Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Erkek bayan farketmiyo rahat ol sonuçtadDr onlar baksin alttan sorun varmi yokmu smear yaptir eğer gerek duyarsa senede 1jere yaptırmak gerekiyor kanser taramasi o tabi senin yasin küçük bana gore kadin durek yapyi bana yas 35olunca daha ince hic yaptitmamistim soyle igne ilac bisry versin de bebek icin olsun

Canim bebek icin tedaviye tayin olursak insallah orda baslamayi dusunuyoruz ya burda baslamak istemiyorum pek

Benim ölen bebegimden sonra smear yaptı alıştım 7; senedir alttan muayeneye hayırlısı olsun bence yaptir icinde kuşku olmuyor insanin sonrasını da Allah kerim diyorsun ben iki kere tüp bebek yaptirdim olmadi tdaviyi bıraktığım ay bir sene sonra ayni tarihte kendiliginden oldu.10 aydir da olsun diye bekliyorum ilk kez bu ay ciddiye aldım inşallah olur

your_app_name uygulaması kullanılarak device_name

ikinciyi mi istiyorsun canim kusura bakma anlayamadim. Stres cok etkiliyor aslinda ben de gecen yaz tedavi oldum ama yumurtalar asiri tepki verdi falan olmadi tutmadi sonra adet olayim diye kafam rahat beklerken hamile oldugumu ogrendim rahat olmak lazim ama...

Canim gecen arkadaslar konusuyordu hamileligin ilerleyen donemlerinde gobekten asagi kahve cizgi cikiyor diye hayirlisi bakalim ;)

İnşallah bakalım canım ama henüz ilerlememiştir daha hissedemiyorum bile erkenden çıkmış o zaman bende :1: Senin geçeli bugün 5 mi oldu canım

İnşallah bakalım canım ama henüz ilerlememiştir daha hissedemiyorum bile erkenden çıkmış o zaman bende :1: Senin geçeli bugün 5 mi oldu canım

6.gun bugun canim. Haftasonu yok cikti iste zaten testte.ama dun bi konuda okudum adeti 27 gun gecince kanda anca cikanlar var sokturucu kullanmasam da kendi haline mi biraksam yoksa geciktirmesem mi bilemedim valla

Evet ikinciyi istitorum nasip olursa sitresim birazya yaşım 30 olması

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

6.gun bugun canim. Haftasonu yok cikti iste zaten testte.ama dun bi konuda okudum adeti 27 gun gecince kanda anca cikanlar var sokturucu kullanmasam da kendi haline mi biraksam yoksa geciktirmesem mi bilemedim valla

Evet geç döllenmede olabiliyormuş canım bende bu sitede okumuştum adet söktürücü vermiş doktoru ama iyi ki kullanmamışım hamileymişim diyenler vardı. Dr söyler gerçi canm yada belki biraz daha bekleyelim riske atmayalım der ama geç döllenme olabiliyormuş. Ben geçen ay gitmiştim konyaya gezmek için ve çok beğendim çok güzel bi şehir düzenli herşey :)

Evet ikinciyi istitorum nasip olursa sitresim birazya yaşım 30 olması

Canım Allah bağışlasın ama stres yapma bak bende 29 yaşındayım daha 1.yi bekliyorum rahat ol kasma kendini hiç :)))

Evet geç döllenmede olabiliyormuş canım bende bu sitede okumuştum adet söktürücü vermiş doktoru ama iyi ki kullanmamışım hamileymişim diyenler vardı. Dr söyler gerçi canm yada belki biraz daha bekleyelim riske atmayalım der ama geç döllenme olabiliyormuş. Ben geçen ay gitmiştim konyaya gezmek için ve çok beğendim çok güzel bi şehir düzenli herşey :)

Evet canim ya bi de esimle universiteyi orada okuduk bizim icin ozel de bi sehir:) hayirlisiyla cikarsa cok sevinecegiz:)bugune kadar gittigim doktorlar hep 35i gecmesin deyip hep sokturucu verdiler ama her zamanolmuyor iste 35 gunde napayim yani bu da benim duzenim ben ilk iki hamileligimi 45.gunde falan ogrenmistim.ikinci bos gebelik oldu ama ilki saglikliydi kalbi durdu.gec dollenme olunca illa sagliksiz olacakmis gibi davranan doktorlara denk geldim hep galiba.bu ne diyecek bakalim ilk kez gidicem. Ne yazdim ya icimi doktum valla:)))

Saolun kızlar icime su serptiniz rabbim gonlumuze gore versin inşallah. Bende umudu kesmistim menapoza girdim diye gittim doktora hamile çıktım 7-8 haftalikti belirti yoktu sadece goguslerim ağrıyordu birde sicak basiyordu.stres yapmayinca oluyor ama ben bu ayda hamileydim gecen sene bir sürü hayallerim vardi 4,5 5aylikken kaybettim ismi bile vardi mezari var cok kötü oluyorum bazen allahtan çalışıyorum iyi geliyor

Şimdilik bişey yok canım ama kasıklarımda hafiften ağrı başladı adet olacakmış kadar şiddetli değil ama var yani ara ara vuruyor :) Bi de göbek deliğimden aşağı kahverengi çizgi çıkmış önceden yoktu niye çıktı anlamadım :31:
Bakalım doktor ne diyecek inşallah herhangi bi sorun yoktur canım için rahat dönersin :))

Vitacim göbek cizgin ciktiysa belirti zaten adetin gectimi birde göğüs ucuna bak ondada kararma olmasi gerek

Evet canim ya bi de esimle universiteyi orada okuduk bizim icin ozel de bi sehir:) hayirlisiyla cikarsa cok sevinecegiz:)bugune kadar gittigim doktorlar hep 35i gecmesin deyip hep sokturucu verdiler ama her zamanolmuyor iste 35 gunde napayim yani bu da benim duzenim ben ilk iki hamileligimi 45.gunde falan ogrenmistim.ikinci bos gebelik oldu ama ilki saglikliydi kalbi durdu.gec dollenme olunca illa sagliksiz olacakmis gibi davranan doktorlara denk geldim hep galiba.bu ne diyecek bakalim ilk kez gidicem. Ne yazdim ya icimi doktum valla:)))

İnşallah canım Allah gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallah her anlamda :)) Sen baya zor şeyler yaşamışsın benim daha önce hiç olmadı bu ilk olacak ama hep diyorum Alahım hayırlısı olsun geç olsun ama sağlıklı olsun sen onu bana bağışla diye. Bu sefer inşallah seninledir ve sana tutunur tatlım

Vitacim göbek cizgin ciktiysa belirti zaten adetin gectimi birde göğüs ucuna bak ondada kararma olmasi gerek

Normalde 29 günde bir olurdum ama ben bu sefer 30 günden hesapladım o da yarın oluyor canım henüz geçmedi yani bekliyorum sabırsızlıkla :)) Kasık ağrım 1 haftadır vardı aslında ama umutlanmak istemedim hiç gününü bekledim hep. Benim adet olunca göğüslerim hiç acımaz şişmez o yüzden şu anda da ağrı yok ama rengi biraz koyu gibi sanki :31::31:

Normalde 29 günde bir olurdum ama ben bu sefer 30 günden hesapladım o da yarın oluyor canım henüz geçmedi yani bekliyorum sabırsızlıkla :)) Kasık ağrım 1 haftadır vardı aslında ama umutlanmak istemedim hiç gününü bekledim hep. Benim adet olunca göğüslerim hiç acımaz şişmez o yüzden şu anda da ağrı yok ama rengi biraz koyu gibi sanki :31::31:

Yarin test ya da tahlil yapicak misin canim? Allah kimseye evlat acisi yasatmasin canim cok zor gerçekten saglikla dunyaya gelsinler insallah. bi de subatta kimyasal gebelik yasadim 3 oldu Allah bidaha ne bana ne de kimseye gostermesin boyle seyler inşallah.

Yarin test ya da tahlil yapicak misin canim? Allah kimseye evlat acisi yasatmasin canim cok zor gerçekten saglikla dunyaya gelsinler insallah. bi de subatta kimyasal gebelik yasadim 3 oldu Allah bidaha ne bana ne de kimseye gostermesin boyle seyler inşallah.

Çok güçlüymüşsün canım maşallah sana ya Allahım gücünü de vermiş dayanmışsın hiç kolay değil yaşadıkların nazar değmesin hep böyle güçlü ol inşallah. Aslında bu sabah test yaptım merak ettim ama çıkmadı canm yarında yapmam sanırım üzüldüm çünkü bugün çıkmayınca :)

Çok güçlüymüşsün canım maşallah sana ya Allahım gücünü de vermiş dayanmışsın hiç kolay değil yaşadıkların nazar değmesin hep böyle güçlü ol inşallah. Aslında bu sabah test yaptım merak ettim ama çıkmadı canm yarında yapmam sanırım üzüldüm çünkü bugün çıkmayınca :)

Bekle bakalim canim ya belli olmayabilir henuz.diger topicte de yazdim sende belirtiler kuvvetli gibi ama hayirlisi tabi ki. Guclu olma konusunda sagol ama bazen galiba dayanamiyorum bebegimi ozledigim cok zaman oluyor ama bu da bizim imtihanimiz obur dunyada sefaatci olacaktir insallah elden sabretmekten baska ne gelir ki

Bekle bakalim canim ya belli olmayabilir henuz.diger topicte de yazdim sende belirtiler kuvvetli gibi ama hayirlisi tabi ki. Guclu olma konusunda sagol ama bazen galiba dayanamiyorum bebegimi ozledigim cok zaman oluyor ama bu da bizim imtihanimiz obur dunyada sefaatci olacaktir insallah elden sabretmekten baska ne gelir ki

Çok doğru canım öbür dünyada o sizi bekliyor Allahım diğer tarafta kavuşturacak sizi inşallah. Bende çok ümitlenmek istemiyorum her ay aynı ümitle bekleyip sonra üzülüyorum ama bi de içten içe umutlanıyorum ya o da ayrı :1: Bugün çıkmayınca dedim herhalde adet olcam ama o göbek çizgisi aklıma takıldı :1: Okullar kapanınca sizde tatil yapıyor musunuz 3 ay

Çok doğru canım öbür dünyada o sizi bekliyor Allahım diğer tarafta kavuşturacak sizi inşallah. Bende çok ümitlenmek istemiyorum her ay aynı ümitle bekleyip sonra üzülüyorum ama bi de içten içe umutlanıyorum ya o da ayrı :1: Bugün çıkmayınca dedim herhalde adet olcam ama o göbek çizgisi aklıma takıldı :1: Okullar kapanınca sizde tatil yapıyor musunuz 3 ay

Genelde oyle biliniyor ama ogretmeblerin tatili 1 temmuz 1eylul arasi 2ay canim, seminer donemi oluyor 2ser hafta kapaninca ve acilmadan. Valla o gobek çizgisi bende hic olmadi ama arkadaslar demisti duru da demis bak insallah vardir saglikli bi minik orda. Allah tan umit kesilmez canim ama yine de hazirlikli olmaya calis adet olmadan belli olmaz

Back