Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun bende nisan ayında 17 haftalık bebeğimi kalbi durdugu için kaybettim kordon düğümlenmesi acını anlıyorum ne kadar istediğinide doktorum 1 adet gördükten sonra hamile klablrsn dedi ve dün hamile oldugumu öğrendim :) ovülasyon ile hamile kaldım ilk denememdi testi adet bitiminden sonra yapmaya başla sürekli çift çizgi çıkar C koyu T silik olarak baslar çift çizgi çıkmasının sebebi kadınlarda LH değeri her zaman vardır o yüzden. Bugün cok silik çıktı diyelim bir anda yarın kopkoyu olabilir her gün aynı saatlerde yapmaya özen göster testi yapmadan 4 saat önce sıvı alımını kes. T C ile aynı koyulukta yada T C den daha koyu oldugunda yumurtan catlayacak hazırlan demekMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır. Ben bundan 50 gün
önce 27 haftalik bebeğimi kalbi durduğu icin kaybettim. Normal doğum yaptigim ve ben cok istedigim icin dr 2,3 ay sonra tekrar hamile kal dedi bende daha fazla beklemek istemedigim icin ovülasyon testi aldim ama hic birsey anlamadim ikinci cizgi surekli cikiyor rica etsem birisi bana yardimci olabilir mi sevgiler herkese :)
Silikleştiği zamanda yumurta çatladı demek ve ilişkiye gir demek oluyo koyu gördüğünde ilişkiye gir silikleşince de gir eğer sperm problemi yoksa olur Allhın izniyle