Var mı iyi haberler, merak ettimEstafurullah hep ayni koyulukta demin gene yaptim lh gebelik aldim ama bata. Bir hafta var.ignemin14. Gunu de 2 gun sonra
9 temmuzda adet oldum bigun osman develioglunda tüp bebeğe başladıkVar mı iyi haberler, merak ettim
Tez zamanda hayırlı haberler almak dileğiyle...9 temmuzda adet oldum bigun osman develioglunda tüp bebeğe başladık
inşallah teşekkür ederimTez zamanda hayırlı haberler almak dileğiyle...
Ovülastona baslayabılırsın adet bittikten sonra hergün yaparsın. Ama sana tabsiyem adetten sonra hün alırıniliiki mutlaka tutar sorun yoksa eğerLütfen cevap verin kızlar çok sormak istediğim var yardimlarinizi bekliyorum
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim sadece son kısmını anlamadım yazdiginizin inş bu ay tutar yaa sadece 1 ay acaba dedim bekledim o bile ne kadar uzun geldi allahim bekleyen herkese En kisa zamanda nasip eder inş sizlerle sohbet etmek istiyorum ama kimsecikler yok sanırım buralardaOvülastona baslayabılırsın adet bittikten sonra hergün yaparsın. Ama sana tabsiyem adetten sonra hün alırıniliiki mutlaka tutar sorun yoksa eğer
Adetten bitiminden sonra gün aşırı ilişkiye girmeni tavsiye ederim yazmıştım :) valla yazanlar oluyorda başka konularda sanırımCevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim sadece son kısmını anlamadım yazdiginizin inş bu ay tutar yaa sadece 1 ay acaba dedim bekledim o bile ne kadar uzun geldi allahim bekleyen herkese En kisa zamanda nasip eder inş sizlerle sohbet etmek istiyorum ama kimsecikler yok sanırım buralarda
Aksam yapt. Yine ayni oldu iki cizgi ayni deil mi ben mi yanlis goruyrmÇok yakın görünüyor günde 3 kez felan testi yapmaya devam et bence
Evet olabiliyor benimde öyleydi bir anda silikleşiyorBesinci gundr ovulasyn testini yapiyrm yine ayni cikti bozuk olabilir mi gebelk testi yaptm. O da yok. Testin kendi koyu deil zaten renkler biribirine 5 gun yakin olur mu
Evet olabiliyor benimde öyleydi bir anda silikleşiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?