Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akintin kivami nasil canim şeffaf uzayan akinti ise yumurtan o gün catlamiştirKızlar akıntıdan kaç gün sonra yumurta çatlar
Evet tam olarak öyleAkintin kivami nasil canim şeffaf uzayan akinti ise yumurtan o gün catlamiştir
O zaman yumurtan büyük ihtimal çatlamıştir canim bugunü degerlendir muhakkakEvet tam olarak öyle
O zaman yarin catlayacaktir canim. Benim akintim öyle oldugu zaman o gun ya da ertesi gün çatlıyoAma şimdi bir ovulasyon testi yaptım halen C çizgisi T çizgisinden daha koyu. Yani ovulasyon olmamış görünüyor
Büyük ihtimalle canim değerlendir bugünleriAnladım ovulasyon testinde bugün T çizgisi öncekine göre koyu ama C çizgisi kadar değil evet büyük ihtimalle bu 2-3 içinde çatlayacak
Amiiinn insaallahİnşallah dileyen herkes dilediğine kavuşur. Umarım bu ay bu gruptaki herkes hamile kalır
Iyiyim canim bugundu canim bat ve adet oldum sabah pazartesi doktora gidicem hormon testi yaptirip yumurtalara baktiracagim canim cunku bu ay da olmadiBende sana yazacaktim canim yaa iyiyiz sen nasılsın bat ne zamandi senin
Üzüldümcanım ya git baktir inşallah bi sorun yoktur gelecek ay hamile kalırsin bende pazartesi doktora gitmeyi düşünüyorum sancim var bi kaç gündür bide emar sonucu temiz çıkti onu soyleyecem ona göre ilaç yazacaktiIyiyim canim bugundu canim bat ve adet oldum sabah pazartesi doktora gidicem hormon testi yaptirip yumurtalara baktiracagim canim cunku bu ay da olmadi
O zaman pazartesi yine görüşelimÜzüldümcanım ya git baktir inşallah bi sorun yoktur gelecek ay hamile kalırsin bende pazartesi doktora gitmeyi düşünüyorum sancim var bi kaç gündür bide emar sonucu temiz çıkti onu soyleyecem ona göre ilaç yazacakti
Bu gunlerde test yaptin mi canim kasik agrin varsa bu aralar daha yrni yumurtluyosundur kanli akintin varsa enfeksiyonada bagli olabilir canim yani gec yumurtlama olabilirMerhabalar. 19 unda adet oldum 22.gündeyimm adet bitiminden bu yana ovalasyon testi yapıyorum ama su ana kadar çift çizgiyi görmedim sadece bir gün silik çizgi gördüm belli belirsiz o da. İki güne bi değerlendirdik her türlü ihtimale karşı. Bat günüm 18 mart. İki gündür belim ağrıyor ara ara kaşıklarıma da ağrı giriyor çok az sürüyor ama saniyelik. Akıntım da çok Yok olunca da ip kadar inçe kanla okuyor. Sebebi nedir tskler şimdiden
Tamam canımO zaman pazartesi yine görüşelim:)
HImm anladim canim bi kadin dogum doktoruna bi git istersen yumurtaliklarina baktirabilirsin bazen her ay yumurtlayamayabiliyorSabah akşam test yapıyorum hep tek çizgi
Canim napTamam canım![]()
Canim naptin gittin mi doktoraTamam canım![]()