• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Herkesin
Benim adetim 4 temmuDa bitti yumurtam dun catladi ayin 19.unda devam edin testi yapmaya arkadaslar
Herkesin adet döngüsü farklı olduğu için değişiyor tabi yumurtlama tarihimizde. Benimde 12. 13. günde çift çizgi oluyor 28 de bir adet görüyorum. Haliyle 14. günde yumurtlamış oluyorum.

Kizlar merhaba birsey soracagim ben yumurtlama gunume 3 gun kala test yaptim.iki cizgi cikti.sonra birliktw olduk.bugun yumurtlama gunumu 10 gun gecti bidaha ovulosyon testi yaptik cunku akinti geldi acaba gecmi yunurtladim diyerekte .gene test pozitif cikti.bu ne simdi acaba gebemuyim.yoksa gecmi yumurtladim.kafam salak gobi oldu
Lh testi gebeliği göstermez yumurtlama olmamış olabilir. Hamile kalmazsanız yumurta takibi yaptırın bence. Hamilelik şüpheniz varsa erken gebelik testi yapın adete 1 hafta hatta 10 gün kala sonuç veriyor. Fortest çok iyi bir marka bi deneyin sonucuda yazın ama :)

Arkadaşlar faydalı olmasını umarak bikaç tecrübemi paylaşmak istiyorum sizinle.. Ovulasyon testini denediğim ilk ay hamile kaldım..6 günlük bekleme sonrasında çift çizgiyi eşit gördüğüm günün gecesinde ilişkiye girdim, ertesi gün hala ovulasyon testi eşit koyu çizgideydi.. Geceye doğru silikleşti yani yumurtam ertesi gün çatladı o gece de deneme yapıcaktık ama eşim uyuyakaldı..Ben olmaz diye düşünmüştüm ama önceki gece girildiğinde de oluyomuş arkadaşlar çünkü sperm hücreleri içimizde 72 saat kadar yaşayabiliyolarmış.. Şimdi 6 Haftalık gebeyim inşallah Allah hepinize nasip etsin..

Kizlar gebeyim.bu yunurtlama testleride gebelik varsa eger pozitif cikartiyor.fortel gebelik testi aldim.pozitif cikti.kan verdim sonuc 241.daha adetime 1 hafta var.darisi basiniza

Kızlar benim hasta olmam gerek ama olmadım henüz hafif hafif ara ara ağrı olup geçiyo ama test yapmaya korkuyorum istedigim.sonuç çıkmazsa diye normalde 28 29 günde olurdum aksamazdi hiç bugün 30.günüm

Arkadaşlar bende çift çizgiyi gördüğüm günü ve ertesi gününü değerlendirdik adet tarihim 23 ü kasıklarımda hafif ağrılar var inş olmam

Arkadaşlar faydalı olmasını umarak bikaç tecrübemi paylaşmak istiyorum sizinle.. Ovulasyon testini denediğim ilk ay hamile kaldım..6 günlük bekleme sonrasında çift çizgiyi eşit gördüğüm günün gecesinde ilişkiye girdim, ertesi gün hala ovulasyon testi eşit koyu çizgideydi.. Geceye doğru silikleşti yani yumurtam ertesi gün çatladı o gece de deneme yapıcaktık ama eşim uyuyakaldı..Ben olmaz diye düşünmüştüm ama önceki gece girildiğinde de oluyomuş arkadaşlar çünkü sperm hücreleri içimizde 72 saat kadar yaşayabiliyolarmış.. Şimdi 6 Haftalık gebeyim inşallah Allah hepinize nasip etsin..

Merhaba canım, hayırlı olsun :) Rabbim yavrunu sağlıkla kucağına almanı nasip etsin..

Kullandığın Ovü. testi markasını öğrenebilir miyim acaba?
Güvenilir bir marka arıyorumda.

sanirim dun yumurtlama günümdü :110:

Eklentiler

• 20150720_184021.webp
    20150720_184021.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 175
Kızlar ben dayanamadım ve testi yaptim.çok mutluyum Allahim sizede nasip etsin inşallah ovulation testi kullandığım ilk ay nasip oldu şimdi dualarım sizlerle
Canım benim hayırlı olsun çok sevindim darısı başımıza inş başka ne belirtin vardı senin

Canım benim hayırlı olsun çok sevindim darısı başımıza inş başka ne belirtin vardı senin
Âmin canım belirtilerim göğüs hassasiyeti kasık ağrıları ara ara iştah artışı ve dudağımda küçük bi uçuk çıktı bu bende olmaz normalde ve akinti akintim adet e 3 gün kala başladı rengide beyaz değil krem de değil farklıydı iki damla geldi hergün

Back
X