OVULASYON TESTİ KULLANANLAR

canım nasipte varsa bir kerede de oluyor
ben 14 ıcak adetim ile yumurtlama testi yapmıştım 3 gün üst üste oldu ve o ay gebe kaldım
ancak düşük oldu dr korunmana gerek yok dedi erken hafta düşüğü olduğu için
bizde çalışmalara başladık

Geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın inşallah

Canim bence bu aksam yapma yarin da test yap t koyuysa yarin yaparsin koyu degilse o gunde yapmassin cunku t cuzgisi cok koyu oldugu zaman en gec iki gun icinde yumurtlama olacagini gosterir canim

Haklısın canım olacağı varsa rabbim bir şekilde verir zaten perşembe yaptıım birde iki kere ondan sonra yine yaptım bugün yapmayım kalite açısında zaten canlı kalıyor spermler

Hadi yap belki sevineceğin bir sonuç olur canım:)
..canim sen böyle yazınca ben test yaptım veee pozitif çıktı sonra 2 test daha yaptım pozitif çıktı;)teşekkür ederim tatlı bi telâmtelâmız başladı rabbim sizede nasip etsin tez zamanda insallh.bana da sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah amin

..canim sen böyle yazınca ben test yaptım veee pozitif çıktı sonra 2 test daha yaptım pozitif çıktı:KK66:teşekkür ederim tatlı bi telâmtelâmız başladı rabbim sizede nasip etsin tez zamanda insallh.bana da sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah amin
ya canım cok sevindim inan ki bizlere bol bol dua et olur mu kaçıncı ayındı çooook sevindim :KK200::anneadayı:

Ovulasyon testlerim 3 gündür pozitifti. Bende bu testleri kullandım ama bu işler hesap kitap işi değilmiş canim bol bol dua gerektiriyor rabbim sağlıklı ve hayirhayırlı evlatlar nasip etsin bol bol insallah

Ovulasyon testlerim 3 gündür pozitifti. Bende bu testleri kullandım ama bu işler hesap kitap işi değilmiş canim bol bol dua gerektiriyor rabbim sağlıklı ve hayirhayırlı evlatlar nasip etsin bol bol insallah
canım belirti akıntı var mıydı bat öncesi?

2. Aydı benim ovulasyon testiyle ama dediğim gibi geçen ay benim denk gelmedi bu ay ise nasıl oldu anlamadım. Oluruna bırak hesapla olmuyor nasip meselesi inanın bana bunu yaşayan biri olarak söylüyorum sizlere bebek konusunu olabildiğince unutun.hayatinizin merkezinden çıkartın..rabbim ol deyince olur bol bol dua edelim. Birbirimize

Hiçbir belirtim yoktu cnm ben hayıt tohumu içiyordum adetim geç oluyor du benim sonra göğüslerim acıdı her zaman acır adet olcam dedim sökülmeyince adetim test yapmak istedim ama cesaret edemedim hep negatif çıkıyor çünkü diye sonra ovulasyon yaptım 3 gün anında kop köyü oluyordu sizlere foto attım hep

Hiçbir belirtim yoktu cnm ben hayıt tohumu içiyordum adetim geç oluyor du benim sonra göğüslerim acıdı her zaman acır adet olcam dedim sökülmeyince adetim test yapmak istedim ama cesaret edemedim hep negatif çıkıyor çünkü diye sonra ovulasyon yaptım 3 gün anında kop köyü oluyordu sizlere foto attım hep
umarım aynı sonucu bende görürüm tatlım bu ay :)

..canim sen böyle yazınca ben test yaptım veee pozitif çıktı sonra 2 test daha yaptım pozitif çıktı:KK66:teşekkür ederim tatlı bi telâmtelâmız başladı rabbim sizede nasip etsin tez zamanda insallh.bana da sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah amin
Hayırlı olsun canım kan testi yaptirdinmi :)

Bende sizlerden dua istiyorum bebeğim sağlıklı ve hayırlı olsun dua edin canlarım hamilelegim güzel geçsin.

Canlar bunu buraya yazıp yazmayay çok kararsız kalmıştım çünkü ben etrafındaki yeni hamile kalanlara sınır oluyordum üzülüyordum. Bu ay onlarla barış yaptım hep iyi davrandım onlara ve bebeklerine dua ettim rabbim bana da nasip et diye dua ettim.sizlerde öyle yapın canim.namaza başladım ben bu arada birde çok hareketleydim.kafami boşaltmak için uğraştın rabbim de ol dedi oldu çok şükür.

Hayırlı olsun canım kan testi yaptirdinmi :)
.tabi canim o sabahı zor ettim sabah erkenden hastaneye gittim kan verdim 322.cikti sonra ikigun sonra 706. Dünde 2785 olmuş çok şükür kızlar diyorum ya rabbim bu ayda sizleride güldürdün.

Ben pkoluyum cnm border prolaktinim 30 du dostinex verdi dr. Ama ben kullanmadım bu ay kendimi rahat birakcam dedim bana rahat ol diyenleri boğasım gelirdi ama doğruymuş kafaya takmayın canim bebekleriniz hemencik gelsin göbüse

Ben pkoluyum cnm border prolaktinim 30 du dostinex verdi dr. Ama ben kullanmadım bu ay kendimi rahat birakcam dedim bana rahat ol diyenleri boğasım gelirdi ama doğruymuş kafaya takmayın canim bebekleriniz hemencik gelsin göbüse
ama cok zor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Back
X