Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır yazdıklarınızı takip ediyorum bildiklerimi sizlerle paylaşmak isterim. Öncelikle ben 1 senelik evliyim ve bu ay reglm 7 gun gecıkene dek cocuk dusunmuyorduk 7 gunun ardından regly olunca hayal kırıklıgına ugradık ve cocuk ıstedıgımıze karar verdık. Ben 1 senedır hıc korunmadım ama cocuk ıcınde bı calısma yapmadık eşim korundu. Öncelikle doktordan edindiğim bilgi şöyle sperm rahimde 24 saate yakın yaşadıgı ıcın sızin yumurtalarınızın hazır olmadan 1 gun once bıle bırlıktelıgınız olsa ertesı gun yumurtanız catladıgı zaman spermlerın yerıne ulasma ıhtımali yuksek. Yani ovulasyon testini kullanmaya basladıgınızda cızgılerınız belirginleşmeye başladıgında gebelik riskiniz olusmaya baslıyo demektir. Benımde reglm bugun bıttı 2-3 gun içinde predictor kullanmaya baslıcam. Allah hepımızın gonlune gore verır ınsallah. :34:

Kizlar adetimin 26.gunundeyim pko var yumurtlamiyorum nasil olsa diye test yapmayi kesmistim bugun bi yapayim dedim boyle cikti bu pozitifmi sizce???

Eklentiler

• $1405617385253.jpg
    $1405617385253.jpg
    23,2 KB · Görüntüleme: 125
Cnim bu ovulasyon teati gebeligide gosteei diyolar yumurtlama gunun deilse bi gebelik testi yap istersen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaptim canim o negatif onada baktim 2 kez.yumurtlama gunumu bilmiyorum canim pko var .gecen ay progesteron testim 0.6 idi yani yumurtlamamisim.bu ay sogan kuru yaptim

Son düzenleme:
Ben ilk ovu testinde silik çizgiyi görünce bile müthiş mutlu olmuştum yaa :9:
Rabbim tez zamanda hakiki mutlulugu yaşatsın inşallah:16:

Aynen canim birazcik koyulastimi bile insan seviniyor.sogan kurune bagliyorum.bide ben kendi kwndime gecen aylar hep ilac octim adet olmak icin ilacsiz hic adet olamiyorum.progestan ve duphaston ictim.netten baktim onlar yumurtlamayi bastiriyo sanirim bu ay hic bisi icmedim
Amin tum isteyenlere insallah

Son düzenleme:
Aynen canim birazcik koyulastimi bile insan seviniyor.sogan kurune bagliyorum.bide ben kendi kwndime gecen aylar hep ilac octim adet olmak icin ilacsiz hic adet olamiyorum.progestan ve duphaston ictim.netten baktim onlar yumurtlamayi bastiriyo sanirim bu ay hic bisi icmedim
Amin tum isteyenlere insallah

progestan bildigim kadarı ile adeti de geciktirir çünkü o daha çok döllenen yumutanın rahme tutunmasını saglıyo ve dolayısıyla döllenme olmadıysa bu sefer ilaçda geciktiriyo....
Hakkımızda hayırlısı inşallah yaa her türlü ugraşı çabayı sarfediyoruz inşallah gelicek miniklerimiz bize:16:

progestan bildigim kadarı ile adeti de geciktirir çünkü o daha çok döllenen yumutanın rahme tutunmasını saglıyo ve dolayısıyla döllenme olmadıysa bu sefer ilaçda geciktiriyo....
Hakkımızda hayırlısı inşallah yaa her türlü ugraşı çabayı sarfediyoruz inşallah gelicek miniklerimiz bize:16:

canım o düzenli adaet görenlere iyi benim gibi adet düzensiliği olan gec yumurtlayanlar için iyi degil.cünkü dediğin gibi progesteron yumurta catlayınca artıp lh ı ve östrojeni bastırır.lh yumurtanın catlamasını östrojende gelişmesini saglıyo.gec yumurtlayan biri içerce yumurtasının gelişmesini ve catlamasını bastırıp adet olmasını saglar.bilmiyodum bunu.canım ben içtiğimde 5 güne adet olyodum.

Allah insallah hepimize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere miniklerimize hayırlısı ile kavusalım insallah kimsenin kucagı bos kalmasın amin:21::21::21:

canım o düzenli adaet görenlere iyi benim gibi adet düzensiliği olan gec yumurtlayanlar için iyi degil.cünkü dediğin gibi progesteron yumurta catlayınca artıp lh ı ve östrojeni bastırır.lh yumurtanın catlamasını östrojende gelişmesini saglıyo.gec yumurtlayan biri içerce yumurtasının gelişmesini ve catlamasını bastırıp adet olmasını saglar.bilmiyodum bunu.canım ben içtiğimde 5 güne adet olyodum.

Allah insallah hepimize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere miniklerimize hayırlısı ile kavusalım insallah kimsenin kucagı bos kalmasın amin:21::21::21:

amiiinnn inşallah yaaa:16:
bende bilmiyordum neler daha ögrencezzzz:9:

ilk kez bu ay ovulasyon testi kullanıyorum sizler tecrübelisiniz hanımlar yardımcı olur musunuz lütfen??
adetin 10. günü testlere başladım 3 gün boyunca T çizgisi hep gölge gibi çok silikti... dün yani 13. gün birazcık koyulaştı ama yine C ile aynı koyulukta değil silikti ama bugünkü testte T çizgisi düne nazaran daha da silik..tam tersine gittikçe koyulaşması gerekmez miydi ? akıntım da yok gibi anlayamadım zamanla çizgi tekrar koyulaşır mı ben çizginin kopkoyu olmadan silikleşmesini anlayamadım fikriniz var mı ?
bu arada adet siklusum genelde 29-30 gün bazen birkaç gün uzadığı da oluyor yumurtlamayı kaçırmamışımdır değil mii

ilk kez bu ay ovulasyon testi kullanıyorum sizler tecrübelisiniz hanımlar yardımcı olur musunuz lütfen??
adetin 10. günü testlere başladım 3 gün boyunca T çizgisi hep gölge gibi çok silikti... dün yani 13. gün birazcık koyulaştı ama yine C ile aynı koyulukta değil silikti ama bugünkü testte T çizgisi düne nazaran daha da silik..tam tersine gittikçe koyulaşması gerekmez miydi ? akıntım da yok gibi anlayamadım zamanla çizgi tekrar koyulaşır mı ben çizginin kopkoyu olmadan silikleşmesini anlayamadım fikriniz var mı ?
bu arada adet siklusum genelde 29-30 gün bazen birkaç gün uzadığı da oluyor yumurtlamayı kaçırmamışımdır değil mii

Bende geçen ay denemiştim. Benim hesapladıgım yumurtlama tarihinden 4 gun falan sonra cizgiler koyulaşmaya başladı. muhtemelen kaçırmamışsındır yapmaya devam et bence T cizgisi ya daha koyu olucak yada aynı koyulukta olucak ama gün atlamadan yap mutlaka kaçtı diye dusunme. bende mesela suan 7. gunumdeyim 8. yada 9. gun başlıcam testleri yapmaya.

Son düzenleme:
arkadaşalr bugün adetimin 19.günü test yaptım t çizgisi çıktı nihayet ama tam belirgin değil.dünü değerlendirmiştik.normalde çizgiden sonra 1 gün beklemekmi lazım sanki öyle okudum bi yerde?

Bende ovu testini ilk kullandıgım ay aynısı olmuştu ve tıpkı sizin gibi düşünmüştüm :)
Benim siklusum uzun ve 14çgün kullanmaya başladım 15 16 da koyulasıp sonra birden kayboldu hatta 18 gün nerdeyse yok gibiydi şaşırdım...ama 19.gün bi anda pozitif oldu ve aynı koyuluktaydı...

O yüzden sizde yapmaya devam edin yumurtlamayı kaçırdıgınızı sanmıyorum:16:

Bende geçen ay denemiştim. Benim hesapladıgım yumurtlama tarihinden 4 gun falan sonra cizgiler koyulaşmaya başladı. muhtemelen kaçırmamışsındır yapmaya devam et bence T cizgisi ya daha koyu olucak yada aynı koyulukta olucak ama gün atlamadan yap mutlaka kaçtı diye dusunme. bende mesela suan 7. gunumdeyim 8. yada 9. gun başlıcam testleri yapmaya.
benim siklus uzun olduğu için belkide geç yumurtlayacağım bilmiyorum ama geç olsun da razıyım acaba yumurtlayamıyormuyum diye düşünmekten kendimi alamıyorum:5:
Bende ovu testini ilk kullandıgım ay aynısı olmuştu ve tıpkı sizin gibi düşünmüştüm :)
Benim siklusum uzun ve 14çgün kullanmaya başladım 15 16 da koyulasıp sonra birden kayboldu hatta 18 gün nerdeyse yok gibiydi şaşırdım...ama 19.gün bi anda pozitif oldu ve aynı koyuluktaydı...

O yüzden sizde yapmaya devam edin yumurtlamayı kaçırdıgınızı sanmıyorum:16:

benimde siklusum uzun 30-29 günde oluyorum bazen 33-34 günü bulduğu da oluyor umarım geç de olsa yumurtlarım ve kaçırmam... beni endişelendiren şey dünkinden daha silik çıkmasıydı gitgide koyulaşması gerekir diye düşünmüştüm bu yüzden telaş yaptım..
birde şey sorucam ben bugünki testi 2 saatlik idrarla yaptım acaba süresi daha fazla mı olmalıydı kısa olduğu için seyrelmiş olabilir mi ?

Back