303 367 4315
Kizlar bu ay ilk defa ovulasyon testiyle yumurta takibi yaptim buda bat birgun gecti ikinci cizgiyi benden baskada goren var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
303 367 4315
Kizlar bu ay ilk defa ovulasyon testiyle yumurta takibi yaptim buda bat birgun gecti ikinci cizgiyi benden baskada goren var mi
Canim telefondan mi yuklemeye calisiyosun resmin kalitesini yuklerken düşür ondan yuklenmiyodr belkiKizlar fotoyu koyamiyorum surekli hata olustu diyor
Gözün aydin Allah tamamina erdirsin canım pozitif çıkmış daha ne olsunekledim canim
Yumurtlamanin kaçıncı günü?
Tesekkurler canimGözün aydin Allah tamamina erdirsin canım pozitif çıkmış daha ne olsun
Kizlar tecrubeli olarak banada bi akil verin uc yasinda bi kizim var kizim ilk ay sik iliskiyle oldu ikinciyi ov. Tessti ile uc aydir deniyirum cift cizgiyi gordugum gun ve sonraki gunu degerlendiriyorum bu ay nasil yapayim uc gun mu deniyim :-( artik endiselenmeye ve uzulmeye basladim:-(( sizce ne yapayim:-(Evet canım hamile kalınca bu kez başka dertler sarıyo insanı. Ama arada sırada göz atmaya çalışıyorum forumlara buranında cok emeği geçti bana sağolsun.sen neler yapıyorsun?
Bide siz kacinci denemede tutturdunuz benim bu dorduncu ayim inss tutar :-( bu sefer uc gun mu deniyim :-((Kizlar tecrubeli olarak banada bi akil verin uc yasinda bi kizim var kizim ilk ay sik iliskiyle oldu ikinciyi ov. Tessti ile uc aydir deniyirum cift cizgiyi gordugum gun ve sonraki gunu degerlendiriyorum bu ay nasil yapayim uc gun mu deniyim :-( artik endiselenmeye ve uzulmeye basladim:-(( sizce ne yapayim:-(
bende 3-4 ay denedim sonra oldu bi arkadaşımın 6.denemede oldu.bunu çok fazla kafana takmadan devam etmelisin insana önce olmayacakmış gibi geliyor ama oluyor işte sabırlı olmak gerekiyor.benimde 4 yaşında bir kızım var.şimdi oğlum geliyor inşallah sağlıkla gelir.çift çizgi sabah çıkmıştı akşam ilişki oldu ertesi gün elimizde olamayan sebeplerden ilişki olmadı sonraki gün ilişki oldu.sen koyu çift çizgiden sonra mümkün olduğunca sık ilişki yapabilirsin bu gebe kalma ihtimalini artırır.zaten sık ilişkinin yumurtlamadan önce olmaması gerekiyo.yumurtlama günü ve sonrası en azından gün aşırı ilişki öneriliyor.hakkında hayırlısı olsun.madem bir kızın var sanada sağlıklı bir oğluş gelsinKizlar tecrubeli olarak banada bi akil verin uc yasinda bi kizim var kizim ilk ay sik iliskiyle oldu ikinciyi ov. Tessti ile uc aydir deniyirum cift cizgiyi gordugum gun ve sonraki gunu degerlendiriyorum bu ay nasil yapayim uc gun mu deniyim :-( artik endiselenmeye ve uzulmeye basladim:-(( sizce ne yapayim:-(
Benim ilk denememde ve tek iliskiyle oldu.Adetin 12. Günü Sabah 11 gibi koyuyu yakaladım akşam 8 gibi birdaha yaptım hafif siliklesmeye başlamıştı vede akintidan anlamistim catladigini o akşam değerlendirdik okadar.Darısı sana ve tüm isteyenlere canımBide siz kacinci denemede tutturdunuz benim bu dorduncu ayim inss tutar :-( bu sefer uc gun mu deniyim :-((
İnşallah canım.Stres gebelige engeldir.Takma kafana olur inşallah.Bi dr kontrolunede git eger gitmemissen.Rahimde enfeksiyon veya yumurtada kist felan olursa gebelik zorlaşır.Bir seyin yoksa strestendir rahat ol testlere devam et insallah tutar canimOncelikle ikinizede cokk tesekjur ederim inanin ilgulenip ve istedigim cvplari yazdiginz icin cok memnun oldum bebeklerinizi saglikla kucaginiza alirsiniz inss bende sorun mu var diye endiselenmeye baslamistim ilk kizim ilk ayda oldugu icin simdi icim cok rahatladi...inss bu ay tutar ve benimde bi oglusum olur benim icinde dua ederseniz cok mutlu olurum hayirli cumalar))))
Bu ayda olmazsa testler adtin ucuncu gunu yapiyormus ya bende adet olursam obur aya ucuncu gunu gitcem nasipse bi sorum yok gibi adetlerim falanda duzunli ama kontrole gitcem obur ay inss bu ay olur yeni bitti adetim bakalim hayirlisiyla bende bebgime kavusurum insllah tekrat tsk ederimİnşallah canım.Stres gebelige engeldir.Takma kafana olur inşallah.Bi dr kontrolunede git eger gitmemissen.Rahimde enfeksiyon veya yumurtada kist felan olursa gebelik zorlaşır.Bir seyin yoksa strestendir rahat ol testlere devam et insallah tutar canim
Canim bugun yumurtlamanin kacinci gunuEki Görüntüle 1823572 nolur yardim edin adet olma tarihim 2 mayis.bugun gebelik testi yaptim yarimsaat icinde cok silik 2. Cizgi cikti banami oyle geliyo.lutfen bakin
Cnm 2 nisanda adet oldum.16.gun ciftcizgiyi yakaladim .ama ben iliskiye 14.gunden basladim.yani 14.15.16.17.18.19 .gunler iliski olduCanim bugun yumurtlamanin kacinci gunu
Erken başlamışsin.Erkek istemiyormuydun?12.günü yapmış oluyorsun buyuk ihtimal gebesin canım hayırlı olsun Allah tamamina erdirsin.Sabah ilk idrarla birdaha yap daha iyi belli olur canimCnm 2 nisanda adet oldum.16.gun ciftcizgiyi yakaladim .ama ben iliskiye 14.gunden basladim.yani 14.15.16.17.18.19 .gunler iliski oldu
Yok cnm benım ılk kız erkek farketmez yanı.kan verdım sonuca 15 dk kaldıErken başlamışsin.Erkek istemiyormuydun?12.günü yapmış oluyorsun buyuk ihtimal gebesin canım hayırlı olsun Allah tamamina erdirsin.Sabah ilk idrarla birdaha yap daha iyi belli olur canim