- 3 Ağustos 2014
- 916
- 844
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kizlar bende 4 aylik evliyim bu ay itibariyle bizde bebis istiyoruz..bu ay ovulasyon testinden bende aldim.markasi d harfiyle basliyordu sanki 50 adet 10adette gebelik testi ..dun testte cift cizgiyi gordum sonunda ..malesef birliktelik olmadi dun secim gorevlisiydi benim de gece nobetim vardi ama sabah oldu hihi :)saat 12 olsun ovi.testi yapıcam bakem ne cikicak..simdi ayaklarimi tavana diktim bekliyorum![]()
Arkadaslar bu da benim ovulasyon testimdi. Bu ay buna uydum ama yine olmadi...Eki Görüntüle 1215350
Hangi gunleri degerlendırdınız?
canım 16. gün seinki kadar koyu olmasada koyu çizgi çıktı. belki diğer gün daha koyu olurdiye değerlendirmedim 17 gün çizgi açılmaya başlayınca 17. ve 18. günleri değerlendirdim o günden sonra sağ kasığımda ağrı ve erken olmasına rağmen bbulantım oldu bugün 30.gün regl olmadım ama normalde zaten reglim düzensizdir. sanırım bendeli belirtiker psikolojik. bu sabah gebelik testi yaptım negatif çıktı silik bile değildi ovulasyon yapamadım çok aşırı su içmiştim. bir hafta daha olmazsam kan testi yapıcam. ilkgebeliğimde korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalmıştım. çok stresliyimdün regl oldum ben tam 28. günümde olmadı bu ay. onumuzdeki ay çift çizgiyi görünce denicem. test sipariş etmiştim bugun geldi bakalım kısmet ama uzuldum inanki. erkek olsun diye beklerken yumurta ölmüş sanırım. sende mi silikleşmesini bekledin canım. sen hangi günleri değerlendirmiştin inş senin tutmuştur![]()
Off kızlar kan tahlili yaptırdım sonucunu bekliyorum ölcem heyecandan
canım 16. gün seinki kadar koyu olmasada koyu çizgi çıktı. belki diğer gün daha koyu olurdiye değerlendirmedim 17 gün çizgi açılmaya başlayınca 17. ve 18. günleri değerlendirdim o günden sonra sağ kasığımda ağrı ve erken olmasına rağmen bbulantım oldu bugün 30.gün regl olmadım ama normalde zaten reglim düzensizdir. sanırım bendeli belirtiker psikolojik. bu sabah gebelik testi yaptım negatif çıktı silik bile değildi ovulasyon yapamadım çok aşırı su içmiştim. bir hafta daha olmazsam kan testi yapıcam. ilkgebeliğimde korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalmıştım. çok stresliyim
inşallah bu ay tutar seninki canım
benimde olmadı canı bugun reglimin 4. günü. ben de aynı senin gibi yaptım erkek olsun diye demekki kaçırdık. bu sefer en koyu çift çizgi ve sonrakı gunleri değerlendiryim dıyorum hayırlısı öpt
Tebrik ederim canım hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:)Canım ben kan tahlil yaptırdım 161 cıktı hamileyimm
Canım tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımızaCanım ben kan tahlil yaptırdım 161 cıktı hamileyimm
Gozun aydin darisi bize insallah..Canım ben kan tahlil yaptırdım 161 cıktı hamileyimm
Ya kizlar biraz ayıp olacak ama bugun 4-5 saat sonra sperm felan akti yaaa peceteyle sildim bu ay hic umudum yok![]()
Canım akması cok normal hıc endıse etme. Icerıde hepsının kalması mumkun degıl zaten