- 2 Mart 2011
- 649
- 947
- 103
Hayırlı haberler alırız inşallah birbirimizden canım mutlaka haber verelim birbirimizeBu ay günleri değerlendirmeye çalıştık aynen rabbime kaldı artık gerisi son 14 gün bakalım ne olacak ise yarayacak mi yaramayacak mi
İnşallah canım tabi verelim :)Hayırlı haberler alırız inşallah birbirimizden canım mutlaka haber verelim birbirimize
Bende nasıl sabirsizimdir beklemeyi sevmiyorum hiçHayırlı haberler alırız inşallah birbirimizden canım mutlaka haber verelim birbirimize
hahha :))) sen onu bide bana sor nasıl geçecek zaman bilmiyorum düşünmek istemiyorum ama aklımdan çıkmıyo ki hiçBende nasıl sabirsizimdir beklemeyi sevmiyorum hiç
hahha :))) sen onu bide bana sor nasıl geçecek zaman bilmiyorum düşünmek istemiyorum ama aklımdan çıkmıyo ki hiç
ayyy canım geçmiş olsun o kadar ümitsiz olma.Dua etmeye devam inşallah bu ay gelmeyecek o kırmızılarAynen benimde bi şüphe ile 14 gün biter ta taam kirmizilar gelir üsüttüm zaten belim kasıklarım cok ağrıyor sabahtan beri
Amin inşallah gelmezayyy canım geçmiş olsun o kadar ümitsiz olma.Dua etmeye devam inşallah bu ay gelmeyecek o kırmızılar
Merhaba hoş bulduk:) adetim neredeyse 9 gün sürdü mecbur bekledim ben hayırlısı olsun bakalımMerhaba kzial hoşgeldiniz adetinizin 9.gününde başlarsanız iyi olur zaten adet döngüsüne göre içindeki kağıtta şu gün başlayın bu gün başlayın yazıyor ben mesela çift çizgi günlerini ve silik gününü degerlendirdim sonuçta Sperm 72 saat canli kalabiliyor
Amin inşallah hayırlsı olsnMerhaba hoş bulduk:) adetim neredeyse 9 gün sürdü mecbur bekledim ben hayırlısı olsun bakalım
İyi geceler herkese, bende teste bugün başlayacağım adetimin 12. Günündeyim benim merak ettiğim öğlen 13'te yapılan test pozitif çıkarsa diyelim 3 eylülde 13:00 da pozitif çıktı 4 eylül en erken saat kaçta ilişki olmalı kafam çok karışıkBu arada 4 yaşında bir kızım var
Merhaba kzial hoşgeldiniz adetinizin 9.gününde başlarsanız iyi olur zaten adet döngüsüne göre içindeki kağıtta şu gün başlayın bu gün başlayın yazıyor ben mesela çift çizgi günlerini ve silik gününü degerlendirdim sonuçta Sperm 72 saat canli kalabiliyor
Ben saat 1 den itibaren sıvı almayı kesip saat 3 de yaptım aksamda saat 11 de yaptım 8.günde başladım 10.güne kadar tek test 11 günden itibaren çift test yaptım 12 ve 13 günler koyu çıktı 14 gün siliklestiCanim hoşbulduk güzel haberler almak dileğiyle ben testi kaçta yapabilirim sizce en uygun saat hangisi olur
Mesela sabah 8 gibi eşimi geciriyorum wcye gidip şu icsem sonra 12 ye kadar su almayip wcye gitmesem 12 uygun olur mu birde günde 1 tane mi yapmaliyim
Selam canim ayni günün aksamina ve ertesi gunun aksamina calisma olmali.bende 2.cocuk icin uğraşıyorum Rabbim inşallah tez zamanda gonderir bize evlatlarimiziİyi geceler herkese, bende teste bugün başlayacağım adetimin 12. Günündeyim benim merak ettiğim öğlen 13'te yapılan test pozitif çıkarsa diyelim 3 eylülde 13:00 da pozitif çıktı 4 eylül en erken saat kaçta ilişki olmalı kafam çok karışıkBu arada 4 yaşında bir kızım var
İyi geceler herkese, bende teste bugün başlayacağım adetimin 12. Günündeyim benim merak ettiğim öğlen 13'te yapılan test pozitif çıkarsa diyelim 3 eylülde 13:00 da pozitif çıktı 4 eylül en erken saat kaçta ilişki olmalı kafam çok karışıkBu arada 4 yaşında bir kızım var
Atsana bi bakalım yanında gelen testlerle mi yaptınKızlar mrb adetime 2 gün vr dün test yaptm ama pek anlm veremedim
İnşallahSelam canim ayni günün aksamina ve ertesi gunun aksamina calisma olmali.bende 2.cocuk icin uğraşıyorum Rabbim inşallah tez zamanda gonderir bize evlatlarimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?