Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne bu?Lh mi hcg mi?Ayy kizlarr ilk defan boyle gordumm. Silik degil dimi yaa buu. Neolurr bi bakip soylermisinizz..
saol canim cok tesekkur ederim icime su serptin simdi adet gunumu bekleyeyim bakalim mevlam ne eyler ne eylerse guzel eylerAksami iliski olmussa ertesi gun erken catladigi icin şansın yüksek.Benimde tek iliskiyle oldu.Rabbim gonlundekini verir inşallah
Ne bu?Lh mi hcg mi?
bana silik gibi geldiAyy kizlarr ilk defan boyle gordumm. Silik degil dimi yaa buu. Neolurr bi bakip soylermisinizz..
Canim koyulasmis ama saatleri önemli.Mesela en iyi sonuc sabah 11 gibi yapilandir.son 3 saat sıvı tuketmeden yapmalisin.Saat kacta yaptin bunu?Ya catladiktan sonraki halidir yada az kalmis pozitif olmasına...Bu koyulukta gordugunde 6 saat arayla yapmalisinki heran pozitif olabilir...Lh canim. Belirtmememis heycandan. Artik nerdeyse adetime 12 gun kaldi ovulasyonda hic cift cizgyi goremedimde.
bana silik gibi geldi
Canim koyulasmis ama saatleri önemli.Mesela en iyi sonuc sabah 11 gibi yapilandir.son 3 saat sıvı tuketmeden yapmalisin.Saat kacta yaptin bunu?Ya catladiktan sonraki halidir yada az kalmis pozitif olmasına...Bu koyulukta gordugunde 6 saat arayla yapmalisinki heran pozitif olabilir...
Hayirlisiyla tutar inşallah...Canm bunu ben aksam saat 20.40 gibi yaptim.sivi tuketimine dikt etmistim. Dun gecyeide degerlendrk bakalm. Bugun yine ypcam
hayırlısı tutar inşallah allah gönlüne göre versinCanm bunu ben aksam saat 20.40 gibi yaptim.sivi tuketimine dikt etmistim. Dun gecyeide degerlendrk bakalm. Bugun yine ypcam
Saat 8 gibi tekrarla bence.Bu akşam pik olabilirKizlar lutfennnn yardim edin..5, dakikads boyle olduu..Eki Görüntüle 1815803
Saat 8 gibi tekrarla bence.Bu akşam pik olabilir
Yumurtada tembellik varsa gec çatlama olur genelde.inşallah tutar canımkırmızı çizgıyı ust uste 2 gun gördum canım. ama kafama takıldı adetten sonra 24. gun yumurtlama olur mu kı ya anlamadım. hep sılık goruno du adetten sonra 24. ve 25. gun gordum cıft cızgıyı. anormal bi durum degıl mı?
Yumurtada tembellik varsa gec çatlama olur genelde.inşallah tutar canım
Tabi canım iyidir.Yakalrsin ve tutturursun inşallah canım.Stresten uzak dur yeter...Araştirdimda biraz olabiliyormus bu sekilde . Kotu bisey degildr herhalde dimi yaacift cizgiyi gec gordum ama sonunda gordum ya oda iyidir herhalde
:) sevindim cift cizgiyi görmene hakkında hayırlısı olur allah gönlüne göre ver ir inşallahAraştirdimda biraz olabiliyormus bu sekilde . Kotu bisey degildr herhalde dimi yaacift cizgiyi gec gordum ama sonunda gordum ya oda iyidir herhalde
:) sevindim cift cizgiyi görmene hakkında hayırlısı olur allah gönlüne göre ver ir inşallah
Merhaba cnm.yardimci oldugun icin sagol.cnm benim iki gun ciftcizgi net gordum ve iliski oldu..ve dun aşırı kasık agrim vardi..ve bu sabah 11 de test yaptim ikinci cizgi silik cikti.yani yumurta catladimi deme...yine iliskiye dvm etmem gereklimiSaat 8 gibi tekrarla bence.Bu akşam pik olabilir