O çizgi her zaman çıkıyor önemli olan aynı koyulukta çıkması silik olması bir anlam ifade etmiyorKızlar ya ovulasyon testine bi bakın daha adetime 6 gün var bu şekilde çıktı bidaha mi yumurtluyorum ben anlamadım ki
O çizgi her zaman çıkıyor önemli olan aynı koyulukta çıkması silik olması bir anlam ifade etmiyor
Ben günde iki test yapıyordum öğlen 1 ve akşam 8 de elinde test varsa sende öyle yap . İki çizgi eşit çıkana kadar yap testi o zamana kadarda gün aşırı ilişki olsun bence garanti olur :)
Zaten değerlendirdim o günleride yıldız varCanim 14.ve 21.gunleri degerlendirseydin
Zaten değerlendirdim o günleride yıldız var
Hangi gün yumurtladım anlamadım en son attığım tek fotoyuda Bugün öğlen 12 de yaptımIns nasib olur cnm
En koyu görünen 21. Gün bence o gün olmuş olabilir testleri nasıl yapıyorsun ne zaman yapıyorsunHangi gün yumurtladım anlamadım en son attığım tek fotoyuda Bugün öğlen 12 de yaptım
Testleri hergün 17:40 18 gibi yapıyorum bazen 12:05 te falan yapıyorum zaten saatler testlerin üzerinde var bakabilirsen. 21 se eğer ilişkiye 21 22 23 te girdim zatenEn koyu görünen 21. Gün bence o gün olmuş olabilir testleri nasıl yapıyorsun ne zaman yapıyorsun
Tutmuştur inşallahTestleri hergün 17:40 18 gibi yapıyorum bazen 12:05 te falan yapıyorum zaten saatler testlerin üzerinde var bakabilirsen. 21 se eğer ilişkiye 21 22 23 te girdim zaten
Ekteki de bugün öğlen 12:05 te yaptım akşam bidaha yapıcam ama sanki bugünde koyu gibi deilmiTutmuştur inşallah
T cizgisinin daha koyulaşması lazım sen yapmaya devam etEkteki de bugün öğlen 12:05 te yaptım akşam bidaha yapıcam ama sanki bugünde koyu gibi deilmi
6 temmuz geliyo adet zamanı nasıl olacak bilmemT cizgisinin daha koyulaşması lazım sen yapmaya devam et
Ekteki de bugün öğlen 12:05 te yaptım akşam bidaha yapıcam ama sanki bugünde koyu gibi deilmi
Üstteki akşam 19:15tr yaptıgım sankı bugün gibidaha zamanı var canım:)
Üstteki akşam 19:15tr yaptıgım sankı bugün gibi
Değerlendiremem çünkü 21 22 23 te değerlendirdim bugün 24 peşpeşe olunca kalite düşük olur yarın akşam feğerlendiricem zaten öyle olması gerekmiyormuOoo ooo pek guzellesmis
Bu aksami mutlaka degerlendirin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?