- 2 Mart 2011
- 649
- 947
- 103
canım benimde daha önceden başıma gelmişti gelen lekenin akşamına ilişki olmuştu ve ben o ay hamile kalmıştım :)) değerlendirseydin hemenKızlar benim pembe akıntım geldi söylemesi ayıptır misketten biraz daha fazla BAT 23 eylül neden olmuştur bende başka bir sorun mu var ki?
Değerlendirdim Can'ım inşallah öyle olmuştur bu da bugün yaptığım testcanım benimde daha önceden başıma gelmişti gelen lekenin akşamına ilişki olmuştu ve ben o ay hamile kalmıştım :)) değerlendirseydin hemen
bugünü de değerlendir atlama sakın bende öyle yaptım :)Eki Görüntüle 1882991
Değerlendirdim Can'ım inşallah öyle olmuştur bu da bugün yaptığım test
Tamam bugün 2. Testi yapayım dimi ? peki akşam ki testte ve ya yarın ki testte pik olursa her gün olması sıkıntı olmaz mı?bugünü de değerlendir atlama sakın bende öyle yaptım :)
evet canım ikinci testini de yap mutlaka.pik zaten sadece 1 gün görebiliyorsun.ertesi gün çift çizgi görsen de pik kadar kırmızı olmuyor.istersen akşam testini tekrar yap duruma göre bakarsın.ben 31 ağustos da pik gördüm o gün ilişki oldu ertesi günde çift kırmızı çizgiydi o akşam da ilişki oldu.sonra da tekrarlamadık açıkçası.Tamam bugün 2. Testi yapayım dimi ? peki akşam ki testte ve ya yarın ki testte pik olursa her gün olması sıkıntı olmaz mı?
Kiminin tam olgunlaşmadan çatlıyor belki senin ki de bir kaç gün de çatlıyordur neden çatlamaz bilmiyorum Ama değerlendirmeyi ihmal etmemek lazım sanırım bende birazdan ikinci testi yapıcam bugün bakalım koyulaşma var mı birde merak ettiğim idrar en az kaç saat tutulmalı 3 saat iyi mi akşam içinBu aksam ki de koyu onu cekmedim
Canım bu defa olmus sen değerlendirmelere siliklesene kadar devam et olur mu hadi insallah olurKızlaar sanırım yarın beklenen gün ama değerlendireyim di mi bu geceyi de?Eki Görüntüle 1883214
Gebelik belirtisi bu yazdıkların özellikle kaşıntı falan yaşadığım bişey inşallah hamile kalmışsındırKızlar bat a 8 günüm var göğüslerim patlıcak derecede çok ağrıyor ve acıyor dokunamıyorum bile egilince bile ağrı sizı veriyor böyle olmazdı kabarcık kabarcık oldu kenarları birde kaşınıyor şüpheli ilişkiden 6.gün bugün sizce normal mi
İnşallah öyledir canım bosa çıkmaz inşallahGebelik belirtisi bu yazdıkların özellikle kaşıntı falan yaşadığım bişey inşallah hamile kalmışsındır
Merhaba. .....evet canım 13.günde yumurtlamissin ....inşallah degerlendirmissinizdir...hayırlısı olsunMerhabalar bende bu ay başladım ovülasyon testine 4 gündür yapıyorum olur inşaAllah hayırlısıyla. Ben size bişey sormak istiyorum sağ kasıkda üç gündür baya baya ağrı var başta yumurtlama mı diye düşündün 11. Gün başladı ama bu kadr uzun sürer mi bilemedim. Özellikle akşamları ağrım baya artıyor. Sizce neden olabilir? Birde bu teste göre benim yumurtlamam yanılmıyorsam 12.gün arkası oluyor heralde??
12. Ve 13. Günü değerlendirdik olur inşaAllah hayırlısıyla. Cevap için çoook teşekkürlerMerhaba. .....evet canım 13.günde yumurtlamissin ....inşallah degerlendirmissinizdir...hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?