- 18 Temmuz 2007
- 779
- 761
- 628
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet olmazsanyarin sabah bi daha test yap canim bazen gebelik testlerinde hemen çıkmıyoArkadaşlar benim 15 gündür T , C den daha koyu çıkıyor. Adet günüm de bugün hamilelik testi yaptım negatif çıktı. Zaten adet olacağımı da hisediyorum. Ben bu işten bir şey anlamadım.
İnşallah olur canim ya benimde 8 aydir olmuyorUmarım haklı çıkarsın arkadaşım. 1.5 yıldan fazla oldu bekliyorum. Bu sefer olursa çok Mutlu olacam
İnşallah isteyen herkesin olur.
Canım bir haber varmı merak ettim çok fazla giren olmuyor galiba buraya
Evet canim yeterli ama sıvı alimina dikkat et testi yapmadan önce fazla sivi alip yaptiginda yanlış sonuç veriyoMerhaba kizlar. Uzun suredir forumdaki yorumlari sinsi sinsi okuyordum. Sonunda üye oldum ben deBugun de ovulasyon testine basladim. Cok heyecanlıyım
henüz çizgiyi görmedim gerçi yumurtlamama daha 2-3 gün var. Benim merak ettiğim günde 1 kere testi yapmamiz yeterlimidir ?
Tamamdir canim dikkat ederim. İnşallah buradan güzel haberlerimizi de paylaşırız. Allah isteyen herkese nasip etsin insallahhEvet canim yeterli ama sıvı alimina dikkat et testi yapmadan önce fazla sivi alip yaptiginda yanlış sonuç veriyo
Amin canım inşallahTamamdir canim dikkat ederim. İnşallah buradan güzel haberlerimizi de paylaşırız. Allah isteyen herkese nasip etsin insallahh![]()
Amin canım inşallahTamamdir canim dikkat ederim. İnşallah buradan güzel haberlerimizi de paylaşırız. Allah isteyen herkese nasip etsin insallahh![]()
Kizlar yardimci olur musunuzKizlar merhaba. Iki gundur cift cizgi goruyorum ama t cizgisi tam anlamiyla c cizgisi gibi degil. Yardimci olur musunuz ne zaman yumurtam catlayacak? Ne zaman iliskide bulunmaliyim
Kizlar yardimci olur musunuz
Onceki mesajimda yukledim cnm yardimci olursan sevinirimFoto ypkmu canim varsa at daha iyi anlasilir ama bildigim kadariyla t cizgisiyle ayni yada daha koyu olmasi lazim
Daha silik duruyolar canim 2 nisandan sonra yapmadinmi test?Onceki mesajimda yukledim cnm yardimci olursan sevinirim
Yaptim ama cift cizgi tam olmadi malesef. Sanki c kismi daha koyu gibi geldi. Renkleri de degisiyo ilk yaptigim gibi kalmiyo siliklesiyo anlamadim bise.Daha silik duruyolar canim 2 nisandan sonra yapmadinmi test?