Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Arkadaşlar benimde bugun siliklesmeye başladı. Şimdi yumurta catlamismi oluyo yoksa yumurtlama bitmismi oluyo çünkü ben bugünü degerlendiremiycem. Bişe söyle bişey okudum adet gününe kadar silik çıkarsa hamile oluyomussun. Bu konuda bilgisi olan var mı.
Eger dün koyu iki çizgiyi yakalamışsan ve henüz yeni siliklesmisse evet bugün catlamis demek dün de degerlendirdiysen olma ihtimali yüksek ama en yüksek ihtimal bugün .
Adet olmana yakın eğer silik çıkarsa hamile olma ihtimali olabiliyormus ama net değil LH ve hcg hormonlarının benzer özellikte olmasından dolayı silik de olsa çıktı diyen hamile anneler vardı forumda ama silik olup da hamile olmayan da vardı yani o alınacak bir baz değil en güzeli erken gebelikte kan testi olmasi gereken zamanda ise idrar testi.

Arkadaşlar mrb bunlar dün ve bugün yaptıklarım koyu olanlar bugün olanlar bi sabah biri akşam. Adet düzensizliğim olduğu için tam netlestiremiyodum. Adetim biteli bugün 20. Gün. Adetleri 33 35 günü bulur. Ama ilk defa bugün tam 2 dk da koyu çıktı.nasıl değerlendirme gerekiyor.
Canım en koyu çıkan günü mutlaka degerlendir ertesi gün testi tekrarla ikinci çizgi siliklesmisse tekrar deneme yap çizginin siliklesmesi yumurtanın catlamasi anlamına geliyor bende ovulasyon testiyle ilk denemede hamile kaldım darısı sana olsun inşallah

Slm arkadaşlar. Bu ay ilkkez ovulasyon testine basladim muhtemel adet 24 ağustos. Yaklasik 10 gündür yapıyorum ve hep silik cikiyordu bugün kop köyü hatta diğer test cizgisinden bile köyü çizgiyi yakaladım :halay:.fotograf yüklemeye çalıştım ama yuklenmedi sorun oluştu.
Testi kullanip hamile kalan arkadaşlar yardımcı olur musunuz. Bu arada 2 gündür iliski olmadı testi bekliyoruz.. :rolleyes:
Hangi günler çalışma olmalı :-)
Canım çift çizgiyi yakaladigin günü degerlendir ertesi gün testi tekrarla ikinci çizgi siliklesmisse tekrar ilişki

Merhaba ben de yeni katıldım aranıza.uzun zamandır takip ediyorum ve zamanı geldi kaydolmanın.nasipse Eylül ayında üçüncü bebek için çalışmalara başlayacağız iki tane kızım var kısmetse bir erkek evlat istiyorum ve bu olasılığı ovülasyon zamanıyla arttırabileceğimi duydum.bildiğik sadece bu lütfen yardımcı olur musunuz
Canım çift çizgiyi gördüğün zaman yumurta catlamaya yakın demektir o gün ve ertesi günü degerlendir bu arada testini hergün tekrarla çift çizginin koyulastiktan sonra siliklesmesi yumurtanın catladigi anlamına geliyor erkek bebek için çizginin siliklestigi gün yani tam catlamanin olduğu gün ilişki öneriliyor ama riske atmak istemezsen gün aşırı ilişki en kesini bence bebek için

Canım çift çizgiyi gördüğün zaman yumurta catlamaya yakın demektir o gün ve ertesi günü degerlendir bu arada testini hergün tekrarla çift çizginin koyulastiktan sonra siliklesmesi yumurtanın catladigi anlamına geliyor erkek bebek için çizginin siliklestigi gün yani tam catlamanin olduğu gün ilişki öneriliyor ama riske atmak istemezsen gün aşırı ilişki en kesini bence bebek için
Siliklestiginden sonra sadece bir gün mü ilişki olacak canım erkek bebek için.bu arada yanlış anlamayın erkek bebek delisi falan değilim.erkek olunca sanki daha mı çok seveceğim kızlarımdan aslaa.sadece durumum üç çocuğu götürebilir iki kızım var çok şükür bir de erkek duygusu tatmak istiyorum

Canım en koyu çıkan günü mutlaka degerlendir ertesi gün testi tekrarla ikinci çizgi siliklesmisse tekrar deneme yap çizginin siliklesmesi yumurtanın catlamasi anlamına geliyor bende ovulasyon testiyle ilk denemede hamile kaldım darısı sana olsun inşallah
Ne kadar güzel bende ilk defa başlayacağım.çünkü esim sürekli sehir disinda bayram dolayısıyla Eylülde burada kalacak sadece.tek şansım Eylül ayı söylediklerin ümit oldu bana

Canım çift çizgiyi yakaladigin günü degerlendir ertesi gün testi tekrarla ikinci çizgi siliklesmisse tekrar ilişki
Çift cizgiyi yakaladığımız gunu değerlendirdik.ertesi gun siliklesti o gün sabahini ve aksaminida degerlendirdik. bakalım ümitle bekliyoruz canım.sagol bilgi icin

benim hcgm 17 den 34 oldu sonra 15 17 filan 10 gundur lekelenmeyle baslayan sonra kanama ve lekelenme dunden beri lekede yok...sanirim kimyasal gebelik, hala pozitif testler evdekiler bile.bugunde ovulasyonum tam pozitif. yine miyumurtluyorum? boyle bisi yasayan.hcg de sifirlanmiyor bi turlu...

Değerlendirdim aynen dediginiz gibi insallh

benim hcgm 17 den 34 oldu sonra 15 17 filan 10 gundur lekelenmeyle baslayan sonra kanama ve lekelenme dunden beri lekede yok...sanirim kimyasal gebelik, hala pozitif testler evdekiler bile.bugunde ovulasyonum tam pozitif. yine miyumurtluyorum? boyle bisi yasayan.hcg de sifirlanmiyor bi turlu...

Benimde öyle olmuştu düşüyor zamanla.ama sifirlanmiyor düsuk olana ve vücudun o hormonu atana kadar kadar..ama sen yinede doktora göründun mu

Siliklestiginden sonra sadece bir gün mü ilişki olacak canım erkek bebek için.bu arada yanlış anlamayın erkek bebek delisi falan değilim.erkek olunca sanki daha mı çok seveceğim kızlarımdan aslaa.sadece durumum üç çocuğu götürebilir iki kızım var çok şükür bir de erkek duygusu tatmak istiyorum
Erkek bebek için çizgi siliklestigi zaman ilişki öneriliyor genelde zaten yumurtan catlayinca en fazla 24 saat yaşıyor o 24 saat içinde mutlaka ilişki şart zaten o da ancak tek iliskiyle olur esin hemen kalkmasin ustunden ve sende 15 dk kadar yat hemen kalkma kusura bakma biraz acik anlattim benimde esim işinden dolayı şehir dışında olduğu için bende ovulasyonla hamile kaldım ama çok şükür ilk denememde tuttu darısı sana olsun inşallah canım

Benimde öyle olmuştu düşüyor zamanla.ama sifirlanmiyor düsuk olana ve vücudun o hormonu atana kadar kadar..ama sen yinede doktora göründun mu
gorundum... doktor kimyasal galiba dedi ama bu arada yumurtluyor gibisinde dedi.. hem düşük hem yumurtlama nasıl oluyor şaşırdım... bır yandan bugunleri degerlendirmelimiyim diyorum ama bilmiyorum... yrn tekrar gidicem doktora gideli 5 gün olmuştur.

Merhaba kızlar bu ay ovülsyon testi yaptım 3 ağustosta koyu çizgiyi yakaladım 4 ağustosta silikte 2 akşamda ilişkiye girdim yumurtaya göre 14 gün sonrası 17 ağustoa denk geliyor bugün ovlasyon testi yaptım birdaha ekteki gibi çıktı sanki koyulaşacak gibi yumurtlamaya yakında böle cıkıp ertesi günlerde koyu yakalamıştım bu gebelikmi yoksa tekrar bi yumurtlamamı

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    52,3 KB · Görüntüleme: 92
Merhaba kızlar bu ay ovülsyon testi yaptım 3 ağustosta koyu çizgiyi yakaladım 4 ağustosta silikte 2 akşamda ilişkiye girdim yumurtaya göre 14 gün sonrası 17 ağustoa denk geliyor bugün ovlasyon testi yaptım birdaha ekteki gibi çıktı sanki koyulaşacak gibi yumurtlamaya yakında böle cıkıp ertesi günlerde koyu yakalamıştım bu gebelikmi yoksa tekrar bi yumurtlamamı
Hayır canım tekrar koyulasmaz tamamen silik suan zaten yumurtlaman bitmiş yani ,vücutta LH hormonu az da olsa olacağı için bu şekilde çıkması çok normal hakkında hayırlısı olsun İnşallah .

Erkek bebek için çizgi siliklestigi zaman ilişki öneriliyor genelde zaten yumurtan catlayinca en fazla 24 saat yaşıyor o 24 saat içinde mutlaka ilişki şart zaten o da ancak tek iliskiyle olur esin hemen kalkmasin ustunden ve sende 15 dk kadar yat hemen kalkma kusura bakma biraz acik anlattim benimde esim işinden dolayı şehir dışında olduğu için bende ovulasyonla hamile kaldım ama çok şükür ilk denememde tuttu darısı sana olsun inşallah canım
Çok açıklayıcı olmuş çok tesekkur ederim doktorm bile bu kadarını anlatmadı sağol.ne kadarlık hamilesin cinsiyeti ne canım

gorundum... doktor kimyasal galiba dedi ama bu arada yumurtluyor gibisinde dedi.. hem düşük hem yumurtlama nasıl oluyor şaşırdım... bır yandan bugunleri degerlendirmelimiyim diyorum ama bilmiyorum... yrn tekrar gidicem doktora gideli 5 gün olmuştur.

Hiç bişey yapmadı mi doktor Allah korusun zehirlenirsin. Başka bir doktora görün doktor kimyasal galiba diyemez ya öyledir yada değildir. Net konusup mudale etmesi gerekir.dikkat et kendine

Back