- 12 Temmuz 2016
- 686
- 779
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet mümkün ben ilk hamileligimde kendim şu şekilde yumurta takibi yaptım;Kızlar bende ovulasyon testi alacaktim alamadim onun yerine 8. Günden itibaren gün aşırı ilişki denesem olur değil mi yumurtlamayi kaçırmam birde test olmadan yumurtlama yi anlamam mümkün mü?
Amin canım İnşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini de alırız burdanCanım çok tesekkurler. Rabbim hepimize bol bol bebişler nasip etsin...
Gebelik testini hiç denemedim hayırdır test çıktı da inanamıyor musun?Kızlar laboqucık gebelik testi güvenilir mi lütfen cevap verin. Ovulasyon testini kullanıyorum çok memnunum ama gebelik testi için çok olumsuz yorum okudum da
Bende de gecen ay böyle olmuştu ama adet oldum sonrasında. Bazen gebe kalındığında da böyle çıktığını söylüyorlar :) inşallah hamilesindirBat tarihine 2 gün var ama ovulasyon testim böyle çıktı tekrar mı yumurtlayacağım acaba anlamadım ki yardımcı olurmusunuz
Canım hayırlı olsun . Hangi günler ilişkin olduBenım 4 gün koyu çıktı sonra silikleşti adete yakın birdaha koyu cıktı bazındurumlarfa koyu devam ederse gebelik var bile olabiliyor. Bende ilk dega denedim ovülasyonu ve dün hamile oldugumu öğrendim
Pko varsa yanıltabilir ama 26.gün yumurtlama var gibi gözüküyor..Ben de daha koyuydu sonra silikleşti yumurtlama günü kesin dedim ama üstünden 1 ay geçmişti adet olmamıştım..Test yanıltıyorKizlar benim adetim asiri duzensiz yani ne zaman adet olacagim hic belli olmaz 3 4 ayda bir yani genelde olabilmek icin ilac kullanirim sansima tam ramazan ayinin ortasinda adet oldum hic aklimda doktora gitmeden hamile kalmak yoktu ta ki burda ovu testini kesfedene kadar siparis ettim ve rastgele baslayayim dedim testlerimi yorumlar misiniz ?
Cevap verdigin icin cok tesekkurler. Ben daha koyulasmasini beklerken siliklesmeye basladi. 2 gundur de seffaf akintim var. Sanirim zaman gosterecekPko varsa yanıltabilir ama 26.gün yumurtlama var gibi gözüküyor..Ben de daha koyuydu sonra silikleşti yumurtlama günü kesin dedim ama üstünden 1 ay geçmişti adet olmamıştım..Test yanıltıyor
akıntı varsa yumurtlama olabilirCevap verdigin icin cok tesekkurler. Ben daha koyulasmasini beklerken siliklesmeye basladi. 2 gundur de seffaf akintim var. Sanirim zaman gosterecek
Anlaşılmaz ki ovulasyon testiyle yumurtlama takibi yaptırabilirsiniz.Eşinizde problem yoksa tabiki.. Eşiniz kontrole gitti mi..hanımlarne olur yardım edin 3 yıllık evliyim cocugum olmuyor pko hastasıyım adetlerim 2-3 ayda bir oluyor sorum su nasıl anlıycam ben yumurtlamam oldugunu birkez ovulasyon testi kullandım ama olmadı acaba sizler nasıl hamile kaldınız ovulasyon testiyle ovulasyon testi alıcam yardımcı olurmusunuz