Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Kızlar bende ovulasyon testi alacaktim alamadim onun yerine 8. Günden itibaren gün aşırı ilişki denesem olur değil mi yumurtlamayi kaçırmam birde test olmadan yumurtlama yi anlamam mümkün mü?

Kızlar bende ovulasyon testi alacaktim alamadim onun yerine 8. Günden itibaren gün aşırı ilişki denesem olur değil mi yumurtlamayi kaçırmam birde test olmadan yumurtlama yi anlamam mümkün mü?
Evet mümkün ben ilk hamileligimde kendim şu şekilde yumurta takibi yaptım;
Adet döngüme göre ortalama yumurtlama zamanımı biliyordum zaten (30 gün periyodum/30-14=16 .gün ihtimal yüksek )o güne yaklaştığım zamanlarda akıntı kontrolü yaptım 3 gün öncesinden başlayarak,bildiğin yumurta akı gibi parmakta uzayıp giden akıntıyı yakaladığında yunurtladın demektir bu zaten 3 gün felan sürüyor arada da o akıntı olabilir ama o kadar yoğun olmuyor bir de uzamıyor pütürlü oluyor ,o günleri muhakkak değerlendir hemen hamile kaldım çok şükür,bu ay da fazla beklememek adına deneme amaçlı ovulasyon testine başladım,çift çizgiyi yakaladım ve üstte bahsettiğim gibi oldu o yoğun elime yumurta akı gibi gelen akıntı günü t cizgisinin en yoğun olduğunu gördüm yani almasam da olurmuş ama bakalım bu ay ne olacak.
Kızım 2.5 yaşında şuanda,bakalım bu ay hayırlı sonuçlar alırım İnşallah,Rabbim isteyen herkese hayırlı mübarek evlatlar versin İnşallah
:dua::anneadayı::KK46::anne:

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba. Ben de bu ay ilk kez ovulasyon testi denedim bugün 3 kez yaptım. İlk zaman daha silikti şimdi numuneyi damlatır damlatmaz hemen koyu çizgi çıktı. Dün sabah ilişki olmuştu. Şimdi bir dahakini ne zmn yapmalıyız? Bu kadar koyu olması ne anlama geliyor? Aşağıda resmi paylaştım bir yorumlar mısınız? Son bir sorum daha var LH hangi değerde iken bu test pozitifi gösteriyor?

Eklentiler

• 1469124032659435686463.jpg
    1469124032659435686463.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 96
Bugünü ve yarını değerlendir arkadaşım(bugünden kastım geçtiğimiz geceydi umarım degerlendirmissindir :KK16: )bugün de boş geçirme yani,yumurta şuan maksimum olgunluğa ulaşmış görünüyor yani catlamak üzere forumun cogunu okumuş biri olarak geneli o şekilde hamile kalmış hatta sadece çift çizgi gördüğüm gün birliktelik oldu ama hamileyim diyenlerin sayısı da azımsanmayacak kadar fazla ama tedbir amaçlı bugün de değerlendir testi bugun de yap bakalım yine aynı saatte :silah:siliklesmeye başlamış mi diye eğer bu goruntuden daha açıksa demek catlamış. ALLAH gönlüne göre versin İnşallah :anneadayı:

Kızlar laboqucık gebelik testi güvenilir mi lütfen cevap verin. Ovulasyon testini kullanıyorum çok memnunum ama gebelik testi için çok olumsuz yorum okudum da

arkadaşlar bu ay ilk defa yumurtlama takibi yaptırıyorum yarın çatlatma iğnemi olucam kontrolde 1 tane yumurta oluşmuş ve iğne verdi doktor 1 tane yumurta oluşması kötü mü anlamadım ben

Bat tarihine 2 gün var ama ovulasyon testim böyle çıktı tekrar mı yumurtlayacağım acaba anlamadım ki yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    65,5 KB · Görüntüleme: 134
Bat tarihine 2 gün var ama ovulasyon testim böyle çıktı tekrar mı yumurtlayacağım acaba anlamadım ki yardımcı olurmusunuz
Bende de gecen ay böyle olmuştu ama adet oldum sonrasında. Bazen gebe kalındığında da böyle çıktığını söylüyorlar :) inşallah hamilesindir

Benım 4 gün koyu çıktı sonra silikleşti adete yakın birdaha koyu cıktı bazındurumlarfa koyu devam ederse gebelik var bile olabiliyor. Bende ilk dega denedim ovülasyonu ve dün hamile oldugumu öğrendim
Canım hayırlı olsun . Hangi günler ilişkin oldu

Kizlar benim adetim asiri duzensiz yani ne zaman adet olacagim hic belli olmaz 3 4 ayda bir yani genelde olabilmek icin ilac kullanirim sansima tam ramazan ayinin ortasinda adet oldum hic aklimda doktora gitmeden hamile kalmak yoktu ta ki burda ovu testini kesfedene kadar siparis ettim ve rastgele baslayayim dedim testlerimi yorumlar misiniz ?

Eklentiler

• P_20160727_002342.jpg
    P_20160727_002342.jpg
    27,6 KB · Görüntüleme: 125
Kizlar benim adetim asiri duzensiz yani ne zaman adet olacagim hic belli olmaz 3 4 ayda bir yani genelde olabilmek icin ilac kullanirim sansima tam ramazan ayinin ortasinda adet oldum hic aklimda doktora gitmeden hamile kalmak yoktu ta ki burda ovu testini kesfedene kadar siparis ettim ve rastgele baslayayim dedim testlerimi yorumlar misiniz ?
Pko varsa yanıltabilir ama 26.gün yumurtlama var gibi gözüküyor..Ben de daha koyuydu sonra silikleşti yumurtlama günü kesin dedim ama üstünden 1 ay geçmişti adet olmamıştım..Test yanıltıyor

Pko varsa yanıltabilir ama 26.gün yumurtlama var gibi gözüküyor..Ben de daha koyuydu sonra silikleşti yumurtlama günü kesin dedim ama üstünden 1 ay geçmişti adet olmamıştım..Test yanıltıyor
Cevap verdigin icin cok tesekkurler. Ben daha koyulasmasini beklerken siliklesmeye basladi. 2 gundur de seffaf akintim var. Sanirim zaman gosterecek

hanımlarne olur yardım edin 3 yıllık evliyim cocugum olmuyor pko hastasıyım adetlerim 2-3 ayda bir oluyor sorum su nasıl anlıycam ben yumurtlamam oldugunu birkez ovulasyon testi kullandım ama olmadı acaba sizler nasıl hamile kaldınız ovulasyon testiyle ovulasyon testi alıcam yardımcı olurmusunuz

hanımlarne olur yardım edin 3 yıllık evliyim cocugum olmuyor pko hastasıyım adetlerim 2-3 ayda bir oluyor sorum su nasıl anlıycam ben yumurtlamam oldugunu birkez ovulasyon testi kullandım ama olmadı acaba sizler nasıl hamile kaldınız ovulasyon testiyle ovulasyon testi alıcam yardımcı olurmusunuz
Anlaşılmaz ki ovulasyon testiyle yumurtlama takibi yaptırabilirsiniz.Eşinizde problem yoksa tabiki.. Eşiniz kontrole gitti mi..

Back