Değerlendiremem çünkü 21 22 23 te değerlendirdim bugün 24 peşpeşe olunca kalite düşük olur yarın akşam feğerlendiricem zaten öyle olması gerekmiyormu
canım ben ilk gebeliğimde 1 gün arayla yaparak hamile kaldım hiçbir takip yapmadım ilk denememde oldu hemen busefer merak ettim takipmyapayım dedim oda kafamı karıstırdı ama her koyu gördüğümde birliktelik oldu bugun yine öğlen yapacam birde akşam yapacam bakalımm ne cıkcak silindiyse braz bugece denemek gerekÖncesi degerlendirdiysenizde olur artık. sabah bi yakın testi hafif açılma var mı yabi yumurta catlamis mi yoksa hala koyu mu belli olur
Doktorlara kalsa gün aşırı diyorlar yani 1 gun durup 1 gun beraberlik
3 gün üstüste bile tavsiye etmiyorlar
Ama buradaki bazi arkadaşlar 3 gün ya da 4 gün üstüste beraberlik ten hamile kaldılar
Bence daha ymurtlama yok çünkü ciddi derecede T koyu oluyor bence yarın bu saatte birdaha yapEki Görüntüle 1854488 Kızlar bu testi bugün yaptım. Sizce akşama bir daha test yapmalı mıyım yoksa yarını mı bekleyeyim?
Eki Görüntüle 1854632 Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. Ovulasyon testim Bugün ulaştı elime sabah 11 buçuk gibi yaptm t çizgisi var ama koyu mu silikleşmiş mi hiç anlayamadm bi yardımcı olabilir misiniz?[/QUOTE
Bugünü ve yarını değerlendir :)
Ayy ben hiç anlamdım bu testten ya hep koyuÖncesi degerlendirdiysenizde olur artık. sabah bi yakın testi hafif açılma var mı yabi yumurta catlamis mi yoksa hala koyu mu belli olur
Doktorlara kalsa gün aşırı diyorlar yani 1 gun durup 1 gun beraberlik
3 gün üstüste bile tavsiye etmiyorlar
Ama buradaki bazi arkadaşlar 3 gün ya da 4 gün üstüste beraberlik ten hamile kaldılar
Ayy ben hiç anlamdım bu testten ya hep koyu
Daha yeni yaptım 8 de yapılmazkı yarın öğlen yaparım anca:)Son Yapılan çok çok hafif acilmis mi acaba bugün 20.00 gibi bi daha yapsaniza belki daha da açılır ve yumurta catlamış demektir:)
Akşam 8 gibi tekrarla testi bence yumurtlamak üzeresin t c den koyu çıkmış bugü leri değerlendirmelisinEki Görüntüle 1854632 Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. Ovulasyon testim Bugün ulaştı elime sabah 11 buçuk gibi yaptm t çizgisi var ama koyu mu silikleşmiş mi hiç anlayamadm bi yardımcı olabilir misiniz?
Eki Görüntüle 1854673 Eki Görüntüle 1854672
Teşekkür ederim yardımcı olduğun için 5 buçuk 6 gibi yaptım bugün tekrar. Ama bekledikçe koyulaştı o da bi bakabilir misin?
Bence gayet iyi, yumurta atmak üzeresinEki Görüntüle 1854632 Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. Ovulasyon testim Bugün ulaştı elime sabah 11 buçuk gibi yaptm t çizgisi var ama koyu mu silikleşmiş mi hiç anlayamadm bi yardımcı olabilir misiniz?
Evey çift çizgiyi yakalamışsın bugünü mutlaka değerlendir ve yarında testi yapmaya devam et silikleştiğinde çatlamış demektir :) hadi hayırlısı bakalımEki Görüntüle 1854673 Eki Görüntüle 1854672
Teşekkür ederim yardımcı olduğun için 5 buçuk 6 gibi yaptım bugün tekrar. Ama bekledikçe koyulaştı o da bi bakabilir misin?
ayy cidden mi gideyim bi bhcg alayim bi de onu deneyeyimOoOoo maşallah hamilesin canım :)
ayy cidden mi gideyim bi bhcg alayim bi de onu deneyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?