OVULASYON TESTİ KULLANANLAR

Adetimin bazen 16. Bazende 18. Gunu cift cizgiyi goruyorum. Cizgiden sonraki gun hafif siliklesiyor.siliklestigi gunu yumurtlama sayiyorum ve 14 gun sayiyorum.14. gun adet oluyotum. 1 yildir kullaniyotum ama sorun esimle bende.ama yumurtlamayi hep gosteriyor.

Mrb arkadaşlar bende ikinciye hamile kalmak istiyorum. Bu ay hem ovulasyon testi aldım hemde bal çörek otu tarçın kullandim. Ama testten hicbirsey anlamadım nasl pozitif arabaya ben 8.gunu basladim yapmaya ama hep silik çıktı sadece 13.gun ve 15. Yani bugün oluyo diğerlerine göre biraz daha koyu gibiydi ama yinede c çizgisiyle aynı değildi sizce daha varmıdır güne devam edecem zaten yapmaya yada yumutlamismi oluyirum o günler

Arkadaşlar benim 15 gündür T , C den daha koyu çıkıyor. Adet günüm de bugün hamilelik testi yaptım negatif çıktı. Zaten adet olacağımı da hisediyorum. Ben bu işten bir şey anlamadım.

Arkadaşlar benim 15 gündür T , C den daha koyu çıkıyor. Adet günüm de bugün hamilelik testi yaptım negatif çıktı. Zaten adet olacağımı da hisediyorum. Ben bu işten bir şey anlamadım.
Adet olmazsanyarin sabah bi daha test yap canim bazen gebelik testlerinde hemen çıkmıyo

Umarım haklı çıkarsın arkadaşım. 1.5 yıldan fazla oldu bekliyorum. Bu sefer olursa çok Mutlu olacam

Kizlar merhaba. Iki gundur cift cizgi goruyorum ama t cizgisi tam anlamiyla c cizgisi gibi degil. Yardimci olur musunuz ne zaman yumurtam catlayacak? Ne zaman iliskide bulunmaliyim

Eklentiler

• PhotoGrid_1491177412432.webp
    PhotoGrid_1491177412432.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 163
Merhaba kizlar. Uzun suredir forumdaki yorumlari sinsi sinsi okuyordum. Sonunda üye oldum ben de :KK54: Bugun de ovulasyon testine basladim. Cok heyecanlıyım :KK22: henüz çizgiyi görmedim gerçi yumurtlamama daha 2-3 gün var. Benim merak ettiğim günde 1 kere testi yapmamiz yeterlimidir ?

Merhaba kizlar. Uzun suredir forumdaki yorumlari sinsi sinsi okuyordum. Sonunda üye oldum ben de :KK54: Bugun de ovulasyon testine basladim. Cok heyecanlıyım :KK22: henüz çizgiyi görmedim gerçi yumurtlamama daha 2-3 gün var. Benim merak ettiğim günde 1 kere testi yapmamiz yeterlimidir ?
Evet canim yeterli ama sıvı alimina dikkat et testi yapmadan önce fazla sivi alip yaptiginda yanlış sonuç veriyo

Evet canim yeterli ama sıvı alimina dikkat et testi yapmadan önce fazla sivi alip yaptiginda yanlış sonuç veriyo
Tamamdir canim dikkat ederim. İnşallah buradan güzel haberlerimizi de paylaşırız. Allah isteyen herkese nasip etsin insallahh :dua:

Kizlar merhaba. Iki gundur cift cizgi goruyorum ama t cizgisi tam anlamiyla c cizgisi gibi degil. Yardimci olur musunuz ne zaman yumurtam catlayacak? Ne zaman iliskide bulunmaliyim
Kizlar yardimci olur musunuz

Daha silik duruyolar canim 2 nisandan sonra yapmadinmi test?
Yaptim ama cift cizgi tam olmadi malesef. Sanki c kismi daha koyu gibi geldi. Renkleri de degisiyo ilk yaptigim gibi kalmiyo siliklesiyo anlamadim bise.

Back
X