Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Tebrikler canım ovu testin koyu olduktan sonra hangi günler çalışma olmuştu?

kızlar gectiğimiz 2denememizde olumsuz oldu bu ay elimden geleni değil daha fazlasını yapmaya çalışacağım yine de en hayırlı zamanı Yüce rabbim bilir ama ben bahara bebişimi kucağıma almak yaza bebişimle girmek istiyorum bu zamana kdr hep gün aşırı yapmaya calıştık acaba diyorum başlarda ya da sonlarda kaçırdığımız gunler mi oldu. bu ay sürekli olarak yapsam zararı olur mu ? internette genelde gun aşırı yapın spermlerin kalitesi artsın dio ama o fayda getirmedi bize bu ayda böle mi denesem acaba ztn bu akşam doktora gidip hormon testi felan yaptırcam gerekirse ilaç isticem cunku yumurtalarımda sorun yok gecen ay catlamıştı ama olmadı :26:

kızlar adet olmama daha 2 gün var ki bu da zamanında olursam. (Yani düzensiz olduğu için daha da geç olabilir) Sizce evde test yapsam hamile olup olmadığım belli olur mu?

kızlar adet olmama daha 2 gün var ki bu da zamanında olursam. (Yani düzensiz olduğu için daha da geç olabilir) Sizce evde test yapsam hamile olup olmadığım belli olur mu?

Erken gebelik testleri var adettrn 4 gun once yapılabiliyo istersen onu dene gebelik varsa cıksar sanırım.

Ben de beklemedeyim yarın adetim normalde ama kendimi hamile gibi falan hissetmiyorum:/ zaten bu testlerle ilk denememizdi ama oek değerlendiremedik:/ bakalım nasip.sanırım herkes beklemede:) ortalık sessiz.inşallah güzel haberlerle şenlenir

benim de ovulasyon testi ile ilk denemm oldu. sanırım kaçırdım günümü. çift çizgiyi silikleşince yapmıştım erkek olsun diye demmekki çok bekledim bilemedim yani

slm kızlar valla bende ovulasyon testi yaptım bugun güya ama c çizgisiide t cizgiside silik resmen testlerde hata var sanırım.ögleden önce 12 gibi uzayan akıntım oldu sizce bu aksamı testte aldırmadan denesemmi acil fikir veren olursa sevinirim.erkek bebek için

hoşgeldin canım aramıza. bende erkek bebek için uğraştım uzayan akıntımı gördüm ama ertesi gün ilişki oldu. yumurtlama gerçekleşti yada çok yakın anlamına geliyormuş o akıntı. riske atamadım. bence ovulasyon testi ile dene yumurtlama gunu daha garanti oluyor. bende ilk kez bu ay denedim. erkek bebek için çift çizgiyi yakaladıktan sonra silikleşmeye başlayınca yapın diyorlar ben öle denedim olmadı sanırım reglime 2 gün var bugun sabah test yaptım negatif çıktı çok uzuldum.dememkki silikleşmeyi bekleyince yumurtayı yakalayamıyoruz. ben bu ay 2 gun ust uste çift çizgi gordum silikleşmesini beklemeden 2. günü yapacam kısmet artık kız erkek hayırlısı. inş sana da bir fikir olur. biraz daha araştır istersen

canım test yaptınmı varmı bişeyler ben bugunde yaptım çıkmadı. son 2 gun çok mutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…