Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Kızlar genelde herkeste böyle oluyor huzurunsesi de aynı şeyi yaşadı ki bende de öyle oldu koyulaşması gerekirken silikleşip kayboldu ama pozitif olacagı zaman birden koyulaşıyor hiç merak etme yapmaya devam et...stres yapma hayırlısı ile müjdeyi alırsın inşallaah:16:

Merhaba arkadaşım. 1 negatif aşılama sürecinden sonra 2. aşılama için ara vermek istedim. Bu arada da ovulasyon testi alıp evde kendim deneyeyim dedim. PKO hastasıyım ve adetlerim çook düzensiz ve uzun sürelerde oluyorum. Adet bittikten sonra sanırım 14. günümdü test yapmaya başladım. Bugün 8. günüm her gün günde 2 kere ovulasyon testi yapıyorum. Ve hepsi t kontrol çizgisi hep silik hala C çizgisinin koyuluğuna ulaşmadı. Ama ben yinende gün aşırı ilişki deniyorum. Adet olana kadarda bu testi yapmayı düşüyorum hiç çizgi çıkmasa dahi... Bu test düzenli adet döngüsü olanlar için mi acaba bir bilgin var mı? Ya da yumurtam hiç çatlamıyor olabilir mi? Tecrübelerinden yararlanmak isterim. Teşekkürler.

Merhaba arkadaşım. 1 negatif aşılama sürecinden sonra 2. aşılama için ara vermek istedim. Bu arada da ovulasyon testi alıp evde kendim deneyeyim dedim. PKO hastasıyım ve adetlerim çook düzensiz ve uzun sürelerde oluyorum. Adet bittikten sonra sanırım 14. günümdü test yapmaya başladım. Bugün 8. günüm her gün günde 2 kere ovulasyon testi yapıyorum. Ve hepsi t kontrol çizgisi hep silik hala C çizgisinin koyuluğuna ulaşmadı. Ama ben yinende gün aşırı ilişki deniyorum. Adet olana kadarda bu testi yapmayı düşüyorum hiç çizgi çıkmasa dahi... Bu test düzenli adet döngüsü olanlar için mi acaba bir bilgin var mı? Ya da yumurtam hiç çatlamıyor olabilir mi? Tecrübelerinden yararlanmak isterim. Teşekkürler.

Merhaba öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun...
İnşallah tez zamanda kavusursunuz miniginize
Sorunuza gelince bu testler aslında tam tersi düzensiz adet döngüsü olanlar ya da düzenli de olsa adet döngüsünde yumurtlamasını belirti olmadıgı için veya başka sebebten tespit edemeyenler için...

Zaten düzenli olanların belli muhtemel günleri var ya da belirtilerle tespit edenlerin bunu anlaması kolay...

pkoluysan ve siklusun zaten uzunsa geçte yumurtlayabilirsin bence de yapmaya devam et... sıvı alımına ve hergün aynı saatte yapmaya da dikkat et...
genelde testlerin üstünde 2 saat der ama sen onu her zaman 4 saat yap ve sabah 10 dan önce yapma...

İnşallah tez zamanda pozitifi görür müjdene kavusursun:16:

Sorunuza gelince bu testler aslında tam tersi düzensiz adet döngüsü olanlar ya da düzenli de olsa adet döngüsünde yumurtlamasını belirti olmadıgı için veya başka sebebten tespit edemeyenler için...

Zaten düzenli olanların belli muhtemel günleri var ya da belirtilerle tespit edenlerin bunu anlaması kolay...

pkoluysan ve siklusun zaten uzunsa geçte yumurtlayabilirsin bence de yapmaya devam et... sıvı alımına ve hergün aynı saatte yapmaya da dikkat et...
genelde testlerin üstünde 2 saat der ama sen onu her zaman 4 saat yap ve sabah 10 dan önce yapma...

Amin tatlım inşallah. Evet aynı saatlerde yapmaya çalışıyorum. 3 ya da 4 saatte tuvaletimi tutuyorum. Bakalım inşallah iyi sonuçlar elde ederiz. Sen gebesin sanırım doğru mu?

Amin tatlım inşallah. Evet aynı saatlerde yapmaya çalışıyorum. 3 ya da 4 saatte tuvaletimi tutuyorum. Bakalım inşallah iyi sonuçlar elde ederiz. Sen gebesin sanırım doğru mu?

Maalesef 2.düşüğümü 30 Haziranda yaptım nasip degilmiş:(
Agustos ta araştırma testlerim yapılacak sonrası Allah kerim:16:

Ben de umudu kesmeye baslamistim.bu gün 19 .gün anca çizgi belirginleşmeye başladı sanki...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de umudu kesmeye baslamistim.bu gün 19 .gün anca çizgi belirginleşmeye başladı sanki...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bazen yok gibiyken bi anda kopkoyu poztifte olabiliyor ya hayırlısı inşallah bu ay alırsınız müjdeyii..
stres yapmadan devam etmek lazım:16:

kız ben topic topic seni mi arayacağım :1::1::1::1:

KPSS topiğinde yazdım , özel mesaj atamıyorum sana mesaj kutunu kontrol ettt :51::51::51::51::51:

msj kutuma baktım bomboşşşşş:53:
ama çok güldürdün beni betülüm yaaa saolasun cidden bu gülmeye ihtiyacım vardı:9::9::9::9::9:

Benim de bir sorum olacak hanimlar.Bir bilen varsa yardimci olursa sevinirim.Yillarca cocuk istemeyip,sonradan akli basina gelen birinin cahilligini gideriniz lutfen.:)

Clear Blue nun ovulasyon testlerinden aldim.26 gunde bir de regl oluyorum.5. gunu basladim teste 10.gunde gulen yuzu gordum,bugun 16. gun hala gulen yuz.Ben heralde 6 gundur yumurtlamiyorum degil mi?Ilk gordugumde gulen yuzu akintim ve kasik agrim vardi yani evet yumurtlama belirtisiydi.Artik ne akintim var ne de kasik agrim hepsi 4 gun once bitti ama bende hala gulen yuz.

Sizce baska bir marka mi alayim napiyim ben?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Hanımlar merhaba,
Benim bir kızım var Allah nasip ederse şimdi ikinciyi istiyoruz ama erkek olsun istiyorum,
Yumurtlama döneminde erkek olur diyorlar ya bu yüzden ovulasyon testi aldım
Normalde bende pko var ama kızıma hemen hamile kaldım
Son bir senedir reglim düzensiz gidiyor.
Düzenlesin diye 3 ay yasmin kullandım ve bu ay bıraktım 13 temmuzda regl oldum
Ben son üç ayın ort alıp 26 günde bir olduğumu varsaydım
bu durumda 9. gün başlamam lazımdı ve yumurtlama 12.gün olmalıydı yani öyle yazıyor
ama sabredemedim Reglin 7. günü başladım testi yapmaya.
7-8-9. günler silik çıktı bugün bugün 10. gün neredeyse hiç yok gibi (hatta bugün ikinci testi denedim daha da silikleşmiş) fotolara bir bakarmısınız.
bu arada sabah11 de testi yapıyorum yanlış mı??
Son fotoğraf 10. gün ilk testen 8 saat sonra yani akşam 7 de yapıldı. (yani bugün iki test yapmış oldum )
Bu arada regl bittiğinden beri ilişkiye girmedik riske girmemek için acaba uzun süre ilişkiye girmemek spermin kalitesini düşürür mü

$20140719_111836[1].jpg $20140720_111815[1].jpg $20140721_111353[1].jpg $20140722_111641[1].jpg $20140722_191559[1].jpg

Son düzenleme:
Hanımlar merhaba,
Benim bir kızım var Allah nasip ederse şimdi ikinciyi istiyoruz ama erkek olsun istiyorum,
Yumurtlama döneminde erkek olur diyorlar ya bu yüzden ovulasyon testi aldım
Normalde bende pko var ama kızıma hemen hamile kaldım
Son bir senedir reglim düzensiz gidiyor.
Düzenlesin diye 3 ay yasmin kullandım ve bu ay bıraktım 13 temmuzda regl oldum
Ben son üç ayın ort alıp 26 günde bir olduğumu varsaydım
bu durumda 9. gün başlamam lazımdı ve yumurtlama 12.gün olmalıydı yani öyle yazıyor
ama sabredemedim Reglin 7. günü başladım testi yapmaya.
7-8-9. günler silik çıktı bugün bugün 10. gün neredeyse hiç yok gibi (hatta bugün ikinci testi denedim daha da silikleşmiş) fotolara bir bakarmısınız.
bu arada sabah11 de testi yapıyorum yanlış mı??
Son fotoğraf 10. gün ilk testen 8 saat sonra yani akşam 7 de yapıldı. (yani bugün iki test yapmış oldum )
Bu arada regl bittiğinden beri ilişkiye girmedik riske girmemek için acaba uzun süre ilişkiye girmemek spermin kalitesini düşürür mü

Eki Görüntüle 1198340 Eki Görüntüle 1198341 Eki Görüntüle 1198345 Eki Görüntüle 1198346 Eki Görüntüle 1198349

Yumurtlama döneminde erkek olur demişler ama anlayamadım nasıl yani??

Back