Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

slm kızlar ben ilk defa yazıyorum.ben 7 senedir evliyim geçen sene bu ayda hamile kaldım fakat eylül gibi bebeğimi kaybettim.10 ay oldu kaybedeli bu ay ovulasyon testi aldım yaptım o iki çizgiyi yakaladım.her ayın 9 da olurken mayısta 13 de oldum.normalde adet 31 günde bir görürken 33 günde bir oldum geçen ay.u ayda 13 de olurum herhade.acaba tutmuşmudur.2 haftadır göğüslerim ağrıyor birde dün pembe akıntım oldu.doktor ultrason ile baktı yok dedi(alttan değil)benim çatlamalarım 23 ile 31 oldu sizce lütfen cvp :18:

slm kızlar ben ilk defa yazıyorum.ben 7 senedir evliyim geçen sene bu ayda hamile kaldım fakat eylül gibi bebeğimi kaybettim.10 ay oldu kaybedeli bu ay ovulasyon testi aldım yaptım o iki çizgiyi yakaladım.her ayın 9 da olurken mayısta 13 de oldum.normalde adet 31 günde bir görürken 33 günde bir oldum geçen ay.u ayda 13 de olurum herhade.acaba tutmuşmudur.2 haftadır göğüslerim ağrıyor birde dün pembe akıntım oldu.doktor ultrason ile baktı yok dedi(alttan değil)benim çatlamalarım 23 ile 31 oldu sizce lütfen cvp :18:

canım daha adetin geçmemiş anladığım kadarıyla o yüzden acele etme bence bu kadar strese sokma kendini, kanda bakmadı mı doktor?

Alttan muayene etmemis adetin geçmemiş nasil gorcekmis ben Dr gittimde gecen ay adetine 5 6gun vardi alttan muayene. Etti varsa gozukurmu dedim adet gecikmesi olmadan alttan gözükmez kese oluşmaz dedi

Gunaydin durucum;)) nasilsin? Ben de bugun gidicem doktora bakalim nasil muayene edicek hic alttan muayene olmadim daha

Tesekkurler kızlar inşallah tutmuştur benim ilk gebeligimde 7 haftalik ti alttan muayenede anca çıktı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tesekkurler kızlar inşallah tutmuştur benim ilk gebeligimde 7 haftalik ti alttan muayenede anca çıktı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Insallah canim hayirli haberlerini alirsin. Ne zaman gideceksin doktora?

Gunaydin durucum;)) nasilsin? Ben de bugun gidicem doktora bakalim nasil muayene edicek hic alttan muayene olmadim daha

Gunaydin cnmm iyimm git bakalim ne varsa anlat alttan muayene konusunda ben biraz sorunluyum ama Dr um çok iyi ugrasiyo brnle)) ama aslında acimiyo busey yok yani hadi hayirli haberlerini bekliyoruz

Adetimin gecikmesini bekliyorum.kafami kurcalayan neden pembe akıntı geldi anlamadım. Birde ben ilk bebegimi hidrosefali sen kaybettim çok korkuyorum rabbim insallah bir daha sinamaz beni.

Birde ömrüm alltan muayene makla geçti ilkinde kaldiramadim bayildim ama alıştım sonra acimiyor ama cok utaniyor insan

Birde ömrüm alltaDr muayene makla geçti ilkinde kaldiramadim bayildim ama alıştım sonra acimiyor ama cok utaniyor insan

Ya yok bayilmafim hic utanmiyorumda bayan dr ama psikolojik etkileniyo drun hatta smear testi yapcakti yokbyaptirmam etmem diyene kadar kadim yapmis)))

Ya yok bayilmafim hic utanmiyorumda bayan dr ama psikolojik etkileniyo drun hatta smear testi yapcakti yokbyaptirmam etmem diyene kadar kadim yapmis)))

Valla 2kez kurtaj oldum ama bilincli olarak hic yasamadim aslinda en iyi oyle anliyorlarmis bakmaz sanırım erkek doktora gidicem ama bakarsa da bakacak artik smear da yaptirmadim hic gerek yok demisti doktorum ama var galiba oyle mi?

Benim ölen bebegimden sonra smear yaptı alıştım 7; senedir alttan muayeneye hayırlısı olsun bence yaptir icinde kuşku olmuyor insanin sonrasını da Allah kerim diyorsun ben iki kere tüp bebek yaptirdim olmadi tdaviyi bıraktığım ay bir sene sonra ayni tarihte kendiliginden oldu.10 aydir da olsun diye bekliyorum ilk kez bu ay ciddiye aldım inşallah olur

Valla 2kez kurtaj oldum ama bilincli olarak hic yasamadi. aslinda en iyi oyle anliyorlarmis bakmaz sanırım erkek doktora gidicem ama bakarsa da bakacak artik smear da yaptirmadim hic gerek yok demisti doktorum ama var galiba oyle mi?

Erkek bayan farketmiyo rahat ol sonuçtadDr onlar baksin alttan sorun varmi yokmu smear yaptir eğer gerek duyarsa senede 1jere yaptırmak gerekiyor kanser taramasi o tabi senin yasin küçük bana gore kadin durek yapyi bana yas 35olunca daha ince hic yaptitmamistim soyle igne ilac bisry versin de bebek icin olsun

Erkek bayan farketmiyo rahat ol sonuçtadDr onlar baksin alttan sorun varmi yokmu smear yaptir eğer gerek duyarsa senede 1jere yaptırmak gerekiyor kanser taramasi o tabi senin yasin küçük bana gore kadin durek yapyi bana yas 35olunca daha ince hic yaptitmamistim soyle igne ilac bisry versin de bebek icin olsun

aslında muayene olmak değil öyle bir duruma düşmek koyuyor insana işte bu yüzen insanın bünyesi kalmıyor.

Gunaydin canim,iyiyim ogleden sinra doktora gidicem sen nasilsin durumlar nedir;))

Şimdilik bişey yok canım ama kasıklarımda hafiften ağrı başladı adet olacakmış kadar şiddetli değil ama var yani ara ara vuruyor :) Bi de göbek deliğimden aşağı kahverengi çizgi çıkmış önceden yoktu niye çıktı anlamadım :31:
Bakalım doktor ne diyecek inşallah herhangi bi sorun yoktur canım için rahat dönersin :))

Şimdilik bişey yok canım ama kasıklarımda hafiften ağrı başladı adet olacakmış kadar şiddetli değil ama var yani ara ara vuruyor :) Bi de göbek deliğimden aşağı kahverengi çizgi çıkmış önceden yoktu niye çıktı anlamadım :31:
Bakalım doktor ne diyecek inşallah herhangi bi sorun yoktur canım için rahat dönersin :))

Canim gecen arkadaslar konusuyordu hamileligin ilerleyen donemlerinde gobekten asagi kahve cizgi cikiyor diye hayirlisi bakalim ;)

Back