Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Kizlar bu bögürtlen kürünü yapip icen oldumu :( ben yaptim dun bugun icmeye basliycaktim cok kotu tadi icemedm ya :( cokta umutlanmistim ondan

Merhaba cnm.yardimci oldugun icin sagol.cnm benim iki gun ciftcizgi net gordum ve iliski oldu..ve dun aşırı kasık agrim vardi..ve bu sabah 11 de test yaptim ikinci cizgi silik cikti.yani yumurta catladimi deme...yine iliskiye dvm etmem gereklimi
Yok canim catladiktan sonra şart değil.Serbestsin.insallah tutar.Agrilar normaldir döllenme donemi boyunca olabiliyor...

Kizlar bu bögürtlen kürünü yapip icen oldumu :KK43: ben yaptim dun bugun icmeye basliycaktim cok kotu tadi icemedm ya :KK43: cokta umutlanmistim ondan
Tavsiyem uzeri yapip icen cok oldu canım.Kimse tadi kötü demedi.Senin damak tadin hassas heralde.icemeyen de olmadı yani...Icenlerin cogu hamile kaldi.Darisi sana

Tavsiyem uzeri yapip icen cok oldu canım.Kimse tadi kötü demedi.Senin damak tadin hassas heralde.icemeyen de olmadı yani...Icenlerin cogu hamile kaldi.Darisi sana
Hadi ya benim.neden boyle oldu ki ozamn cok yogun tadi 2 yudum icemedim esimde icemedi :s :( bi hevesle yaptim bide bakim bi balla deneyeyim cok sagol canim

Hadi ya benim.neden boyle oldu ki ozamn cok yogun tadi 2 yudum icemedim esimde icemedi :s :KK43: bi hevesle yaptim bide bakim bi balla deneyeyim cok sagol canim
Kizlar yardim bende sekiz aydir deniyorum ikinci bebegi bir turlu tuturamadik bu ay ovulasyon testi yaptim ama kafam karisti tutumu tutmadimi son uc gunluk testler boyle

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    59,8 KB · Görüntüleme: 122
IMG_20160420_120757.jpg

Arkadaşlar dunkinden daha koyu oldu testim.bu günümü değerlendirmek gerekli yarinimi.bekliyimmi biraz daha bayağı koyu

arkadaslar merhaba
ben bugun araniza yeni katildim ve dilerim hepimiz en kisa zamanda hamile kaliriz.
ben yaklasik 3 senedir evliyim ve artik cocuk dusunuyoruz.
8 nisandan 10 nisana kadar regl oldum ve ovulasyon testlerine ne zama baslamaliyim??
bilgi verirseniz sevinirim arkadaslar

Kizlar sizce incir kurumu bogusrtlen kojumu daha etkili bende bu ay incir kuru yapmayi dusunuyirdum bogurtlenmi yapsam ayrica bogurtlene ne zamn baslaniyo tskler

arkadaslar merhaba
ben bugun araniza yeni katildim ve dilerim hepimiz en kisa zamanda hamile kaliriz.
ben yaklasik 3 senedir evliyim ve artik cocuk dusunuyoruz.
8 nisandan 10 nisana kadar regl oldum ve ovulasyon testlerine ne zama baslamaliyim??
bilgi verirseniz sevinirim arkadaslar
adetin kac gun suruyor

ovulasyon testi kullanan ve calısan bayanlar testleri ne zaman yapıyorsunuz? benşm işyerinde yapma ihtmalim yok malesef..
bide adet dongum 28-29-30 değişiyor.. hangi gün başlamalıyım???
batı bekliyorum son 9 kırmızı katı yersem bu ay kullanıcam daEn Büyük KK

ovulasyon testi kullanan ve calısan bayanlar testleri ne zaman yapıyorsunuz? benşm işyerinde yapma ihtmalim yok malesef..
bide adet dongum 28-29-30 değişiyor.. hangi gün başlamalıyım???
batı bekliyorum son 9 kırmızı katı yersem bu ay kullanıcam daEn Büyük KK

mrb ,

benmde yaklaşık 29-31 günler arası oluyor. ben ne zaman yumurtalama oldugunu ogrenmek için adet bitimiyle başladım

7. gün başladım bu ay 18. gün koyu cizgi oluştu 19. gün daha koyu sonrakş günler acılmaya başladı .
tam tespit etmek istiyorsan adet bitimiyle başla 25-30 adet olanlardan alabilirsin.
laboquik dogru sonuç veriyor.

ben de işte yapmak istemediğimden akşam eve gidince 19-19:30 arası en geç 21:00 a kadar yapıyorsum
zaten en dogru sonuç veren saatler bu aralık 3 aydır ovulasyon testi ile deniyorum . henuz tutturamadım ,
o günlerde sık ilişki olması gerekiyor bu ay biraz gevşek davrandık , bakalım geri sayım başladı

Back