Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Mrb kizlar ikinci aydr deniyorm ben de bi senelik ewliyiz.ilk ay acemiligime geldi ama siteyi saglam takip etim sizlerden ogrendgm kadaryla intrnetten istedigm testler yarn elime gececk. Bu sabah sogan kurune basladm iki gundr de folik asit basladm. Bu ay tam techizat hazrlaniyrm:) hepimize Allah kismet etsin

erken farketmen güzel,.. biz baya vakit kaybettikten sonra burda birşeyler öğrendik birbirimizden.. hangi marka testi sipariş verdiniz ?

erken farketmen güzel,.. biz baya vakit kaybettikten sonra burda birşeyler öğrendik birbirimizden.. hangi marka testi sipariş verdiniz ?

Laboquick canm. 30 lu ovulasyon olanindan. Gecen ay da ovu takibi yaptim ama olmadi bu ay da kurleri falan deniyecm. Aslnda.bu siteye bakmadan yumurtlama.gunu ne onu da bilmiodm:oha:

Laboquick canm. 30 lu ovulasyon olanindan. Gecen ay da ovu takibi yaptim ama olmadi bu ay da kurleri falan deniyecm. Aslnda.bu siteye bakmadan yumurtlama.gunu ne onu da bilmiodm:oha:

:)) merak etme hepimiz o yollardan geçtik.. biz de öpüşmeyle hamile kalınıyor sananlardandık :)) o kadar da değil de :))

Kızlar Merhaba .ben de laboquick kullandım .ikinci ayimda ovi testiyle hamile kaldım . Hamilelik düşündüğüm 3. Ayda şükür hamileyim ama çok stres olmuştum bu ay olmuyo zaten dedim tatile gittim onca yol çektim vs . Iliskide de hemen yikandim. Ovi testine 17 sinden itibaren yaptım 17 ,18,19,20 çift çizgi gördüm 21 siliklesti o gün yum oldu o gün de ilişki oldu 18 ve 19 da da olmuştu. Adet günümde pembe yerleşme kanamasi geldi adet sandım ağladım ertesi gün hicbirsey gelmedi . Iki gün sonra test yaptım çıktı . Ayın o günlerdeki iliskilerimde afedersiniz eşim hemen geri cekilmedi. Sonrada bacaklarimdan tutup salladı sonrada yastık koyup sabaha kadar uyudum. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah :) :anneadayı:

Arkadaşlar mrb bunlar dün ve bugün yaptıklarım koyu olanlar bugün olanlar bi sabah biri akşam. Adet düzensizliğim olduğu için tam netlestiremiyodum. Adetim biteli bugün 20. Gün. Adetleri 33 35 günü bulur. Ama ilk defa bugün tam 2 dk da koyu çıktı.nasıl değerlendirme gerekiyor.

Eklentiler

• 20160811_225615.jpg
    20160811_225615.jpg
    18 KB · Görüntüleme: 97
Mrb kizlar ya ben ilk defa netten ovu testi alaym dedim dikkatsizligime geldi laboquick aldim die beklerken meger innovita die bi marka almism 30 tane bi de :KK43: bunu kullanip memnun kalan var mi

Arkadaşlar mrb bunlar dün ve bugün yaptıklarım koyu olanlar bugün olanlar bi sabah biri akşam. Adet düzensizliğim olduğu için tam netlestiremiyodum. Adetim biteli bugün 20. Gün. Adetleri 33 35 günü bulur. Ama ilk defa bugün tam 2 dk da koyu çıktı.nasıl değerlendirme gerekiyor.
Canim testi yapmaya devam et . Bugün ve yarını mutlaka degerlendir

Slm arkadaşlar. Bu ay ilkkez ovulasyon testine basladim muhtemel adet 24 ağustos. Yaklasik 10 gündür yapıyorum ve hep silik cikiyordu bugün kop köyü hatta diğer test cizgisinden bile köyü çizgiyi yakaladım :halay:.fotograf yüklemeye çalıştım ama yuklenmedi sorun oluştu.
Testi kullanip hamile kalan arkadaşlar yardımcı olur musunuz. Bu arada 2 gündür iliski olmadı testi bekliyoruz.. :rolleyes:
Hangi günler çalışma olmalı :-)

Bu ovulasyon testlerini bir ben mi kullanamıyorum. Alafranga tuvalette gebelik testine bile işeyemedim :( Siz ovulasyon testi için o kaba sağa sola sıçratmadan nasıl hallediyorsunuz işinizi. Bir ovulasyon testi aldım ama 2 aydır kullanamadım. Verdiğim 75 lira ile kaldım.

Bu ovulasyon testlerini bir ben mi kullanamıyorum. Alafranga tuvalette gebelik testine bile işeyemedim :KK43: Siz ovulasyon testi için o kaba sağa sola sıçratmadan nasıl hallediyorsunuz işinizi. Bir ovulasyon testi aldım ama 2 aydır kullanamadım. Verdiğim 75 lira ile kaldım.

Ben testin posetin i yirtarken biraz kalın yirtiyorum küçük kese gibi oluyo onunla hellediyorum. Başka bisey kirlenmiyo :)

Slm arkadaşlar. Bu ay ilkkez ovulasyon testine basladim muhtemel adet 24 ağustos. Yaklasik 10 gündür yapıyorum ve hep silik cikiyordu bugün kop köyü hatta diğer test cizgisinden bile köyü çizgiyi yakaladım :halay:.fotograf yüklemeye çalıştım ama yuklenmedi sorun oluştu.
Testi kullanip hamile kalan arkadaşlar yardımcı olur musunuz. Bu arada 2 gündür iliski olmadı testi bekliyoruz.. :rolleyes:
Hangi günler çalışma olmalı :-)

Tarihlerimiz yakın. Benimde dün ilk defa koyu çıktı. Bakalım bekliycez

Back