Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Çok açıklayıcı olmuş çok tesekkur ederim doktorm bile bu kadarını anlatmadı sağol.ne kadarlık hamilesin cinsiyeti ne canım
Rica ederim umarım faydası olur:KK54: 16 haftaligim ben suanda haftaya kontrolum var o zaman belli olucak sanırım ben sadece çift çizgiyi gördüğüm iki gün boyunca deneme yaptım siliklestiginde bıraktım çünkü eşimin şehir dışına çıkması gerekiyordu bakalım belli olunca yazarım buraya sanada bir fikir olur belki:)

Benim hala silik çıkıyo yumurtlamam bitmiş olması gerekiyodu. Pko var bnde demekki dogruymus öyle olunca hep çift çizgi çıkarmış LH hormonu yüksekliğinden..
yumurtlama günlerimde yanlış çıktı ozman pufff :(

image.jpeg Merhaba,foruma ilk kez katılıyorum,yardımlarınızı rica ederim,kafam çok karışık,Predictor marka testimin sonuçları ekteki resimdeki gibi,ayın 11inde ilk kalın çizgiyi gördüğümü farzettim, 11,12,13ü günleri çizgi hep kalındı,ayın 14ü silik çıkıp bugün yine kalına yakın bir çizgi çıktı ve ilişki günlerimde 11,12,13ünde ilişki oldu,bukdr üstüste kalın çizgi çıkması normalmidir,dönüşlerinizi bekliyorum..

Eki Görüntüle 1870847 Merhaba,foruma ilk kez katılıyorum,yardımlarınızı rica ederim,kafam çok karışık,Predictor marka testimin sonuçları ekteki resimdeki gibi,ayın 11inde ilk kalın çizgiyi gördüğümü farzettim, 11,12,13ü günleri çizgi hep kalındı,ayın 14ü silik çıkıp bugün yine kalına yakın bir çizgi çıktı ve ilişki günlerimde 11,12,13ünde ilişki oldu,bukdr üstüste kalın çizgi çıkması normalmidir,dönüşlerinizi bekliyorum..
Cnm kalin cikmasi bisey ifade etmio birebir ayni cizgi olmasi lazm. Tam koyu olmadigi surece negatif oluo zaten

arkadaşlar merhaba. aranıza şimdi katıldım. 5 gündür test yapıyorum. resimleri yükledim. bi bakabilir misiniz. acaba bugun koyulaş mı. sanki bana öyle geliyor. günde 4-5 defa yapıyorum
20160816_111514.jpg

arkadaşlar merhaba. aranıza şimdi katıldım. 5 gündür test yapıyorum. resimleri yükledim. bi bakabilir misiniz. acaba bugun koyulaş mı. sanki bana öyle geliyor. günde 4-5 defa yapıyorum Eki Görüntüle 1871152
merhaba canim adet döneminin kacinci günündesin ve ne kadar uzun sürüyor? sanki daha denemen lazim. en sonuncu baya koyu cimis t ama daha en zirvede degil.

Arkadaslar yine ben dayanamadım test yaptım adete 1 hafta var aşağı yukarı Düzensiz çünkü çizgi varmı yokmu belli değil yarım saat kafa yordum baya baktım. 40 dk sonra falan çizgi gibi oluştu saçma ama görünüyo gibi yada sadece ben görüyorum bilemedim.gerçi ilk 5 dk önemli ama sonradan çıkıp öğrenen ler var bi umit. Bide göğüslerine çok acı var

Eklentiler

• 20160816_212949.jpg
    20160816_212949.jpg
    23,5 KB · Görüntüleme: 113
merhaba canim adet döneminin kacinci günündesin ve ne kadar uzun sürüyor? sanki daha denemen lazim. en sonuncu baya koyu cimis t ama daha en zirvede degil.
13. Gunumdeyim. Her ay aynı sürmüyor. Bazen 28 günde bir, bazen 30, bazen 32 günde bir. O yüzden adet biter bitmez başladım. Güvenemediğimden günde 4-5 kez yapıyorum. Akşam 7 gibi tekrar yaptım 1/5 teki gibi çıktı. Galiba dediğiniz gibi 1-2 gün dahabekleyecem.

Arkadaslar yine ben dayanamadım test yaptım adete 1 hafta var aşağı yukarı Düzensiz çünkü çizgi varmı yokmu belli değil yarım saat kafa yordum baya baktım. 40 dk sonra falan çizgi gibi oluştu saçma ama görünüyo gibi yada sadece ben görüyorum bilemedim.gerçi ilk 5 dk önemli ama sonradan çıkıp öğrenen ler var bi umit. Bide göğüslerine çok acı var
canım üzgünüm ama ben çizgi göremedim malesef :( hem erken daha şimdiden stres yapma varsa bile çıkmaya bilir

merhaba bende aranıza yeni katıldım 1 buçuk senelık evlıyım 1 senedir bebek istiyoruz olmuyor :( 3 aydır ovilasyon takıbı yapıyorum yine sonuç negatif bu aykı testlerin 28-27 günde bat oluyorum genelde 12-13-14 ovilasyon günlerim pazartesi dün ve bügünkü testlerim nasıl ?

Eklentiler

• 20160815_211247.jpg
    20160815_211247.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 99
  • 20160816_235200.jpg
    20160816_235200.jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 90
  • 20160817_114957.jpg
    20160817_114957.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar merhaba bende hamile kalamıyorum sanırım günün tutturamiyorum bu testleri nerden hangi siteden aldınız yardimci olursanız sevinirim

SLM ARKADAŞLAR BU DA BUGÜNKÜ TEST. ACABA DÜNKÜNE GÖRE BİR İLERLEME VAR MI? AKŞAMA KADAR ÇİZGİ KOYULAŞIR MI?

Eklentiler

• 20160817_144243.jpg
    20160817_144243.jpg
    23,9 KB · Görüntüleme: 80
Kizlar ovaluasyon testlerime bakarmisiniz sizce bugun yumurtam catlarmi.iliski olmali mi bugun.yoksa yarin mi degerlendirelim

Eklentiler

• 20160817_151222.jpg
    20160817_151222.jpg
    23,8 KB · Görüntüleme: 86
Kredi kartı ile mi ödeme yapılıyor canım nakit ödeme var mı kullanmaya başladın mı peki
kapıda ödeme var mı bilmiyorum ama ben kredi kartı ile aldım.
bu ay kullandım ovülasyon günümde kop koyu çizgiyi gördüm ertesi gün renk açıklaştı.
adetime 7 gün var umutla bekliyorum inşallah işe yaramıştır:dua::dua::dua:
ancak şunu söyleyim canım. biz bebek isteyeli 1 yıl alacak ilkkez bu ay kullandım ovülasyon günümü hep takvime göre tahmin ediyordum. ancak testle hiç tahmin etmediğim bir gün çıktı keşke diyorum en başta bu testi kullansaydım
bu ayda çok ümitliyim. yüzümüz güler inşallah bu ay:dua:

Back