Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Genelde oyle biliniyor ama ogretmeblerin tatili 1 temmuz 1eylul arasi 2ay canim, seminer donemi oluyor 2ser hafta kapaninca ve acilmadan. Valla o gobek çizgisi bende hic olmadi ama arkadaslar demisti duru da demis bak insallah vardir saglikli bi minik orda. Allah tan umit kesilmez canim ama yine de hazirlikli olmaya calis adet olmadan belli olmaz

Evet canım adet olmadan çok ümitlenmemem lazım haklısın :31:

2 ayda iyi aslında bende çok istemiştim öğretmen olmayı ama kısmet değilmiş bayanlar için en iyi meslek aslında. Temmuza az kaldı 1 ay daha çalışıp tatil yapacaksınız ne güzel :)

Evet canım adet olmadan çok ümitlenmemem lazım haklısın :31:

2 ayda iyi aslında bende çok istemiştim öğretmen olmayı ama kısmet değilmiş bayanlar için en iyi meslek aslında. Temmuza az kaldı 1 ay daha çalışıp tatil yapacaksınız ne güzel :)

Cok sukur iyi canim ama inan yilin yorgunlugunu anca atiyor insan.insanla ugrasmak hele ki egitmek cok zor. Bikac gun daha sabir et sonu selamet olur insallah;))

Allah sabir versin insallah canim

Basiniz sağolsun çok zor durum Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

Bu göğüs ve göbekkararmasi belirti ilkinde bende hep takip ederdim ggerçekten hamile kaldimda baya koyulasti ama psikolojik olarak koyu gelmesin)))bana birkaç aydir öyle oluyoda rsime diyorum bak koyulasmis oda hayir değil diyove hakli cikiyor(++

Basiniz sağolsun çok zor durum Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

Bu göğüs ve göbekkararmasi belirti ilkinde bende hep takip ederdim ggerçekten hamile kaldimda baya koyulasti ama psikolojik olarak koyu gelmesin)))bana birkaç aydir öyle oluyoda rsime diyorum bak koyulasmis oda hayir değil diyove hakli cikiyor(++

Göbek çizgisini yeni farkettim normalde damarlara bakıyordum belirgün mi diye onu gördüm dün :1: Göğüs içinde çok koyu sayılmaz aslında hafif bi koyulaşma var ama evet. Bi de böyle heveslenirken pat diye kırmızıları görmesem bari :1:

Göbek çizgisini yeni farkettim normalde damarlara bakıyordum belirgün mi diye onu gördüm dün :1: Göğüs içinde çok koyu sayılmaz aslında hafif bi koyulaşma var ama evet. Bi de böyle heveslenirken pat diye kırmızıları görmesem bari :1:

Çokistiyorum ama bir oo kadar da korkuyorum (((nazil olacak diye ilk hamilelik çok güzelbasina ne gelcrk bbilmiyorsun size tavsiyem kimsenin hic doğum hikayesini dinlemeyin birde yok normal olacak yok sezeryan diye sartlandurmatin önemli olan bebisin sagligi

Saolun kızlar rabbim kimseyi evlat acısı ile sinamasin.benim göğüslerim ilk gebeligimde koyulasmisti o yuzden emin olamıyorum çünkü sicak suda falan ayni oluyor

Alttan muayene etmemis adetin geçmemiş nasil gorcekmis ben Dr gittimde gecen ay adetine 5 6gun vardi alttan muayene. Etti varsa gozukurmu dedim adet gecikmesi olmadan alttan gözükmez kese oluşmaz dedi

inşallah dediğin gibi olur cnm çok saol.bütün hayellerimi yıkrı biranda doktor hatta antibiyotik kullanmaya başlamıştım yanma geçsin diye ama bıraktım bir tane aldım.

kızlar bişey sorcam bu ovulasyon testinde adetin gecikmese bile gebelik belli oluyor mu?yapsam mı bilmedim.çatlama dönemlerim 26 31 arası

kızlar bişey sorcam bu ovulasyon testinde adetin gecikmese bile gebelik belli oluyor mu?yapsam mı bilmedim.çatlama dönemlerim 26 31 arası

Ovü testinden öğrenenler var canım hamileliğini ama onun için adet tarihine yakın yada geçmiş olması lazımmış şimdiden belli olmaz sanırım o erken yani :)

Çokistiyorum ama bir oo kadar da korkuyorum (((nazil olacak diye ilk hamilelik çok güzelbasina ne gelcrk bbilmiyorsun size tavsiyem kimsenin hic doğum hikayesini dinlemeyin birde yok normal olacak yok sezeryan diye sartlandurmatin önemli olan bebisin sagligi

Tabi ki öyle o yeterki olsun ben ağrısını da çekerim yeter ki sağlıklı olsun canm :) Dediğin gibi bazen bazı şeyleri bilmemek öğrenmemek daha iyi aslında ben şimdi mesela rahim filmi çektirenleri okudum ve çok korkuyorum ya gerekirse diye sürekli aklımda çok sıkıntı yaşayanda olmuş rahat çektirende ama bana korku düştü bi kere :)

Tabi ki öyle o yeterki olsun ben ağrısını da çekerim yeter ki sağlıklı olsun canm :) Dediğin gibi bazen bazı şeyleri bilmemek öğrenmemek daha iyi aslında ben şimdi mesela rahim filmi çektirenleri okudum ve çok korkuyorum ya gerekirse diye sürekli aklımda çok sıkıntı yaşayanda olmuş rahat çektirende ama bana korku düştü bi kere :)

Çok okymamakniyi bazen))) ovvtestini yaparak gebelik ogreniliyo bakin

Back