Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

o kadar üzülüyorum ki böyle şeylere.çok büyük cehalet.bacım Allah yardımcın olsun.daha birini doğurmadan hamilelik planı yapmak zorunda kalıyorsun.o karnındakinin de hakkı var herşeye.anne sütünü doya doya emmeye.Allah verdiği ve vermediği şeylerle insanı imtihan ediyor.ve inan eşin ve ailesi bu imtihanı kaybediyor.sen sabırlı ol.varsın evler onların olsun.ama en hayırlı zamanda gönlündekini ikram etsin Rabbim

Çok üzüldüm gerçekten tutumlarına..sanki cahiliye dönemi..
Gönlünü ferah tut canım..bu bi sınav dünyası..
Rabbim insanı bi halden alıp başka bir hale, başka bir halden alıp bambaşka bir hale sokuyor..o yüzden Rabbime sığın..yarını kimse bilemez..dilerim gönlündeki tez zamanda olur

Amin hepiniz çok iyisiniz iyi niyetleriniz önerileriniz dualarınız için tşk ediyorm.

Bu erkek çocuk meselesi validem için bahane. Ama bunu kullanıyo işte.
Diğer gelin etmediğini bırakmıyor. Ama baş tacı. Oğlu olduğu için
Evindr barkında gözüm yok ev vermesin benden uzak olsun ama eşim eziliyo bu duruma. Bana belli etmesede seziyorum. Üzülüyorum. Sırf eşimin gönlü olsun diye erkek çocugu istiyorum.
Hamılelerın duası kabul olurmuş. Hamıle kaldığım günden beri ağlaya ağlaya istiyorm. İnş nasip olur.

Kızlar ne diyorsunuz benim teste? Az evvel yaptım. Hic beklemeden geldi 2. Cizgi. Bugünü ve yarını değerlendirelim mi?

Eklentiler

• 20160206_131737.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 64

Zynpbozyurt canım benim yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır. Ben bize Ege bölgesinde anlatılanlardan bunu daha iyi anladım. Geçmişlerde erkek çocuk çok kıymetliymiş(kimilerine göre hala öyle) miras paylaşımlarında hasat alınan tarlalar erkeğe nerde böyle deniz kumu olan ekilip biçilemeyen yerler kız çocukalarına verilirmiş ama bak şimdi o kız çocukaları servete servet katarken erkekler hala tarla sürüyorlar. Demem o ki bu zihniyetlerle hem gönüller kırılıyor hemde çocukların kaderiyle oynanıyor. Kız- erkek fark etmez iki kişinin sevgisinden bir mucize oluyor ve bir küçük insan meydana geliyor bunun mutluluğunu hiç bir para satın alamaz. Eşin sana belli etmemiş çünkü belliki oda umursamıyor. Sende kendini üzme onlara inat güle güle başın dik dünyaya getir evladını, herşeyi her kısmetiyle ve sebebiyle veren Allahımızın vardır bir bildiği, üzme kendini lütfen. Sen şimdi rahat rahat kendini doğuma hazırla, göbişteki bebeğimizi de bu olanları hissettirme... biz buralardayız hamileliğe hazır olduğunda tüm desteği vermeye hazırız...

Ya bizde 4 kiz bir erkek kardesiz .babam da oncedrn erkek olsun diye tutturmusti.simdi cok pisman .iyi ki kizlarim var diyo

Canım ben de üzüldüm durumuna ancak şunu unutma Rabbim veriyorsa vardır bir bildiği. Ailene karşı başın dik bir şekilde dur ve evlatlarının sizin sınavınız olduğunu unutma canım. Ailene karşı kızlarının hep arkasında dur.hayırlı evlat olmaları için uğraş. Onlar eninde sonunda anlarlar hatalarını. Hakkını sonuna kadar savun ve üzülme sakın. Her şeyde bir hayır vardır onu bulmaya çalış eşine de anlat. Birbirinize destek olun. O güzelim kızlarınla mutlu olmaya bak. Bir sonraki de kız olabilir sonuçta. bu yüzden canını sıkma. Ailenin mutluluğu için uğraş. Rabbim gönlünüzce ve hayırlısını versin dualarım seninle.

Soruların için internette araştırdığım kadarıyla:
Bir doktor yazısından Alıntı
"Erkek bebek isteyenler için cinsel ilişkiden önce karbonatlı su ile vaginal duş yapılması, erkek bebek isteyenlerin özellikle yumurtlama günüilişkiye girmeleri önerilir. Bu nedenle erkek çocuk isteyenlerin mutlaka yumurtlama gününü tesbit etmeleri gerekir. Bunun için piyasada bulunan ovulasyon kitlerini kullanabilirler veya doktora giderek yumurtlama gününü tesbit ettirebilirler. Kız bebek isteyenler için cinsel ilişkiden önce sirkeli su ile vajinal duş yapmaları ve yumurtlamadan önceki günler yanı adet kanamasından sonra sık cinsel ilişkiye girmeleri önerilir. Kız çocuk isteyenler için yumutlama takibine gerek yoktur."

"prolaktin etkisiyle fsh ve lh hormon salınımı azaldığından emzirme döneminde yumurtlama genelde olmaz."
Buradan benim anladığım emzirme olduğu için yumurtlama oranı düştüğüne göre lh testleri de az çıkar ama zaten ortada yumurta varsa prolaktinin önemi düşmüş olur ve gebelik olasılığı olduğu için de lh testi her türlü yapılabilir. Sonucu etkileyeceğini düşünmüyorum. Sonuç itibariyle Testle sadece lh ye bakılıyor. Ayrıca doktorlar zaten yumurtlama takibi yapıyor ama bebek cinsiyetiyle çok ilgili olacaklarını sanmam çünkü risk almazlar.

Umarım güzel haberlerini buradan alırız

Banada yardımcı olurmusun bende erkek istiyorum

Banada yardımcı olurmusun bende erkek istiyorum

Canım, öncelikle şunu söyleyeyim erkek veya kız konusu öncelikle rabbimizin takdiridir. Hayırlısı neyse o olsun. Ovulasyon testiyle üzerindeki harfler olan t nin c den koyu çıktığı gün (erkek kadın içine boşaldığında spermler yaklaşık 10 saatte yumurtaya ulaştığını bir makalede okudum o yüzden bugünde değerlendiriliyor) ve silikleşmeye başladığı günlerde gün aşırı yada hergün ilişki deneniyor. Bunun sebebi de erkek kromozomlu spermlerin kız kromozomlu spermlerden hızlı olmaları Ben ilk defa ovulasyon testi kullandım ama sadece hamile olmak için ve burdaki daha bilgili arkadaşlarımdan bunu öğrendim, yanlışım varsa zaten eminim düzeltirler diye düşünüyorum. Başta da söylediğim gibi cinsiyet konusunda rabbimizin takdiri ne ise o olur :) İki kere düşük yaptığım için erkek ve kız olması inan bana benim için hiç önemli değil sağlıklı ve sıhatli olsun... Umarım seni biraz aydınlatabilmişimdir

Kızlar ovulasyon testlerime bakar mısınız. Biri akşam 6 da diğeri bir saat önce yaptığım 10 da yani. Testlere gore bu gece ve yarın mı ilişki olmalı

Eklentiler

• IMG_20160207_225054.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 96
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…