Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim catladiktan sonra şart değil.Serbestsin.insallah tutar.Agrilar normaldir döllenme donemi boyunca olabiliyor...Merhaba cnm.yardimci oldugun icin sagol.cnm benim iki gun ciftcizgi net gordum ve iliski oldu..ve dun aşırı kasık agrim vardi..ve bu sabah 11 de test yaptim ikinci cizgi silik cikti.yani yumurta catladimi deme...yine iliskiye dvm etmem gereklimi
Tavsiyem uzeri yapip icen cok oldu canım.Kimse tadi kötü demedi.Senin damak tadin hassas heralde.icemeyen de olmadı yani...Icenlerin cogu hamile kaldi.Darisi sanaKizlar bu bögürtlen kürünü yapip icen oldumuben yaptim dun bugun icmeye basliycaktim cok kotu tadi icemedm ya
cokta umutlanmistim ondan
Nasıl bi kür acabaTavsiyem uzeri yapip icen cok oldu canım.Kimse tadi kötü demedi.Senin damak tadin hassas heralde.icemeyen de olmadı yani...Icenlerin cogu hamile kaldi.Darisi sana
Bogurlenin kökü canım...Yumurta kalitesini artırıyor.Kist pico herhangi bi rahatsizlik varsa iyilestiriyor.Rahim duvarini güçlendiriyor.Erken catlamasina vesile oluyor Allahin 8izniyle.Faydasi çok canımNasıl bi kür acaba
Hadi ya benim.neden boyle oldu ki ozamn cok yogun tadi 2 yudum icemedim esimde icemedi :sTavsiyem uzeri yapip icen cok oldu canım.Kimse tadi kötü demedi.Senin damak tadin hassas heralde.icemeyen de olmadı yani...Icenlerin cogu hamile kaldi.Darisi sana
Allah şifa etsin canimHadi ya benim.neden boyle oldu ki ozamn cok yogun tadi 2 yudum icemedim esimde icemedi :sbi hevesle yaptim bide bakim bi balla deneyeyim cok sagol canim
Kizlar yardim bende sekiz aydir deniyorum ikinci bebegi bir turlu tuturamadik bu ay ovulasyon testi yaptim ama kafam karisti tutumu tutmadimi son uc gunluk testler boyleHadi ya benim.neden boyle oldu ki ozamn cok yogun tadi 2 yudum icemedim esimde icemedi :sbi hevesle yaptim bide bakim bi balla deneyeyim cok sagol canim
Bu gece degerlendir...Eki Görüntüle 1817361
Arkadaşlar dunkinden daha koyu oldu testim.bu günümü değerlendirmek gerekli yarinimi.bekliyimmi biraz daha bayağı koyu
Teşekkür ederim sabirin inşaallah tutar ovu testinde bu ikinci ayın deniyorum hayırlısı olsunBu gece degerlendir...
Amin inşallah canım.Derin birleşme,iliski sonrası ince bi yastik koy kalca altina ve 1 saat kalkma.Iliskiden 2 saat oncesinde de eşine aci bi kahve içir...Teşekkür ederim sabirin inşaallah tutar ovu testinde bu ikinci ayın deniyorum hayırlısı olsun
adetin kac gun suruyorarkadaslar merhaba
ben bugun araniza yeni katildim ve dilerim hepimiz en kisa zamanda hamile kaliriz.
ben yaklasik 3 senedir evliyim ve artik cocuk dusunuyoruz.
8 nisandan 10 nisana kadar regl oldum ve ovulasyon testlerine ne zama baslamaliyim??
bilgi verirseniz sevinirim arkadaslar
3 gun suruyoradetin kac gun suruyor
Ne sormustun canımKizlar Niye bana kimse yazamiyor ya akil verin bana lutfen
ovulasyon testi kullanan ve calısan bayanlar testleri ne zaman yapıyorsunuz? benşm işyerinde yapma ihtmalim yok malesef..
bide adet dongum 28-29-30 değişiyor.. hangi gün başlamalıyım???
batı bekliyorum son 9 kırmızı katı yersem bu ay kullanıcam da![]()