29 günde bir canım adetim bakalım üç gün kaldı inşallah bu ay tuttururuz18 de çatlamış canım insallah tutmuştur.Kac gunde bir adetin?18.gun biraz gec olmus insallah tutar cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
29 günde bir canım adetim bakalım üç gün kaldı inşallah bu ay tuttururuz18 de çatlamış canım insallah tutmuştur.Kac gunde bir adetin?18.gun biraz gec olmus insallah tutar cnm
Ben ikiside koyu olmasi gerekiyor diye biliyorum ama yarin tekrar dene insallah hamilesindirKizlar bat 25 nisan hxg cok ailik ovde boyle olup hamile olan varmi aranizda
Yumurtlamanin kaçıncı günü?Kizlar bat 25 nisan hxg cok ailik ovde boyle olup hamile olan varmi aranizda
Umut olabilir yarin tekrar dene aiii ins hamilesindir hadi bakalimMerhaba kizlarr adet gunum 2 gun gecikti bir belirtim yok sadece evde ovulasyon testi vardi silik cizgi cikti gecen hafta bhcg tek cizgiydi umut varmidir:S
evet olmuşEki Görüntüle 1820871 Kizlar benim yumurtlama olmus demi 16 gun bugun silik cunku
hcg 12 günden önce göstermez diye biliyorum burdan okuduğum kadarıyla ilişki gününden kac gün gecti biliyormusun allah gönlüne göre versin inşallahMerhaba kizlarr adet gunum 2 gun gecikti bir belirtim yok sadece evde ovulasyon testi vardi silik cizgi cikti gecen hafta bhcg tek cizgiydi umut varmidir:S
Insallah canim:)Umut olabilir yarin tekrar dene aiii ins hamilesindir hadi bakalim
Ben gecen ay klomen sonra yumurta catlatici kullanmistim olmadi bu ay da kullanmadim lh testlerimde iki koyu cizgiyi yakalayamadim ovulasyon testlerim boyleydihcg 12 günden önce göstermez diye biliyorum burdan okuduğum kadarıyla ilişki gününden kac gün gecti biliyormusun allah gönlüne göre versin inşallah
9-10-12-18 nisan gunlerini degerlendirdik ama yumurtlama gunu ne zamandi bi fikrim yok hep silikti hala silik:shcg 12 günden önce göstermez diye biliyorum burdan okuduğum kadarıyla ilişki gününden kac gün gecti biliyormusun allah gönlüne göre versin inşallah
cnm inşallah hamişsindir ayın 18 tuttuguna var sayarsak en gec ayın 30 gibi eğer adet olmassan gebelik testi yap bence9-10-12-18 nisan gunlerini degerlendirdik ama yumurtlama gunu ne zamandi bi fikrim yok hep silikti hala silik:s
sanki 17 de bişeyler olmuş gibi hadi hayırlısı bakalım :)Ben gecen ay klomen sonra yumurta catlatici kullanmistim olmadi bu ay da kullanmadim lh testlerimde iki koyu cizgiyi yakalayamadim ovulasyon testlerim boyleydi
17 yumurtlama olmus gibi sanki ins tutmustur sen ginede 2 gune 1 devam et9-10-12-18 nisan gunlerini degerlendirdik ama yumurtlama gunu ne zamandi bi fikrim yok hep silikti hala silik:s
36 gunum bugun adetim 3 gun gecti o zman baya bi gec yumurta catladi allah hepimize saglikli hayirli bebekler nasip etsin ya yarin esimin dogum gunu surpriz yapmak istiyodum ama simdi test alicam yine tek cizgi cikcak korkuyorumsanki 17 de bişeyler olmuş gibi hadi hayırlısı bakalım :)
17 yumurtlama olmus gibi sanki ins tutmustur sen ginede 2 gune 1 devam et[/QUOT
Ins 3 gunu de degeelendirmissin cok iyi benceBende 16 yumurtlama oldu ve 16-17-18 degerlendirdim ins tutar