- 20 Ağustos 2016
- 54
- 54
- 88
Akıntı takibiniz nasıl? Biri pozitif diğeri negatif diyor peki vücudunuz ne diyor?Kizlar enteresan bir konu:
Laboquick cift cizgi hamile kalamaya elverisli gun gosteriyor
Ayni idrarla predictor testini yaptim elverisli gun degil diyor
İlginc degil mi?
Akıntı takibiniz nasıl? Biri pozitif diğeri negatif diyor peki vücudunuz ne diyor?
2 günüm kaldı ama ben dayanamadım.sabah sağlık ocağına gitti test için. sonuçları bekliyorum. geçen kasık ağrım vardı. şimdi o da yok ve başka belirti de yok. ümitliydim ama belirti olmayınca geri vazgeçtimMerhaba kızlar günü geçen var mı test durumları nasıl gidiyor
2 günüm kaldı ama ben dayanamadım.sabah sağlık ocağına gitti test için. sonuçları bekliyorum. geçen kasık ağrım vardı. şimdi o da yok ve başka belirti de yok. ümitliydim ama belirti olmayınca geri vazgeçtim
Çok garib peki bugun akıntın ve kasık agrın vr mıKizlar 2 gun once laboquick cift cizgi
Predictor tek cift cizgi diye paylasmistim
Bugunde labouict tek cizgiye dondu
Predictor cift cizgi oldu
Nasi bi is bu
İkisi de LH olcmuyor mu
Çok garib peki bugun akıntın ve kasık agrın vr mı
doktor da aynısını dedi. daha gününe varmış.çıkmazsa üzülürsün dedi. olsun meraklıyım dedim. bakalım bekliyorumTest vs moral bozuyor
Oluruna birak bence
Kac aydir ayni hayal kirikligi yasiyorum
Bu ay yapmiycam test
Keşke bekleseydin gününe kadar morel bozukluğu oluyor inşallah güzel sonuç alırsındoktor da aynısını dedi. daha gününe varmış.çıkmazsa üzülürsün dedi. olsun meraklıyım dedim. bakalım bekliyorum
ŞİMDİ İNTERNET BAKIYORUM TEST SONUÇLARINA HEMOGRAM AÇIKLANMIŞ AMA HORMON AÇIKLANMADI DAHA. HCG ORDA YAZILIYDI.Keşke bekleseydin gününe kadar morel bozukluğu oluyor inşallah güzel sonuç alırsın
Hadi inşallah güzel haber alirsinGALİBA DAHA YENİ NETE YÜKLÜYORLAR.15-20 DAK.YA KADAR O DA AÇIKLANIR.
Kaçıncı gün yakaladin çift cizgiyi kim olsa çatlarİNŞ. AMA AZ KALDI ÇATLAYACAĞIM.
İnşallah tutmuştur15 VE 16. GÜNLER KOYU ÇİFT ÇİZGİYDİ.17.GÜN SİLİKLEŞTİ. 14 - 15- 17. GÜNLERİ DEĞERLENDİRMİŞTİK.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?