- 4 Eylül 2015
- 203
- 79
- 48
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha ya araya vakit giriyo pazartesiye dogurucan nerdeyse :)) hakkimizda hayirlisi ya Rabbim ne zaman isterse o zaman olur artik bakalim
çok ilginç.bende hep 1 gün pozitifi verdi.ertesi gün hemen açılma oluyodu.yumurtanın çatlaması ile ilgili bir sorunun var mıydı canım?KIZLAAAAAR. LÜTFEN YARDIM. OVULASYON TESTİM 3 GUNDUR POZİTİF. RESİM YUKLEDİM BAKABİLİRSİNİZ. BU NE ANLAMA GELİYOR YUMURTAM HALA ÇATLAMADI MI YANİ.
YOK DİYE BİLİYORUM. 6 AY ÖNCE 8HAFTALIKKEN KALP ATIŞI DUYULMADIĞI İÇİN KURTAJ OMUSTUM. O ZAMAN İLK AYDAN HAMİLE KALDIM. AMA ŞİMDİ 2 AYDIR HAMİLE KALAMIYORUM. HORMONLARIM NORMAL. ADETİM 28-30 GUNDE OLUR. YUMURTAM ATLAMASA ADET OLMAM HERALDE DEĞİL Mİ. BİLMİYORUM BEN DE ANLAMADIM KAFAM KARISTI. YOK MU BOYLE BİŞEY YASAYANçok ilginç.bende hep 1 gün pozitifi verdi.ertesi gün hemen açılma oluyodu.yumurtanın çatlaması ile ilgili bir sorunun var mıydı canım?
canım sen sabırla birkaç gün daha testlerine devam et.silikleşme başlar başlamaz yumurtan çatlamış anlamına gelir.o zaman ilişki olsun.ama cinsiyet önemli değilse bugünleri hep değerlerdir riske atma.böyle olanlar vardı bir kısmı gebe çıktı.ama senin öyle bir ihtimal yoksa ovulasyon testlerine devam.zaten 14. ya da 16.günü yumurtlaman olmalı 28-30 gün çekiyorsaYOK DİYE BİLİYORUM. 6 AY ÖNCE 8HAFTALIKKEN KALP ATIŞI DUYULMADIĞI İÇİN KURTAJ OMUSTUM. O ZAMAN İLK AYDAN HAMİLE KALDIM. AMA ŞİMDİ 2 AYDIR HAMİLE KALAMIYORUM. HORMONLARIM NORMAL. ADETİM 28-30 GUNDE OLUR. YUMURTAM ATLAMASA ADET OLMAM HERALDE DEĞİL Mİ. BİLMİYORUM BEN DE ANLAMADIM KAFAM KARISTI. YOK MU BOYLE BİŞEY YASAYAN![]()
Cinsiyet için nasıl yapmak gerek kızım olsun istiyorum da Allah ın izniylecanım sen sabırla birkaç gün daha testlerine devam et.silikleşme başlar başlamaz yumurtan çatlamış anlamına gelir.o zaman ilişki olsun.ama cinsiyet önemli değilse bugünleri hep değerlerdir riske atma.böyle olanlar vardı bir kısmı gebe çıktı.ama senin öyle bir ihtimal yoksa ovulasyon testlerine devam.zaten 14. ya da 16.günü yumurtlaman olmalı 28-30 gün çekiyorsa
14.gün çatlıycak gibi bu testlere göre canım.yarında ilişki olsa olur yani.yarın 6 saat arayla test yap(hatta bu akşamda yap) silikleşme olur olmaz 12 saat içinde ilişkislm kızlar bugün yaptığım test koyulaşmış pozitifmi sizce ,birde yumurtlama nekadar sürüyo eşim 1de evdeolacak vakti geçer diye korkuyorum
canım hiç bir şey %100 değil tabi.ama yumurtlama gününden en az 2-3 gün önce ilişki olursa y spermleri çabuk öldüğünden x spermleri kalıyormuş ve yumurtlama olunca onlar döllüyormuş ve %80 kız oluyormuş canım.ama yumurtlama günü ilişki olursa erkek olma yüzdesi yüksek deniyor.Hepsi Rabbim in taktiri yinedeCinsiyet için nasıl yapmak gerek kızım olsun istiyorum da Allah ın izniyle![]()
Allah hakkımızda hayırlısı ni versincanım hiç bir şey %100 değil tabi.ama yumurtlama gününden en az 2-3 gün önce ilişki olursa y spermleri çabuk öldüğünden x spermleri kalıyormuş ve yumurtlama olunca onlar döllüyormuş ve %80 kız oluyormuş canım.ama yumurtlama günü ilişki olursa erkek olma yüzdesi yüksek deniyor.Hepsi Rabbim in taktiri yinede
tamam canım teşekkür ederim14.gün çatlıycak gibi bu testlere göre canım.yarında ilişki olsa olur yani.yarın 6 saat arayla test yap(hatta bu akşamda yap) silikleşme olur olmaz 12 saat içinde ilişki![]()
Tam koyuyu yakalayana kadar hergun veya gun aşırı ilişki olsun.Koyu oldugu gun olmasın...Cinsiyet için nasıl yapmak gerek kızım olsun istiyorum da Allah ın izniyle![]()
Koyu oldugu gün ve sonrası olmasın..Tam koyuyu yakalayana kadar hergun veya gun aşırı ilişki olsun.Koyu oldugu gun olmasın...
Kaç aydır hep öyle oldu ama kısmet olmadı bakalım bu ay olur inşallah :)Tam koyuyu yakalayana kadar hergun veya gun aşırı ilişki olsun.Koyu oldugu gun olmasın...
Catladiktan sonra 12-24 saat en fazla geçerli dir.2 gün sonrası için biraz zorKızlar test yaptim 3 gun pozitif 4 ncu gun negatif cikti .silik ciktigi 2 gun sonra iliski olursa sizce hamile kalma riski varmi acilllllll
![]()
Amin inşallahdoğru valla bu gidişle doğuracam..p.tesiyi beklerken neler yapsamda sonucu unutsam diyorum
ama çokk zoor..hayırlı sonuçlar olsun cümlemize
Canim benim çok üzüldüm durumuna.Rabbim gonlunden geçeni verir inşallah.Senlik bi durum degilki erkek olması.Laboguic marka test güvenilir hem onu al.Koyuyu yakalarsan iyi bir dr kontrolundede bulun.Ama doktorlar boyle soylesen yardimci olmaz.Teste guvenebilirsin.Ben testlen hamile kaldım.Geçende gittim dr erkek dedi.Sana msj atayim onları uygula canım.Banada bi yol gösterin ne olurrr
3. Kızıma gebeyim. 41 haftalık olduk
Eşimin ailesi tarafından çok sorun oldu bu durum. Öyleki 5 daireleri var. Oğlu olan geline verdiker biz kiraya çıktık
Eşimde ister istemez onların oğlu var ondan öyle savranıyolar veriyolar dedi zoruma gitti
Araştırınca bu yazıyı buldum.
Ne olur banada bi yol söyleyin. Ben bu bebeği doğurunca 5-6 ay içinde yine hamile kalmak istiyorm.
Sorucaklarımı bilen biri yanıtlarsa duacısı olurum
1- emzirirken ovülasyon testi doğru çıkarmı??
Emmeyi bırakması mı lazım.
2- adetim düzenlidir. Ama kendı yapıcagım teste guvenemem. Bunun bir doktoru yokmu bu işe bakan?