- 5 Nisan 2011
- 383
- 191
- 333
Amin tatlım .. benim bat 20 ağustos ama ben 18inde test yaparım duramam![]()
18inde haberleselim o zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin tatlım .. benim bat 20 ağustos ama ben 18inde test yaparım duramam![]()
18inde haberleselim o zaman
Kizlar benim regl dongum 34 gün yumurtlama günüm 17 civari olması gerekirken ovu da 13 cikmisti ben reglime 1 hafta varken test yapmistim cikmadi DİE çöpe attim 20 dk sonra vaktim iki çizgi hemen ovuda yaptim oda hamile cikti ertesi gün kandada cikti tabi regli bekledim çünkü öncesinde cikmasi hamile demek değil vücut kabul etmezse regl olunabilir
Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah
Tamam canım ama bizim dün ilişki olmadı yani 12.13 ve15. Gün oldu 12.gün kopkoyuydu inş kaçırmamışımdır yumurtlamayı
12.gun kopkoyuysa 13. Gun yumurtlamis olabilirsin zaten o gun de olmus iliski. Umarim guzel haberlerle döneriz
kızlar ya neden kimse yok... tatilden dolayamı![]()
canım naptın sende bi gelişme varmı?
kızlar adet olmama daha 2 gün var ki bu da zamanında olursam. (Yani düzensiz olduğu için daha da geç olabilir) Sizce evde test yapsam hamile olup olmadığım belli olur mu?
Canım benımde 12si gibi olucak sanırım. İnşallahh olmam bende yaa. Benım belim kasıklarım ve bacaklarım inanılmaz agrıyo ya. Sendede varmı öyle bı durum. Buna baglımı onuda bılmıyorum gerci artık herseyı ona yorarız :)
kızlar evde değildim kaç gundur yazamadım. çatladım meraktan. adetime 3 gün kaldı. salı test yaptım hayal meyal çift çizgi gordum. bugun yaptım bişey yok. acaba çok su içtim bide öğlen 2 gibi yaptım acaba ondanmı. belimde ağrıyor göğüslerimde acıyor hamile değilim sanırım![]()
kızlar evde değildim kaç gundur yazamadım. çatladım meraktan. adetime 3 gün kaldı. salı test yaptım hayal meyal çift çizgi gordum. bugun yaptım bişey yok. acaba çok su içtim bide öğlen 2 gibi yaptım acaba ondanmı. belimde ağrıyor göğüslerimde acıyor hamile değilim sanırım![]()
kan testi yaptır istersen canım en güzel sonucu orda alırsın artık adetine cok az kalmış mutlaka kanda cıkar
Ben de beklemedeyim yarın adetim normalde ama kendimi hamile gibi falan hissetmiyorum:/ zaten bu testlerle ilk denememizdi ama oek değerlendiremedik:/ bakalım nasip.sanırım herkes beklemede:) ortalık sessiz.inşallah güzel haberlerle şenlenir![]()
kan testi yaptır istersen canım en güzel sonucu orda alırsın artık adetine cok az kalmış mutlaka kanda cıkar
yarın sabah ilk idarle yapcam tekrar. negatif çıkarsada adetimi beklerim artık canım. kan vermekten nefret ediyorum
senden ne haber sana da az kalmış. kızımınki adetime 6 gun kala ıdrar testınde çıkmıştı demekki tutmadı
yarın sabah ilk idarle yapcam tekrar. negatif çıkarsada adetimi beklerim artık canım. kan vermekten nefret ediyorum
senden ne haber sana da az kalmış. kızımınki adetime 6 gun kala ıdrar testınde çıkmıştı demekki tutmadı
ama bi cizgi gordum hayal meyal diyosun belki ilk idrarda cıkar gün arasında pek saglıklı olmuyo gebelik testleri sabah ilk idrar en iyisi. inşallah yarın sabah guzel haberini alırız canım ya. bende ara ara gozu karartıp kan tahlili yaptırıyım diyorum ama önümüzdeki haftayı beklicem. önümüzdeki hafta regly olmam lazm. bende hic gogus acısı falan yok valla.
ama bi cizgi gordum hayal meyal diyosun belki ilk idrarda cıkar gün arasında pek saglıklı olmuyo gebelik testleri sabah ilk idrar en iyisi. inşallah yarın sabah guzel haberini alırız canım ya. bende ara ara gozu karartıp kan tahlili yaptırıyım diyorum ama önümüzdeki haftayı beklicem. önümüzdeki hafta regly olmam lazm. bende hic gogus acısı falan yok valla.
inşallah canım ya. bi uzuldum nedense kızımda korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım sanırım bunu da öyle olcak sandım bi beklenti içine girdim hayırlısı artık. inşallah sen hamilesindir. bende hayırlı bi sonuç alıyım eşimden önce buraya yazıp haber vercem valla![]()
slm kızlar valla bende ovulasyon testi yaptım bugun güya ama c çizgisiide t cizgiside silik resmen testlerde hata var sanırım.ögleden önce 12 gibi uzayan akıntım oldu sizce bu aksamı testte aldırmadan denesemmi acil fikir veren olursa sevinirim.erkek bebek için
benim de ovulasyon testi ile ilk denemm oldu. sanırım kaçırdım günümü. çift çizgiyi silikleşince yapmıştım erkek olsun diye demmekki çok bekledim bilemedim yani
Ben de beklemedeyim yarın adetim normalde ama kendimi hamile gibi falan hissetmiyorum:/ zaten bu testlerle ilk denememizdi ama oek değerlendiremedik:/ bakalım nasip.sanırım herkes beklemede:) ortalık sessiz.inşallah güzel haberlerle şenlenir![]()