• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

inşallah görmezsin cnm:)benim daha var ?

İnşallah canım bakalım artık bekliyorum bende ne olacağını :) Geçen ay ovülasyon testi ve soğan kürü yaptım ama eğer olmazsa soğan kürünü bırakıcam yumurtam çatlıyor zaten gerek yok tansiyonumu düşürüyor bi de:1:

Yok bkle söktürücü kullanma cnnm kusmet belli olmaz bekle sonrasında da git iğne. Sisirdumi seni yada sisiriyomu

Kilo olarak degil canim yumurtalar asiri buyuyor icten rahatsizlik veriyor.rahim su topluyor Allah korusun kendi gecmezse hastaneye yatirip su cekiyorlarmis sukur benim kendi gecti. Bekleyecegim bakalim ne olacak

İnşallah canım bakalım artık bekliyorum bende ne olacağını :) Geçen ay ovülasyon testi ve soğan kürü yaptım ama eğer olmazsa soğan kürünü bırakıcam yumurtam çatlıyor zaten gerek yok tansiyonumu düşürüyor bi de:1:

valla benim düzenli oluyorum diye ekstra bişey yapmadım ovulasyon kullandım bende geçen ay yakaladım çizgileri hayırlısı olsun.

Yaso kan testi yaptirsaydin keşke

bende geçen ay öyle zannetim 4 gün atınca.40 güne kaadar normal demişti doktorum.gittin mi doktora peki.belki bebiş var

Doktora gittim zeynepcim ama doktor ultrasonda gebelik yok 1hafta daha bekle adet olmazsan gel tahlil yapalim dedi.duru doktor oyle deyince de hayir yapalim demek aklima gelmedi hic. ne biliyim demek ki hayirlisi boyle.

Doktora gittim zeynepcim ama doktor ultrasonda gebelik yok 1hafta daha bekle adet olmazsan gel tahlil yapalim dedi.duru doktor oyle deyince de hayir yapalim demek aklima gelmedi hic. ne biliyim demek ki hayirlisi boyle.[/QUOTE

Merak ediyozz iste napalim ama bu ay icimde hic heves yok nedense :43:

Kiyamam ya oyle deme neden heves kalmasin git bakalim ister sen de doktora? bana da inadina bi rahatlik coktu bu ay hatta subattaki kimyasaldan beri onceden olsa simdiye kac kez tahlil yapmistim kan vermiştim:))

Doktora gittim zeynepcim ama doktor ultrasonda gebelik yok 1hafta daha bekle adet olmazsan gel tahlil yapalim dedi.duru doktor oyle deyince de hayir yapalim demek aklima gelmedi hic. ne biliyim demek ki hayirlisi boyle.[/QUOTE

Merak ediyozz iste napalim ama bu ay icimde hic heves yok nedense :43:

UMUDUNU YİTİRME,İNAN BEN YAŞADIKLARIMI ANLATSAM ROMAN OLUR.RABBİM KİMSEYE VERMESİN :(

Doktora gittim zeynepcim ama doktor ultrasonda gebelik yok 1hafta daha bekle adet olmazsan gel tahlil yapalim dedi.duru doktor oyle deyince de hayir yapalim demek aklima gelmedi hic. ne biliyim demek ki hayirlisi boyle.

Hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda bazen dualarimizi yanlış yapiyoruz illede olsun diyoruz halbuki sağlıklı ve hayırlı evlat olsun.

sen soğan suyunu nasıl kullandın canım bende kullanıyodum aile hekimliğinde ebelerimiz var annem demiş oda kullanmasın hormonlarını bozar demiş sinir oldumm:47::47::47::47::47::47::47::47::47:

Gunaydin kizlarrr:)) nasilsiniz bakalim bu sabah?benim asiri uykum var ya aksam da nerdeyse 9dan beri uyuyorum ama 6da kalkinca kâr etmiyor demek ki..:)

Gunaydin kizlarrr:)) nasilsiniz bakalim bu sabah?benim asiri uykum var ya aksam da nerdeyse 9dan beri uyuyorum ama 6da kalkinca kâr etmiyor demek ki..:)

Gunaydin canimm gunumuz hayirli ve guzel gecsinn benimde hala cok uykum vaarrr:o:o

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin canimm gunumuz hayirli ve guzel gecsinn benimde hala cok uykum vaarrr:o:o

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin kozlar o uyku bende hic bitmuyo zaten
Gigus agrisina gelince benim her adet döneminde agriyo zaten ayrıca hamile kaldinizdada ayni adet olurken ne yasiyosaniz aynisini yasiyosunuz AA demiştim gene olmadi çikan sivikceye kadar ayni

sen soğan suyunu nasıl kullandın canım bende kullanıyodum aile hekimliğinde ebelerimiz var annem demiş oda kullanmasın hormonlarını bozar demiş sinir oldumm:47::47::47::47::47::47::47::47::47:

Ben soğan suyunu adet bittikten sonra 7. gün başladım ama 1 hafta kullandım tansiyonumu çok düşürdü canım bi de yumurtam çatladığı için bende tedirgin oldum bıraktım akıntımda çok olmadı sanırım enfeksiyon falanda yok diye düşündüm o yüzden en iyisi devam etmemek dedim bu seferde adetim düzenli onu bozar diye de korktum açıkçası :)

Back