Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Estafurullah hep ayni koyulukta demin gene yaptim lh gebelik aldim ama bata. Bir hafta var.ignemin14. Gunu de 2 gun sonra

Selam canlar adete 4 gün kala ovulasyon yaptım göndersin resmi fikrinizi soylermisiniz.genelde benim hep silik olur bu günlerde .sıvı tüketimine felanda dikkat etmedim.

Benim 2 aydır tüm ovulasyon testlerim silik çıktı yani negatif. Bugün doktora gideceğim. Bakalım yumurtlama oluyor mu...

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır takip ediyorum ama yazmak bu güne nasipmis her ay duzunluğu olan adetlerim geçen ay bebek istememizle 4 gün gecikti normalde 28 gunde bir oluyordum fakat bi önceki ay 27 bu ayda gecikmeyle 30 günde adet oldum bu ay hesaplamaya yumurta günü takip ettim ama Kırmızı lar gelince gördüm ki başarısız oldum o yüzden bu ay bende ovulasyon testine baslicam ama tüm forumu okudum anladım ama desteginize ihtiyacım var benimde ovulasyon testi ise yariyor değil mi bu adet duzensizligi rahimin hazırlık süreci olabilir mi bu ay çok bekledim kafamda tüm belirtileri yaşadım ama sonra çok üzüldüm

Ovülastona baslayabılırsın adet bittikten sonra hergün yaparsın. Ama sana tabsiyem adetten sonra hün alırıniliiki mutlaka tutar sorun yoksa eğer
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim sadece son kısmını anlamadım yazdiginizin inş bu ay tutar yaa sadece 1 ay acaba dedim bekledim o bile ne kadar uzun geldi allahim bekleyen herkese En kisa zamanda nasip eder inş sizlerle sohbet etmek istiyorum ama kimsecikler yok sanırım buralarda

Adetten bitiminden sonra gün aşırı ilişkiye girmeni tavsiye ederim yazmıştım :) valla yazanlar oluyorda başka konularda sanırım

Kizlar yumurtlama olmus mudr ben pek anlamiytm da akintim yok ama

Eklentiler

• 20160715_140716.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 105
İki çizgi birbirine çok yakın evet ama t çizgisinin kenarı hafif boş c tam dolu ama çok yakın görünüyor bence değerlendir bu akşamı,Allah hayırlısıyla Müsbet sonuç almayi nasip etsin İnşallah

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır. Ben bundan 50 gün
önce 27 haftalik bebeğimi kalbi durduğu icin kaybettim. Normal doğum yaptigim ve ben cok istedigim icin dr 2,3 ay sonra tekrar hamile kal dedi bende daha fazla beklemek istemedigim icin ovülasyon testi aldim ama hic birsey anlamadim ikinci cizgi surekli cikiyor rica etsem birisi bana yardimci olabilir mi sevgiler herkese :)

Besinci gundr ovulasyn testini yapiyrm yine ayni cikti bozuk olabilir mi gebelk testi yaptm. O da yok. Testin kendi koyu deil zaten renkler biribirine 5 gun yakin olur mu

Eklentiler

• 20160717_155205.jpg
    15,9 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…