaha yapmak istedim :) ongün ilişki olmadı ana 27 de olmuştu 29 dada oldu inşallah tutar bende 28 de girmedim diye üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?