Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Arkadaslar bu da benim ovulasyon testimdi. Bu ay buna uydum ama yine olmadi... :(
20140722_115435.jpg

Merhaba kizlar bende 4 aylik evliyim bu ay itibariyle bizde bebis istiyoruz..bu ay ovulasyon testinden bende aldim.markasi d harfiyle basliyordu sanki 50 adet 10adette gebelik testi ..dun testte cift cizgiyi gordum sonunda ..malesef birliktelik olmadi dun secim gorevlisiydi benim de gece nobetim vardi ama sabah oldu hihi :)saat 12 olsun ovi.testi yapıcam bakem ne cikicak..simdi ayaklarimi tavana diktim bekliyorum:D:eek:

Hayırlısı olsun inşallah allah tez zamanda bebiş nasip eder umarım. Bugun aksamı yada. Yarınıda degerlendırırsenız şansınız artar canım. Insallah tutunur bebişin sana

Merhaba arkadaşlar bu ay bende ovulasyon testi kullandim adete 6 gün var sol kasigimda agri ve batma var testlerin resmini yüklüyorum en koyu olan gunderi üst üste denen ik hakkimizda hayirlisi Rabbim ol derse olur...

dün regl oldum ben tam 28. günümde olmadı bu ay. onumuzdeki ay çift çizgiyi görünce denicem. test sipariş etmiştim bugun geldi bakalım kısmet ama uzuldum inanki. erkek olsun diye beklerken yumurta ölmüş sanırım. sende mi silikleşmesini bekledin canım. sen hangi günleri değerlendirmiştin inş senin tutmuştur:emir_bebek:
canım 16. gün seinki kadar koyu olmasada koyu çizgi çıktı. belki diğer gün daha koyu olurdiye değerlendirmedim 17 gün çizgi açılmaya başlayınca 17. ve 18. günleri değerlendirdim o günden sonra sağ kasığımda ağrı ve erken olmasına rağmen bbulantım oldu bugün 30.gün regl olmadım ama normalde zaten reglim düzensizdir. sanırım bendeli belirtiker psikolojik. bu sabah gebelik testi yaptım negatif çıktı silik bile değildi ovulasyon yapamadım çok aşırı su içmiştim. bir hafta daha olmazsam kan testi yapıcam. ilkgebeliğimde korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalmıştım. çok stresliyim :(
inşallah bu ay tutar seninki canım

Son düzenleme:
canım 16. gün seinki kadar koyu olmasada koyu çizgi çıktı. belki diğer gün daha koyu olurdiye değerlendirmedim 17 gün çizgi açılmaya başlayınca 17. ve 18. günleri değerlendirdim o günden sonra sağ kasığımda ağrı ve erken olmasına rağmen bbulantım oldu bugün 30.gün regl olmadım ama normalde zaten reglim düzensizdir. sanırım bendeli belirtiker psikolojik. bu sabah gebelik testi yaptım negatif çıktı silik bile değildi ovulasyon yapamadım çok aşırı su içmiştim. bir hafta daha olmazsam kan testi yapıcam. ilkgebeliğimde korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalmıştım. çok stresliyim :(
inşallah bu ay tutar seninki canım

benimde olmadı canı bugun reglimin 4. günü. ben de aynı senin gibi yaptım erkek olsun diye demekki kaçırdık. bu sefer en koyu çift çizgi ve sonrakı gunleri değerlendiryim dıyorum hayırlısı öpt

Ya kizlar biraz ayıp olacak ama bugun 4-5 saat sonra sperm felan akti yaaa peceteyle sildim bu ay hic umudum yok:(:oops::oops:

Canım akması cok normal hıc endıse etme. Icerıde hepsının kalması mumkun degıl zaten

Saol canim yaa ne bilim bazen o kadar umutsuz oluyorum ki..canim bugun ikidefa ovi.testi yaptim c daha koyuydu bu sefer cift cizgi vardi ama c kadar koyu degildi yarin sabah yine deneme yapicaz hihi

Back