- 29 Mayıs 2014
- 791
- 482
- 123
canlarım bu ay 4 denememiz ovulasyon testini ilk bu ay kullanıyorum bugün adetimin 13. günü 28 günde regl oluyorum. bu ay adetimin 7. 8. ve 12. günleri ilişki oldu. bugünüde değerlendiricem ama yarını da değerlendirmeye gerek var mı? 12. gün kopkoyuydu 11. ve 13. gün epey silikti, bugün adetimin 13. günüEki Görüntüle 1208599
Bende bugunu de degerlendir derim yada vakit varsa yarin sabah saatlerinde canim
Samsung Note 3
Kızlar bakarmısınız erkek bebek için yapıyorum testleri 12.gün çalışma oldu.sizce yumurtlamışmıyım????
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım bende burdan takip ettiğim kadarıyla biliyorum yumurtlama günü ve sonrası erkek öncesi kız mış ama tabiki Taktir yüce Allahın...Canim erkek kiz die neye gore nasil ayriliyor testler merak ettim :/
benimde 25 gunde bi oluyo evlendigimden beri adetim gecen ay 10unda oldum bakalim bu ay 5i gibi bekliyorum carsmba gunu test yaptim var mi acaba hamilelik diye dayanamadm ama negatif cikti ama insallah adet olmam da hamile cikarim diye umutluyum yinede napimm :/ bu ayda adet olursam zaten bende ovulasyon testi alacam esimede soyledim alalim dedi. insallah hepimiz hamile olur melegimizin kokusunu cekeriz icimize kizlar. test olarak marka onerebilecek var mi kizlar
Bugünü değerlendirdim canım benim yarın eşim 21:00de gelecek işten sence yarına da gerek var mı 12. Gün koyu çıktı 13.gün silikleşti 12. Ve 13. Gün birliktelik oldu
Canım koyu çıktıktan sonra 24-36saat arası yumurtlama oluyor hemen o gün olmuyor.o yüzden asıl ertesi gün(ki yumurtlamış olacaksın) ve sonraki gün(yumurta 24saat yaşadığı için) önemli.bence 2günü de değerlendir.canlarım bu ay 4 denememiz ovulasyon testini ilk bu ay kullanıyorum bugün adetimin 13. günü 28 günde regl oluyorum. bu ay adetimin 7. 8. ve 12. günleri ilişki oldu. bugünüde değerlendiricem ama yarını da değerlendirmeye gerek var mı? 12. gün kopkoyuydu 11. ve 13. gün epey silikti, bugün adetimin 13. günüEki Görüntüle 1208599
Canım koyu çıktıktan sonra 24-36saat arası yumurtlama oluyor hemen o gün olmuyor.o yüzden asıl ertesi gün(ki yumurtlamış olacaksın) ve sonraki gün(yumurta 24saat yaşadığı için) önemli.bence 2günü de değerlendir.
Bence yap derim sperm cok kaliteli olmaz iki gun yapilmis zaten ama hic yoktan iyidir canim
Samsung Note 3
Biz o kadar sık olamıyoruz inşallah gelir bebişin bu ay. Benimde 12.gün kopkoyuydu 11. Ve 13. Gün silikti 7.8.12 ve 13. Günler ilişki oldu. Ben laboquick kullanıyorum sen?
Bende aynisindan kullaniyorum. Cizgi koyu ciktiktan sonra bi iki gin daha iliski olmasi gerekiyo diye biliyorum. 18i adet tarihim seninki kac. Umarim olmayiz)
Canim adet tarihlerimiz yakin benimde gecen ay 11temmuzdu bu ayda bugun oldum 4agustosta 25gunde bir oluyorum genelde herkes 28gunde bir oluyor bi seni duydum bnmle ayni olan hehehe bi dahaki aya kaldi benim umutlarim ovulasyon testi denicem bu ay bende :) ins sen hamilesindir :)
bende sevindim ayni olan biri olduguna :) ben daha olmadim ama sancilae yokluyo arada olurum herhalde bugunbende adet olunca alirim dedim bi umut bekledim bu ayda. siz kac aydir deniyosunuz tatlim
Innallahe meas sabirin..
Bu bizim ikinci ayımız canım normalde sorun deil ne zmn olursa olsun derdim ama şuanda işle ilgili sorunlarım var bende işten cıkmadan özel sigortadan faydalanmak için hemen hamile kalıp doğum iznine cıkmak istiyorum ama tabi Allah bilir yine en hayırlı zamanı ben yinede elimden geleni yapıp gerisini allaha bırakmak istiyorum ama çok takıntılı birisiyim neden olmadı diye merak ediyorum o yuzdende doktora gidicem yarınAllah hepimize gönlumuzun muradını versin tatlı bebişlerimiz olsun :)
Bende aynisindan kullaniyorum. Cizgi koyu ciktiktan sonra bi iki gin daha iliski olmasi gerekiyo diye biliyorum. 18i adet tarihim seninki kac. Umarim olmayiz)
günaydınnn kızlar bende bu ay ovi testiyle hamile kaldım ikinci ayımdı ilk ayımda çift çizgiyi yakaladım ve değerlendirememiştim bu ay 11. günü başladım 13. ve 14. günde çift çizgiyi gördüm ve bu günlerde 4 gün ara vermeden ilişki oldu 15. gün ara verdim 16. gün tekrar ve şimdi hamileyimmmben faydasını gördümmm darısı başınızaaa
Kizlar bende ovu testi kullanmistim koyu olduğu gün ve ertesi gün ilişki oldu maşallah simdi nurtopu gibi oğlum var daridi tüm isteyenlerin basina
Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?