- 2 Mart 2011
- 649
- 947
- 103
rica ederim canım ne demek Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahPEKİ. ÖYLE YAPAYIM BİR DE. TEŞEKKÜR EDERİM.TESELLİ OLDUN.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rica ederim canım ne demek Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahPEKİ. ÖYLE YAPAYIM BİR DE. TEŞEKKÜR EDERİM.TESELLİ OLDUN.
Merak ettim acaba ilişkiden sonra yapılan testlerde sonuç doğru çıkıyor mu bilginiz var miOvulasyon testini saat 3 gibi yapıyorum bugün testi yaadan önce bi birliktelik yaşadık teste baktım ikisi de aynı renk tekrar ne zaman birliktelik yasamaliyim süreç nasıl işliyor
Yok tatlim geç kalmazsin bir gün önce bile ilişki olsa gebelik oluşabilirmis sperm 72 saate kadar yaşıyormuş çünkü ..riske atmamak için köyü çizginin yakalandığı gün saat kaç olursa olsun ilişki olmalışimdi bende şöyle düşünüyorum diyelim ki kırmızı çizgiyi yakaladık testi de saat 15:00 de yaptık.12 saat sonra çatlama gerçekleştiğinde uykuda olucaz :))) uyanalım mı yani napalımyok uyanmadık diyelim akşamı bekledik çatlamanın üzerinden 24 saat geçmiş olacak geç kalmış olmaz mıyız?
Bugün ilişkin olduysa sperm sayısı açısından bugün tekrar olmasın yarın olsun bence benim fikrim bu canımSorumlu ilgili bilgisi olan yok mu
hahaha iyiymiş tamam bebeğim gece kaldırır işimiz var derimYok tatlim geç kalmazsin bir gün önce bile ilişki olsa gebelik oluşabilirmis sperm 72 saate kadar yaşıyormuş çünkü ..riske atmamak için köyü çizginin yakalandığı gün saat kaç olursa olsun ilişki olmalı![]()
Bence bugün ve yarın çalışGunaydin herkese:)
Ustteki dun aksam
Alttaki bu sabahki testim
Gecen aylarda tutturamadik
Bugun yumurtluycam saniyorum dogru mu?
Sorum şu : iliski bu teser gore ne zaman olmali sizce?
Cevap yazan herkese tesekkurler
Kaçıncı gününde yakaladin çizgileriGunaydin herkese:)
Ustteki dun aksam
Alttaki bu sabahki testim
Gecen aylarda tutturamadik
Bugun yumurtluycam saniyorum dogru mu?
Sorum şu : iliski bu teser gore ne zaman olmali sizce?
Cevap yazan herkese tesekkurler
beklemedeyim canım hala adet olmadım bugün ovülasyondan sonraki 14. gün bu günde olmazsa yarın ilk idrarla test yapcam. dua et tatlımhahaha iyiymiş tamam bebeğim gece kaldırır işimiz var derimsende bir gelişme varmı yaptın mı test ?
yaaaa çok heyecanlı bebiş yolda bebiş yoldabeklemedeyim canım hala adet olmadım bugün ovülasyondan sonraki 14. gün bu günde olmazsa yarın ilk idrarla test yapcam. dua et tatlım![]()
inşallahh kuzummmmmmm inşallahhhhhyaaaa çok heyecanlı bebiş yolda bebiş yoldamutlaka haber ver tatlım dualarım seninle
![]()
Kaçıncı gününde yakaladin çizgileri
Bende yaptım 8.gün evet erken bencede ama belli olmuyor işte bazen erken bazen geç yumurtlama oluyorKanamanin ilk gununden 9. Gun
Erken sanki di mi?
Bende yaptım 8.gün evet erken bencede ama belli olmuyor işte bazen erken bazen geç yumurtlama oluyor
Evet çizgi silikleştiğinde olmalı ama sen yinede değerlendir çünkü Sperm 72 saat canli kalabiliyor ama yumurta 24 saat o yüzden yine değerlendir24 saatir hala cift cizgi koyu
Simdi tekrar yaptim test hala koyu
Daha catlamadi yani?
Cizgi siliklestigi an mi olmali iliski