Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun bende nisan ayında 17 haftalık bebeğimi kalbi durdugu için kaybettim kordon düğümlenmesi acını anlıyorum ne kadar istediğinide doktorum 1 adet gördükten sonra hamile klablrsn dedi ve dün hamile oldugumu öğrendim :) ovülasyon ile hamile kaldım ilk denememdi testi adet bitiminden sonra yapmaya başla sürekli çift çizgi çıkar C koyu T silik olarak baslar çift çizgi çıkmasının sebebi kadınlarda LH değeri her zaman vardır o yüzden. Bugün cok silik çıktı diyelim bir anda yarın kopkoyu olabilir her gün aynı saatlerde yapmaya özen göster testi yapmadan 4 saat önce sıvı alımını kes. T C ile aynı koyulukta yada T C den daha koyu oldugunda yumurtan catlayacak hazırlan demekMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır. Ben bundan 50 gün
önce 27 haftalik bebeğimi kalbi durduğu icin kaybettim. Normal doğum yaptigim ve ben cok istedigim icin dr 2,3 ay sonra tekrar hamile kal dedi bende daha fazla beklemek istemedigim icin ovülasyon testi aldim ama hic birsey anlamadim ikinci cizgi surekli cikiyor rica etsem birisi bana yardimci olabilir mi sevgiler herkese :)
Benım 4 gün koyu çıktı sonra silikleşti adete yakın birdaha koyu cıktı bazındurumlarfa koyu devam ederse gebelik var bile olabiliyor. Bende ilk dega denedim ovülasyonu ve dün hamile oldugumu öğrendimHim bikac gun daha bakaym baska bi test kullanym o zamn
Ben laboquick kullanmıştım internette 30 lu paket var 27 tl falan tavsiye ederimHim bikac gun daha bakaym baska bi test kullanym o zamn
Benım 4 gün koyu çıktı sonra silikleşti adete yakın birdaha koyu cıktı bazındurumlarfa koyu devam ederse gebelik var bile olabiliyor. Bende ilk dega denedim ovülasyonu ve dün hamile oldugumu öğrendim
Ben laboquick kullanmıştım internette 30 lu paket var 27 tl falan tavsiye ederim
Ama ovülasyon testine güvenme benım daha idrara bile yansımadı doktorum kana git demese gitmezdim bide hafif bi kanamam var onuda adet sanardımAllah tamamina erdirsn saglkla kucagna almayi nasip etsn canm darisi isteyen herkese:) ben de ilk defa deniyrm bakalm artk adetime yakn bi daha denerm.koyu olursa belki sennki gibidr:)
Gitti gidiyordan al 2 güne gelir. 26,90 tlOnu siparis edeym o zamn bugn kac gune gelir acaba
Öncelikle teşekkür ederim çok zor bir durum siteyi kullanmayı pek bilmiyorum ama sonuçlar söyle bana yorum yapabilir misin burada adet oldum üzerine testleri yapmaya başladım ama birsey anlamadım hiçMerhaba öncelikle çok geçmiş olsun bende nisan ayında 17 haftalık bebeğimi kalbi durdugu için kaybettim kordon düğümlenmesi acını anlıyorum ne kadar istediğinide doktorum 1 adet gördükten sonra hamile klablrsn dedi ve dün hamile oldugumu öğrendim :) ovülasyon ile hamile kaldım ilk denememdi testi adet bitiminden sonra yapmaya başla sürekli çift çizgi çıkar C koyu T silik olarak baslar çift çizgi çıkmasının sebebi kadınlarda LH değeri her zaman vardır o yüzden. Bugün cok silik çıktı diyelim bir anda yarın kopkoyu olabilir her gün aynı saatlerde yapmaya özen göster testi yapmadan 4 saat önce sıvı alımını kes. T C ile aynı koyulukta yada T C den daha koyu oldugunda yumurtan catlayacak hazırlan demek
Silikleştiği zamanda yumurta çatladı demek ve ilişkiye gir demek oluyo koyu gördüğünde ilişkiye gir silikleşince de gir eğer sperm problemi yoksa olur Allhın izniyle
10 ve 14.günler çok koyu görünüyor böyle durumda 10-11 14 ve 15 te ilişkiye girmen gerekir. Koyuluktan sonra bidaha daha silik çıkmış sen gün aşırı ilişkiyide dene bence en temiziÖncelikle teşekkür ederim çok zor bir durum siteyi kullanmayı pek bilmiyorum ama sonuçlar söyle bana yorum yapabilir misin burada adet oldum üzerine testleri yapmaya başladım ama birsey anlamadım hiçEki Görüntüle 1859098 Eki Görüntüle 1859099
Tesekkur ederim canim aslinda ben ogluma hamile kaldigimda adetimin 10. Gununden itibaren gun asiri iliskiye girmistim bende kist vardi o yuzden adet duzensizligi yasiyordum gec yumurtlama mi oldu yoksa gec dollenme mi bilmiyorum bebek normale gore iki hafta geride idi. Herhangi bir problem yoktu 27. Haftasinda kalbi durdu nasip degilmis artik ne yapalim. Kist oldu icin aldim ben bu testi ama en son dogumdan bir hafta sonra gittim dr kist kuculmustu adet kanamam cok fazla olmustu bende attigimi dusunuyorum kisti insallah oyle olmustur. Bende 10. Gunden beri degerlendirdim nasip artik ama bu umuda cok ihtiyacim var agustosda dogum yapacaktim tekrar hamile kalmak istiyorum baska turlu icimdeki aci gecmiyor. Kusura bakma senjnde kafani sisirdim ama durum böyle :) ilgin icin tesekkur ederim sana insallah saglikli bir sekilde alirsin bebisini kucagina :)10 ve 14.günler çok koyu görünüyor böyle durumda 10-11 14 ve 15 te ilişkiye girmen gerekir. Koyuluktan sonra bidaha daha silik çıkmış sen gün aşırı ilişkiyide dene bence en temizi
Benim korkum kist olmasiAma ovülasyon testine güvenme benım daha idrara bile yansımadı doktorum kana git demese gitmezdim bide hafif bi kanamam var onuda adet sanardımdiğer ay bir giderdim 2 aylık :)
O zaman doktora git baksın sende rahatla. Testler herşeyi cevaplamazkiBenim korkum kist olmasibazilari oyle yazmis hergn cift cizgi kist olabilirmis
Seni çok iyi anlıyorum kaybettiğinin acısı asla bastırılmaz ama bır nebze hamilelik iyi geliyor benimde oğlum olacaktı ve ben mezarına bile gidemedim cesaretim yok eylüldeydi doğumum hamile kaldıgım gibi mezarına gidicem dedim nasipse yarın kan tahlilinden sonra gidicem inşallah tez zamanda hamile kalırsın sendeTesekkur ederim canim aslinda ben ogluma hamile kaldigimda adetimin 10. Gununden itibaren gun asiri iliskiye girmistim bende kist vardi o yuzden adet duzensizligi yasiyordum gec yumurtlama mi oldu yoksa gec dollenme mi bilmiyorum bebek normale gore iki hafta geride idi. Herhangi bir problem yoktu 27. Haftasinda kalbi durdu nasip degilmis artik ne yapalim. Kist oldu icin aldim ben bu testi ama en son dogumdan bir hafta sonra gittim dr kist kuculmustu adet kanamam cok fazla olmustu bende attigimi dusunuyorum kisti insallah oyle olmustur. Bende 10. Gunden beri degerlendirdim nasip artik ama bu umuda cok ihtiyacim var agustosda dogum yapacaktim tekrar hamile kalmak istiyorum baska turlu icimdeki aci gecmiyor. Kusura bakma senjnde kafani sisirdim ama durum böyle :) ilgin icin tesekkur ederim sana insallah saglikli bir sekilde alirsin bebisini kucagina :)
Amin insallah tatlim Rabbim isteyen herkese versin :)Bende gidemedim o kadar kotu oldumki dogumdan sonra herkes gecer diyor da nasil gecer etrafimdaki insanlar bekle dedi bende beklemedim cok ihtiyacim var buna seni gorunce bana da umut oldu insallah hersey guzel olur kac haftalik bebisin dogumdan sonra hemen hamile mi kaldin sende bu arada cok sevindim senin adina umarim hersey istedigin gibi olur :)Seni çok iyi anlıyorum kaybettiğinin acısı asla bastırılmaz ama bır nebze hamilelik iyi geliyor benimde oğlum olacaktı ve ben mezarına bile gidemedim cesaretim yok eylüldeydi doğumum hamile kaldıgım gibi mezarına gidicem dedim nasipse yarın kan tahlilinden sonra gidicem inşallah tez zamanda hamile kalırsın sende
22 nisanda kontrole gitti kalbi durmuş. 20 25 gün kanamam oldu 6 haziranda ilk adetimi oldum bidaha olmadım işte :) hamileyimAmin insallah tatlim Rabbim isteyen herkese versin :)Bende gidemedim o kadar kotu oldumki dogumdan sonra herkes gecer diyor da nasil gecer etrafimdaki insanlar bekle dedi bende beklemedim cok ihtiyacim var buna seni gorunce bana da umut oldu insallah hersey guzel olur kac haftalik bebisin dogumdan sonra hemen hamile mi kaldin sende bu arada cok sevindim senin adina umarim hersey istedigin gibi olur :)
Bu arada 17 haftalıktıAmin insallah tatlim Rabbim isteyen herkese versin :)Bende gidemedim o kadar kotu oldumki dogumdan sonra herkes gecer diyor da nasil gecer etrafimdaki insanlar bekle dedi bende beklemedim cok ihtiyacim var buna seni gorunce bana da umut oldu insallah hersey guzel olur kac haftalik bebisin dogumdan sonra hemen hamile mi kaldin sende bu arada cok sevindim senin adina umarim hersey istedigin gibi olur :)
Test suan yumurtlamaya çok yakın olduğunu gösteriyor sıvı alımına dikkat ediyor musun peki testi yapmadan önce en az 3 saat tavdiye edilen 4 saat öncesinde sıvı almaman ve sabah ilk idrarla yapmamam bu test resmen yunurtladin yunurtlayacaksin demekçünküBesinci gundr ovulasyn testini yapiyrm yine ayni cikti bozuk olabilir mi gebelk testi yaptm. O da yok. Testin kendi koyu deil zaten renkler biribirine 5 gun yakin olur mu
Ne güzel insallah sağlıklı bir sekilde kucağına alirsin :)22 nisanda kontrole gitti kalbi durmuş. 20 25 gün kanamam oldu 6 haziranda ilk adetimi oldum bidaha olmadım işte :) hamileyim
Ewet bu ay gecsn reglimden sonra gidecm yoksa dusune dusune hasta olacm:)O zaman doktora git baksın sende rahatla. Testler herşeyi cevaplamazki
Ewet ediyrm hatta bi gunde iki yane yaptgmda da ayni sonuc oluyor.Test suan yumurtlamaya çok yakın olduğunu gösteriyor sıvı alımına dikkat ediyor musun peki testi yapmadan önce en az 3 saat tavdiye edilen 4 saat öncesinde sıvı almaman ve sabah ilk idrarla yapmamam bu test resmen yunurtladin yunurtlayacaksin demekçünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?