Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Hosgeldim canim ya nerelerdesin? Siliklesmesi catladigini gosteriyor diye biliyorum iyi bisey yani:) sanirim dogru degerlendirmissin ama bilen arkadaslar daha net bisey der tabi :))hayirlisiyla tutunsun insallah

Cnm duaların kabul oldu,3haftalık hamileyim:)) Allah'ım inşallah tüm isteyenlere nasip etsin...

Selam arkadaşlar
ben 5 tüp bebek denemesi yaptırdım ama hiç birinde nasip olmadı hep üzüldüm geçen sene ramazanda denedim son tüp bebek denememi de çalıştığım için izin alıp tedaviye gitmem biraz sorun oluyor benim yumurtam çok az çıkıyo 34 yaşındayım kilomdan kaynaklımı diye düşünüyorum birde şu ovulasyon testi gözüme çarptı denemek istedim bakalım kargoda bugün yada yarın gelince başlıycam ama adetim dün bitti hangi gün başlamam lazım deneyimli olanlardan bilgi almak istedim sizde 5 tüp bebek denemesinden sorma bu şekilde hamile kalırmıyım ne dersiniz umut hep var ama ne biliyim çok hüsran olunca hep hayırlısı yine de Rabbim hepimize tattırsın inşallah....

Yasicimm gözün aydin cnmm 3haftalik nazil anladin cnmm birde yumurtlamadan ilişikin nasildi

Canım çok sağol, ben adetimden bir gün önce evde gebelik testi yaptım ve 2. Çizgi silik olsa da çıktı ,hemen gidip kan testi yaptırdım orda betahcg 2-3. Haftalık çıktı...pozitif dediler zaten hastaneden,,,valla ben ovulasyon testi kullandım çift çizgiyi yakaladığım gün ve ertesi iki gün ilişki oldu...olacağına pek ihtimal vermiyordum ama nasip...Allah herkese nasip etsin inşallah sana da Durucum en yakın ve hayırlı zamanda inşallah..sormak istediğin bişey olursa yaz canım, elimden geldiğince cevaplarım

Selam arkadaşlar
ben 5 tüp bebek denemesi yaptırdım ama hiç birinde nasip olmadı hep üzüldüm geçen sene ramazanda denedim son tüp bebek denememi de çalıştığım için izin alıp tedaviye gitmem biraz sorun oluyor benim yumurtam çok az çıkıyo 34 yaşındayım kilomdan kaynaklımı diye düşünüyorum birde şu ovulasyon testi gözüme çarptı denemek istedim bakalım kargoda bugün yada yarın gelince başlıycam ama adetim dün bitti hangi gün başlamam lazım deneyimli olanlardan bilgi almak istedim sizde 5 tüp bebek denemesinden sorma bu şekilde hamile kalırmıyım ne dersiniz umut hep var ama ne biliyim çok hüsran olunca hep hayırlısı yine de Rabbim hepimize tattırsın inşallah....

Canım Allah'tan asla ümidini kesme, az veya çok neticede yumurtan var, sana kesinlikle ovulasyon testlerini tavsiye ederim, ben de kullandım,adet bitiminden itibaren 10.veya 11. Gün başla yapmaya hergün bir test, bu testte 2.çizgi hep silik çıkar zaten sen ikisi de aynı koyuluktaki çizgidurmunu yakalamaya çalış, iki koyu çizgiyi gördüğün gün bil ki 24-36 saat sonra yumurtlayacaksın, o nedenle iki koyu çizgiyi gördüğün gün ve ertesi iki gün mutlaka ilişki durumu olmalı, çünkü bü üç günün ilişkilerinden hangi spermin ymurtayı dölleyeceğini bilemezsin...bu kadar...

Selam arkadaşlar

A.s adetin kaç gün de bir geliyorsa ona göre hangi gün başlayacağın kullanma kılavuzunda yazıyor. İnş. Hamile kalirsin ablacim. Tüp bebek hakkında bilgim yok.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar çok sağolun iyi dilekleriniz için halen beklemekteyim bugün adetimin 6.günü ama henüz ovulasyon testim gelmedi gelsin hemen beklemeden denemeye başlayacağım artık nasip nasibimde vardır inşallah 10 senedir istiyoruz

Slm arkadas. Ben ovulasyon testinde 2 gün koyu çizgiyi yakaladım ve değerlendirdik. Daha sonra siliklesmeye başladı siliklesince de yine devam mi edecez değerlendirmeye acaba. Bilgisi olan var mi teşekkürler şimdiden.

Slm arkadas. Ben ovulasyon testinde 2 gün koyu çizgiyi yakaladım ve değerlendirdik. Daha sonra siliklesmeye başladı siliklesince de yine devam mi edecez değerlendirmeye acaba. Bilgisi olan var mi teşekkürler şimdiden.

Benim okuduklarıma göre genelde arkadaşlar koyulaştıklarında ve silikleştiği iki gün birlikte olmuşlar ondan sonra gerek yok peşpeşe yanlız koyulaştıktan sonraki 2 gün geçerli bu sanırım...

Slm arkadaslar ovulasyon testi yaptim dun 13. Gundu iki çizgiyi yakaladim bugun tekrar yaptim cizgi silik dun iliski olmadi acaba kacirmosmiyim yumurtlamayi yoksa bugun mu yardimci olirsaniz sevinirim..

arkadaşlar bende haziran ayından beri yapıyorum testleri olmadı kaçırdım heralde yada geç mi yumurtluyorum ki?:17: artık bu ay deniyorum hla çift çizgi yok 35 günde bir adet oluyorum 18.gün başlamam lazımmış yapmaya ben 1 hafta öncesi başladım.ama yum.gün.yakalayamadım.

Kizlar lutfeeen yardim ediiin bugun adet gunum test yaptik slik cizgi cikti esimde gordu sonra hemen gitti silindi ama eniniz cikri hic bole biaeyle karsilastinizmi noluurr yardim edinnn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar lutfeeen yardim ediiin bugun adet gunum test yaptik slik cizgi cikti esimde gordu sonra hemen gitti silindi ama eniniz cikri hic bole biaeyle karsilastinizmi nolur yardim edinnn :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım Allah'tan asla ümidini kesme, az veya çok neticede yumurtan var, sana kesinlikle ovulasyon testlerini tavsiye ederim, ben de kullandım,adet bitiminden itibaren 10.veya 11. Gün başla yapmaya hergün bir test, bu testte 2.çizgi hep silik çıkar zaten sen ikisi de aynı koyuluktaki çizgidurmunu yakalamaya çalış, iki koyu çizgiyi gördüğün gün bil ki 24-36 saat sonra yumurtlayacaksın, o nedenle iki koyu çizgiyi gördüğün gün ve ertesi iki gün mutlaka ilişki durumu olmalı, çünkü bü üç günün ilişkilerinden hangi spermin ymurtayı dölleyeceğini bilemezsin...bu kadar...

Bende 4 tüp bebek denemesinden sonra doktorum tüplerim kapalıydı açtı ve kendiliğinden hamile kalabilirsin dedi bende gittigidiyordan ovulasyon testi aldım ve adet olacam birkaç güne testi kullanacam allahım hakkımda hayırlısını bana nasip et.Bebek istiyen herkese allahım nasip etsin👪

Bende 4 tüp bebek denemesinden sonra doktorum tüplerim kapalıydı açtı ve kendiliğinden hamile kalabilirsin dedi bende gittigidiyordan ovulasyon testi aldım ve adet olacam birkaç güne testi kullanacam allahım hakkımda hayırlısını bana nasip et.Bebek istiyen herkese allahım nasip etsin👪

canım hayırlısı olsun inşallah bizde bebişlerimize kavuşuruz Rabbim her isteyene versin inşallah bende bugün başladım teste bakalım nasıl olacak ...:1:

Back