Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

hoşgeldin canım aramıza. bende erkek bebek için uğraştım uzayan akıntımı gördüm ama ertesi gün ilişki oldu. yumurtlama gerçekleşti yada çok yakın anlamına geliyormuş o akıntı. riske atamadım. bence ovulasyon testi ile dene yumurtlama gunu daha garanti oluyor. bende ilk kez bu ay denedim. erkek bebek için çift çizgiyi yakaladıktan sonra silikleşmeye başlayınca yapın diyorlar ben öle denedim olmadı sanırım reglime 2 gün var bugun sabah test yaptım negatif çıktı çok uzuldum.dememkki silikleşmeyi bekleyince yumurtayı yakalayamıyoruz. ben bu ay 2 gun ust uste çift çizgi gordum silikleşmesini beklemeden 2. günü yapacam kısmet artık kız erkek hayırlısı. inş sana da bir fikir olur. biraz daha araştır istersen[/QUOT=
hosbulduk canım deneme yaptım dün gece bugün ovulasyon testi yaptım tekrar cift çizgi cıktı bu geceyide deneyecegim artık aynen silikleşince gec kalınmıs olunuyor.inş seninde gönlüne göre olur kısmet artık rabbim verdikten sonra her türlü oluyor

canım test yaptınmı varmı bişeyler ben bugunde yaptım çıkmadı. son 2 gun çok muts:43::43::43::43::43:uzum

Ya ovulasyon testi ile daha erken anlaşılıyormuş diye 3gün önce onu denedim ama sonuç negatifti:/ ama şöyle bi durum var benim periyot 30gün ve ben 19.gün pozitif gördüm çıkmayabilir hemen.bakalım bekliyorum normalde bugün olmam lazım.benim genelde başım ağrır biraz bu belirti var ama bekleyip görücez inşallah.

kızlarr bi konuda fikrinize ihtiyacım var. geçen ay reglym 7 gun gecikmişti normalde her ayın 5inde hastalanıyoken gecen ay 12sinde hastalandım. temmuz 28de ovulasyon testinde cift cizgiyi gördüm şimdi onun ustune 14 gun sayınca 12 agustosa denk geliyo. bu tarihlerdemi hastalanmam gerekiyo? telefonumdaki programda inatla 16sı diye gösteriyo.

Üzülme canım inşallah ikinci denemede olur.ilkinde olmayıp ikincisinde olan çok kişiyi okudum.şimdi bu ilk tecrübe oldu testte.en hayırlı zamanda olur inşallah ;)

evet iki gün uste uste koyu çift çizgi görmüştüm. erkek bebek için silikleşmesini bekledim demmekki yumurta öldü. sanırım spermlerin yumurtaya varış süreleri bir gün falan. neden olmadı anlamadım. acaba koyu çift çizgiyi gördüğüm gün mü yapmalıyım. bana bi akıl verin. önce yapınca da y ler ölüyor x sperleri kalıyormuş. öfff ya ne zormuş bana bi yardım edin kızlar:18::18::18:

kızlarr bi konuda fikrinize ihtiyacım var. geçen ay reglym 7 gun gecikmişti normalde her ayın 5inde hastalanıyoken gecen ay 12sinde hastalandım. temmuz 28de ovulasyon testinde cift cizgiyi gördüm şimdi onun ustune 14 gun sayınca 12 agustosa denk geliyo. bu tarihlerdemi hastalanmam gerekiyo? telefonumdaki programda inatla 16sı diye gösteriyo.

canım eğer hamile değilsen 16 sında falan hastalanman gerekiyor. yumurtlamadan 15 16 gun sonra tekrar regl zamanı. sen clearblue ile denemiştin dimi

canım eğer hamile değilsen 16 sında falan hastalanman gerekiyor. yumurtlamadan 15 16 gun sonra tekrar regl zamanı. sen clearblue ile denemiştin dimi

Evet hem clearblue hemde predictorle denedim. Simdi evde kalan bi ovulasyon testim vardı deniyim bakıyım dedim t cdn daha koyu cıktı

$image.jpg

Ozaman reglyme 5-6 gun falan var.

Evet hem clearblue hemde predictorle denedim. Simdi evde kalan bi ovulasyon testim vardı deniyim bakıyım dedim t cdn daha koyu cıktı

Bu testi yeni mi yaptın?eğer pozitif çıktıysa hamilesin bence büyük ihtimalle:D inşallah öyledir çünkü genelde ovulasyon testi tekrar pozitif çıkanlar sonunda hamile olduğunu öğrenmiş;)

Bu testi yeni mi yaptın?eğer pozitif çıktıysa hamilesin bence büyük ihtimalle:D inşallah öyledir çünkü genelde ovulasyon testi tekrar pozitif çıkanlar sonunda hamile olduğunu öğrenmiş;)

Evet ya bugun yaptım bu testi cok heyecan yaptım :)

ovulasyon testi gebelikte herkeste koyu mu çıkıyor koyu çıkmadığı durumda gebelik yopk mu demek yani herkeste aynı belirti mi oluyor

ovulasyon testi gebelikte herkeste koyu mu çıkıyor koyu çıkmadığı durumda gebelik yopk mu demek yani herkeste aynı belirti mi oluyor

Bilmiyorum canım ama gebelik testinde çıkmayıp da ovulasyon testinde pozitif çıkıp sonunda hamile olan kişileri okudum burdan.istersen bir bak.ovulasyon testi ile hamile olduğunu öğrenenler sanırım

canım merhaba seninle hemen hemen aynı gün son reglimizi olmuştuk
var mı gebelik
ben bugün test yaptım negatif ama reglime 2 gün filan var
açıkcası olmaz diye korkuyorum:43:

canım dün regl oldum ben tam 28. günümde olmadı bu ay. onumuzdeki ay çift çizgiyi görünce denicem. test sipariş etmiştim bugun geldi bakalım kısmet ama uzuldum inanki. erkek olsun diye beklerken yumurta ölmüş sanırım. sende mi silikleşmesini bekledin canım. sen hangi günleri değerlendirmiştin inş senin tutmuştur:emir_bebek:

Bilmiyorum canım ama gebelik testinde çıkmayıp da ovulasyon testinde pozitif çıkıp sonunda hamile olan kişileri okudum burdan.istersen bir bak.ovulasyon testi ile hamile olduğunu öğrenenler sanırım

Canım gebelik tetsti yaptım cok cok acık ıkıncı cızgı belirdi ama bu hayalet cızgı dedıkleri türden. Bugun sabah goguslerim acımaya basladı ve artık sol kasıgımda bısey cekılıyo tum vucudum cekiliyomus gıbı hıssedıyrum. Heveslenmek ıstemıyorum ama herkesede soyleyesıö var :))

canım bencede hamilesin bi test yapsana mutlaka çıkar gebelik testi yani

Back