Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Kizlar bat 25 nisan hxg cok ailik ovde boyle olup hamile olan varmi aranizda

Eklentiler

• 20160424_162138~2.jpg
    20160424_162138~2.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 142
benim bu ayda olmadı an itibarı ile kırmızı kartı gördüm sizler ne alemdesiniz bayanlar

Merhaba kizlarr adet gunum 2 gun gecikti bir belirtim yok sadece evde ovulasyon testi vardi silik cizgi cikti gecen hafta bhcg tek cizgiydi umut varmidir:S

Merhaba kizlarr adet gunum 2 gun gecikti bir belirtim yok sadece evde ovulasyon testi vardi silik cizgi cikti gecen hafta bhcg tek cizgiydi umut varmidir:S
hcg 12 günden önce göstermez diye biliyorum burdan okuduğum kadarıyla ilişki gününden kac gün gecti biliyormusun allah gönlüne göre versin inşallah

hcg 12 günden önce göstermez diye biliyorum burdan okuduğum kadarıyla ilişki gününden kac gün gecti biliyormusun allah gönlüne göre versin inşallah
Ben gecen ay klomen sonra yumurta catlatici kullanmistim olmadi bu ay da kullanmadim lh testlerimde iki koyu cizgiyi yakalayamadim ovulasyon testlerim boyleydi

Eklentiler

• 20160418_124436.jpg
    20160418_124436.jpg
    26,8 KB · Görüntüleme: 138
Bu köyü çizgiyi gördükten sonra hemen ilişkiye girmek gerekiyor mu
Ben bu testleri yapmaya başladım bugün en köyü olduğu gündü dün gece ilişki oldu Dr da gün aşırı veriyor bgn bu çizgiyi gördüm yarın mi tekrar ilişki olması gerekiyor bi topikte koyu çizgiyi görunce ertesi gün hemn ilişki diyordu kafam karıştı normal takvimime göre de asıl yumurtlama cuma gözüküo bu testi ilk kez yaptım teste göre bgn ????????

Back