Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

daha önceden gebelik yoktuysa eğer bebek olması pek mümkün degil. yumurtlamadan sonra döllenmenin oluşması 4 ila 8 gün sürüyomuş cunkü ve sonra tüplerden rahime düşmeside 3-4 gun sürüyomuş. rahime düşene kadar bebek oluşmuş sayılmıyomuş. tabii bunlar benim okuyup araştırdıklarım yinede farklı bişey varsa bilemem canım.

Saol.ya banada mantıklı gelmiyor zaten hemen 5.denemede anlaşılmaz ama bişey vardı hissettim acaba hamilelik oldgnda böyle şeyler mi hissediliyor diye düşündüm:)))

Saol.ya banada mantıklı gelmiyor zaten hemen 5.denemede anlaşılmaz ama bişey vardı hissettim acaba hamilelik oldgnda böyle şeyler mi hissediliyor diye düşündüm:)))

yani öyle pat diye hissedilecegini sanmıyorum :) hatta rahime dustugunude anca yerlesme kanamasıyla anlıyolarmış oda herkeste olmuyomus sanırım

yani öyle pat diye hissedilecegini sanmıyorum :) hatta rahime dustugunude anca yerlesme kanamasıyla anlıyolarmış oda herkeste olmuyomus sanırım

Bu yerleşme kanaması cokmu bende az bi kanama oldu.hamile olsam korkcam hem istiyorum hem korkuyorum:)))ne zormus allahım isteyen herkese hemen versin inş.böyle yapıp beklemesi cok fenaymış

Bu yerleşme kanaması cokmu bende az bi kanama oldu.hamile olsam korkcam hem istiyorum hem korkuyorum:)))ne zormus allahım isteyen herkese hemen versin inş.böyle yapıp beklemesi cok fenaymış

yerleşme kanaması regly olma dönemine denk geliyomuş ve cok acık pembelıkte ve az oluyomuş. normal reglyden az yani

bu arada evettt yapıp beklemesii cok zorrr. ben bukdr etkisi altında kalacagımı hic dusunmezdım. gece uykularımdan uyanıyorum resmen. senin kaç gun gecti yumurtlamanın ustunden? allah herkesee hemencicik farkettirmeden bebiş versin insallah :)

Kızlar bakarmısınız erkek bebek için yapıyorum testleri 12.gün çalışma oldu.sizce yumurtlamışmıyım????

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bakarmısınız erkek bebek için yapıyorum testleri 12.gün çalışma oldu.sizce yumurtlamışmıyım????

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bişey sorabilirimyim size sorunuzun cvbı değil ama.hastalıgınız ın gecikmesi ninmi 13.günü

Bişey sorabilirimyim size sorunuzun cvbı değil ama.hastalıgınız ın gecikmesi ninmi 13.günü

Canim bana sormamissin ama ben cevap veriyim 13. Gun derken regli 1 gun sayiyorsun sayarak 13. Gun diyorsun oke umarim anlamissindir

En DeğerLim Eşimmmm <3

bu arada evettt yapıp beklemesii cok zorrr. ben bukdr etkisi altında kalacagımı hic dusunmezdım. gece uykularımdan uyanıyorum resmen. senin kaç gun gecti yumurtlamanın ustunden? allah herkesee hemencicik farkettirmeden bebiş versin insallah :)

Aminn inş.ya ben aslında pek bilgili değilim ama biz ill lez ciddi bi deneme yaptık bu ay yani ademi 1gün sayarak 14.günü ilk kez sonra birer gün arayla yaptık toplamda dün 5.kez yaptık.acaba testi nezamam yapıyım.çol heyecanlandim allahım inş olur

kızlar ovulasyon testinde negatif olunca silik çizgi mi çıkıyor? silik çizgi çıkması yumurtlama yakın yapmaya devam et koyulaşacak mı demek oluyor? bugün ilk defa yaptım.

canlarım bu ay 4 denememiz ovulasyon testini ilk bu ay kullanıyorum bugün adetimin 13. günü 28 günde regl oluyorum. bu ay adetimin 7. 8. ve 12. günleri ilişki oldu. bugünüde değerlendiricem ama yarını da değerlendirmeye gerek var mı? 12. gün kopkoyuydu 11. ve 13. gün epey silikti, bugün adetimin 13. günüEki Görüntüle 1208599

kızlar ovulasyon testinde negatif olunca silik çizgi mi çıkıyor? silik çizgi çıkması yumurtlama yakın yapmaya devam et koyulaşacak mı demek oluyor? bugün ilk defa yaptım.
canım benim bildiğim ovu testleri ay içinde genellikle silik çıkıyor sadece ovu günü koyulaşıyor çünkü vücudumuzda lh hep varmış ama ovu günü yoğunlaşıyomuş

Merhabalar. Benim de bugun ikisi kopkoyu oldu hatta ikinci cizi ilkinden de koyu oldu. Sabah aksam calismamiz oldu. Bundan onceki 3 gunde de oldu. Onumuzdeki 3 gunde de olcak. Umarim ise yarar.

Merhabalar. Benim de bugun ikisi kopkoyu oldu hatta ikinci cizi ilkinden de koyu oldu. Sabah aksam calismamiz oldu. Bundan onceki 3 gunde de oldu. Onumuzdeki 3 gunde de olcak. Umarim ise yarar.

Biz o kadar sık olamıyoruz inşallah gelir bebişin bu ay. Benimde 12.gün kopkoyuydu 11. Ve 13. Gün silikti 7.8.12 ve 13. Günler ilişki oldu. Ben laboquick kullanıyorum sen?

Canim silik cikinca negatif oluyor koyu cikinca pozitif.. c kadar koyu olucak ozmn 12-36 saat icinda yumurtluycan anlamina gelir.

Koçişimi Çokk SeviyoruM

Back