Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Bugün 16. Günüm takip uygulamasına göre 18. Gün yumurtlama günü bu şekilde giderse ve cuma günü koyu yakalarsam hangi günleri değerlendirmeliyim cuma akşamını mı ve şimdiden başlamalı mıyım bu akşamdan yani

canım aslında bu akşam olsun yarın olmasın cuma günü tekrar olsun yani 1 gün arayla olursa %80 başarı diyor doktorlar.çift çizgiyi yakaladığın günde üst üste ilişki olsun.1 gün ara vermeden değerlendirmen lazım yani

Canlarim akşam ki test Kopkoyuydu ama bugün ki tam pik oldu sanırım t çok koyu c daha açık sanırım olması gereken bu şimdi bu aksam yarın ve sonra ki gun degerlendirilecek ins bu ay bunu yakalamak bile çok güzel bi duyguymus akşam tekrar yapıcam bakalım sonra da iliski

Eklentiler

• 2016-09-07 15.02.52.jpg
    18,5 KB · Görüntüleme: 90
Yani diyelim ki cuma günü koyu çizgi akşam ilişki sonra cumartesi akşam ilişki şeklinde
tamam canım teşekkür ederim cevaplar için, bugün gece ve cuma olursa koyulaşma cuma ve cumartesi gece değerlendircem inşallah

İnşallah gebelikle sonuçlansın

evet tatlım pik i yakalamışsın.bol şans

Hadı gözün aydın yakalamıssın

Kızlar benim pembe akıntım geldi söylemesi ayıptır misketten biraz daha fazla BAT 23 eylül neden olmuştur bende başka bir sorun mu var ki?

Kızlar yumurtlamam olmuş mu bi bakarmsnz bende PCO varda geç yumurtluyorum heralde

Eklentiler

• IMG_20160907_220905.jpg
    22,4 KB · Görüntüleme: 91
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…