OVULASYON TESTİ KULLANANLAR

Ama şimdi bir ovulasyon testi yaptım halen C çizgisi T çizgisinden daha koyu. Yani ovulasyon olmamış görünüyor

Anladım ovulasyon testinde bugün T çizgisi öncekine göre koyu ama C çizgisi kadar değil evet büyük ihtimalle bu 2-3 içinde çatlayacak

Iyiyim canim bugundu canim bat ve adet oldum sabah pazartesi doktora gidicem hormon testi yaptirip yumurtalara baktiracagim canim cunku bu ay da olmadi
Üzüldümcanım ya git baktir inşallah bi sorun yoktur gelecek ay hamile kalırsin bende pazartesi doktora gitmeyi düşünüyorum sancim var bi kaç gündür bide emar sonucu temiz çıkti onu soyleyecem ona göre ilaç yazacakti

Üzüldümcanım ya git baktir inşallah bi sorun yoktur gelecek ay hamile kalırsin bende pazartesi doktora gitmeyi düşünüyorum sancim var bi kaç gündür bide emar sonucu temiz çıkti onu soyleyecem ona göre ilaç yazacakti
O zaman pazartesi yine görüşelim :KK16: :)

Merhabalar. 19 unda adet oldum 22.gündeyimm adet bitiminden bu yana ovalasyon testi yapıyorum ama su ana kadar çift çizgiyi görmedim sadece bir gün silik çizgi gördüm belli belirsiz o da. İki güne bi değerlendirdik her türlü ihtimale karşı. Bat günüm 18 mart. İki gündür belim ağrıyor ara ara kaşıklarıma da ağrı giriyor çok az sürüyor ama saniyelik. Akıntım da çok Yok olunca da ip kadar inçe kanla okuyor. Sebebi nedir tskler şimdiden

Merhabalar. 19 unda adet oldum 22.gündeyimm adet bitiminden bu yana ovalasyon testi yapıyorum ama su ana kadar çift çizgiyi görmedim sadece bir gün silik çizgi gördüm belli belirsiz o da. İki güne bi değerlendirdik her türlü ihtimale karşı. Bat günüm 18 mart. İki gündür belim ağrıyor ara ara kaşıklarıma da ağrı giriyor çok az sürüyor ama saniyelik. Akıntım da çok Yok olunca da ip kadar inçe kanla okuyor. Sebebi nedir tskler şimdiden
Bu gunlerde test yaptin mi canim kasik agrin varsa bu aralar daha yrni yumurtluyosundur kanli akintin varsa enfeksiyonada bagli olabilir canim yani gec yumurtlama olabilir

yarından itibaren ovu testine bende başlıyorum.
tecrübelerinizi eksik etmeyin.:halay:

Back
X