Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi değerlendir canım benim de böyle çıktı ertesi gün bayagı silikti yok denecek kadarSizce yumurtluyo olabilirmiyim
Aaa yumurtlama olmadımı acaba canımhatta yükleyeyim seninki kadar koyu bile değil ama sonraki günler hep silik
Aaa yumurtlama olmadımı acaba canım
Benim de ikinci inşallah olursa tabi nasipsebelirtilerim başladı ikinci gebeliğim olucak benim kısmetse
dr kontrolüne gittim bir sıkıntı yoktu
Benim de ikinci inşallah olursa tabi nasipse
2.ye lazım olur ben kaldırmıstım yeniden cıkarıp onunla hamiş oldum Allahın izniyle tabi :)Merhabalar bayanlar, ben bir ay önce laboquick marka 20 adet ovulasyon testi aldım ve onun sayesinde hamile kaldım :)) Şuan 11 tanesi elimde ve clearblue dijital erken gebelik testi var elimde kullanmadığım. Bunları piyasanın altında satmak istiyorum alan olursa.
35 güne göre çok normal canım ben doktora sormuştum kalite de bi bozukluk olmazmış ben geçen ay 36.gün yumurtladımKızlar adeninin 21 . Günü ovulasyon testi pozitif çıkan var mi ya benim bugün iyi e oldu geç değil mi bu durumda 35. Gün falan adet olurum sanki geç gibi yumurta kalitesinde bozulma olur mu ki yada bu şekilde geç yumurtlayip febevkalan var mi
Bugün Peri degerlendir cNım yunurtlama günlerinKızlar bugün adetin 16.günü ovülasyon testim de ki çizgi diğerinden daha koyu çıktı bi ara silikleşirmişti şimdi böyle olmuş bu ne demek ya benim gbi olan varsa bana yardımcı olabilir mi
Canım ben kaç gün önce yaptım pozitifti sonra silikleşti şimdi daha çok koyuBugün Peri degerlendir cNım yunurtlama günlerin
Yok hayır düşşkten sonra ilk ay 45 ikinci ay 28 bu 3 ayım bakalım ne zaman olurum bilmiyorumKaç günde adet olursun pko varmı
Canım ben yaptığımdan beri hep koyu hayır bende olmuyor yumurtlama zamanı akıntı vsBen hamileliğimi ovulasyon testiyle ögrendim koyuldu deyince aklıma öyle geldi ama 16.gün koyulmaz diye düşünüyorum peki yumurtlama akıntın geldi geçen koyulduğunu da kaç gün önce koyuldu