Benim de 14 Eylül bat ama daha çokk var canım belirti olmaz ki daha bat geçmeden olan belirtilere inanmıyorum ben ayrıcabenim adet tarihim 14 eylül az bir zaman kalınca ve belirti de olmayınca umutlarım dibe vuruyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 14 Eylül bat ama daha çokk var canım belirti olmaz ki daha bat geçmeden olan belirtilere inanmıyorum ben ayrıcabenim adet tarihim 14 eylül az bir zaman kalınca ve belirti de olmayınca umutlarım dibe vuruyor![]()
aslına bakarsan doğru söylüyorsun canım ama umut dünyası işte insan bat gelmeden belirti arıyor kendindeBenim de 14 Eylül bat ama daha çokk var canım belirti olmaz ki daha bat geçmeden olan belirtilere inanmıyorum ben ayrıca
ay ne bileyim yaa bir belirti arıyorum işte kendimce14 eylüle daha çok var cnm ya belirti olmaz ztn simdiden
Hayırlısı olsun hakkımızda canımaslına bakarsan doğru söylüyorsun canım ama umut dünyası işte insan bat gelmeden belirti arıyor kendindeseninle beraber öğrenicez yani bebişleri
totem yapıyorum şuanda
![]()
:) çok takma kafana cnm ne kadarlık evlisinay ne bileyim yaa bir belirti arıyorum işte kendimce![]()
İnşallah kuzummmmHayırlısı olsun hakkımızda canım
Benim 6,5 sene oldu sen ?:) çok takma kafana cnm ne kadarlık evlisin
2 sene oldu ama bende çikolata kistleri vardı her iki yumurtaliklarimda doktr tüp bebek dedi yaptirdim tutmadı ağrılarım dayanılmaz hale gelince ameliyat olmak zorunda kaldm şimdi 6 ay içinde hamile kalmanı beklicez dedi doktor olmazsa gene tüp bebek inşallah gerek kalmaz yaBenim 6,5 sene oldu sen ?
Ayy inşallah gerek kalmaz canim Allah yavrunu tez vakitte gondersin sana sağlıklı sihhatli inşallah.peki kac ay oldu simdi ?2 sene oldu ama bende çikolata kistleri vardı her iki yumurtaliklarimda doktr tüp bebek dedi yaptirdim tutmadı ağrılarım dayanılmaz hale gelince ameliyat olmak zorunda kaldm şimdi 6 ay içinde hamile kalmanı beklicez dedi doktor olmazsa gene tüp bebek inşallah gerek kalmaz ya
Amin cnm sana da inşallah en kısa zamanda mucizemiz gelir. İki ay geçti bu ay 3. Ayım cnmAyy inşallah gerek kalmaz canim Allah yavrunu tez vakitte gondersin sana sağlıklı sihhatli inşallah.peki kac ay oldu simdi ?
Yok daha değil canım devam et yapmaya ikiside koyu olması yada t nin c den daha koyu olması gerekiyorKizlar bugün basladim ilk gün testlerim böyle ne diyorsunuz yine bile köyü gibi geldi inş yakalarim en koyu halini
Günaydın canım inşallah...benimde 3.ayım oluyor bu ayAmin cnm sana da inşallah en kısa zamanda mucizemiz gelir. İki ay geçti bu ay 3. Ayım cnm
canım daha da koyu olması gerekiyor yapmaya devam et.bak ben benim yumurtlama günümdeki testlerin görüntüsünü ekledim.seninkide aynı bu şekilde olmalıKizlar bugün basladim ilk gün testlerim böyle ne diyorsunuz yine bile köyü gibi geldi inş yakalarim en koyu halini
Günaydın cnm nasl yani 3.denemnmiGünaydın canım inşallah...benimde 3.ayım oluyor bu ay
yok aslında ben 25-26 günde bir adet olduğum için deneme sayısı olarak bakarsak 4 yada 5.ci falandır heralde.iki adet arası süre kısa olduğu için bende durum bu yaniGünaydın cnm nasl yani 3.denemnmi
He anladım cnm bat ne zamnyok aslında ben 25-26 günde bir adet olduğum için deneme sayısı olarak bakarsak 4 yada 5.ci falandır heralde.iki adet arası süre kısa olduğu için bende durum bu yani
benim bat 13 yada 14 eylül canım senin ne zamandı ?He anladım cnm bat ne zamn