Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

cevap için sagol canım.. demek o günlerde catlıyor ha bende hep 14 15 16 gibi düşünürüm belkide ondan mı olmuyor acaba?
o zaman bende iste sıkısırım eve gidince testı yaparım.. her gün bir tane aynı saatte dimi canım? inşşallah göbüşlerimiz dolmstur bebekle...

Kizlar yardim bende sekiz aydir deniyorum ikinci bebegi bir turlu tuturamadik bu ay ovulasyon testi yaptim ama kafam karisti tutumu tutmadimi son uc gunluk testler boyle
Yeni gordum kusura bakma testin markasindan sanirim cizgiler daha ince ama ayni koyuluga gelmis gibi gorunuyor olmus bence yumurtlama canim

hafta sonuysa günde 2 defa da yaptıgım oldu ogle 12- 13 gibi bi de aksam 19 -20:00 gibi . aşagı yukarı aynı saatlerde
ben sabah aksam da yaptıgım oldu ama aynı sonuc cıkıyor .
ben en geç saat 17:00 gibi su ve çay içiyodum . sonra bişey içmiyorum2 saati geçmiş oluyor
19 :00 gibi evdeyim 19- 20 arası testte dogru sonuc veriyo

adetinin 12 ci günü başlayabilirsin en az 28 gün üzerinden söylüyurum

adet arasi 29 gun cnm dun ovulasyon testi yaptim cizgi cikmadi
bu sabah yaptim ikinci cok az cikti bakalim takipteyim aksam gine yapacam.
soylemesi ayip akintim basladi beyaz
büyük ihtimalle yarın yakalarsın cift cizgiyi yarın 15 ci günün cünki ayın 8 inden sayarsak hadi hayırlısı :)

Merhaba arkadaslar..ben ilkdefa bu ay ovulasyontesti kullandim.adetimin 16.gunu ciftcizgiyi yakaladim.ve o gun asiri kasik bel agrisi yasadim .bu gunleri degerlendirdim..ama size sorum.ciftcizgi yakaladigim gun kan gelmeye basladi benden..ama camasir bulastiracak sekilde degil.peceteya silince.ve wc de 2.3 damla akiyor..1 haftadir boyle.bugunde kahverengi akinti var peceteye silince..adet olma tarihim 2 mayis..boyle bi durumyasayan varmi.lutfen yardim edin

Canim 6.gün rahime yerleşme gerceklestigi için kimilerinde hafif kanama görülebilir.Ama bu surecte dikkat etmek lazım.Ilk 2 hafta özellikle.Sık iliski ve agir iş yapmaktan kaçınmalısın...Dikkat et dinlen iyi tutunamazsa düşük olur.

cnm yerlesme kanamasini arastirdim ama.uzun surmez ve kirmizi olmaz diyorlar.benim 1 haftadir kirmizi.bugunde afedersin kahve rengi uzayan bi akintiya donustu.

Eklentiler

• image.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 133
Canim ben sekiz aydir deniyorum hala tuturamadim bu ay ovulasyon testi yaptim fotografi atacam kafam karisti tutumu tutmadimi diye bide testleri benim Gin
18 de çatlamış canım insallah tutmuştur.Kac gunde bir adetin?18.gun biraz gec olmus insallah tutar cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…