OVULASYON TESTİ KULLANANLAR

Ben pkoluyum cnm border prolaktinim 30 du dostinex verdi dr. Ama ben kullanmadım bu ay kendimi rahat birakcam dedim bana rahat ol diyenleri boğasım gelirdi ama doğruymuş kafaya takmayın canim bebekleriniz hemencik gelsin göbüse
Ah canim bende proklatin yüksek daha ilaca başlamadım aslan pencesi iciyorum inşallah ilaca gerek kalmadan düşmüştür

Kızlar rabbim ol deyince olur hiçç sıkıntı yapmayın bak ben onlara 5 ay takıldım 1 ay takılmadim. Sonucu aldım rabbim nasip etti hamd olsun. Dediğim gibi ben birde erken yumurtlamışım ki 47 li günlerde adet görüyordum ıste bundan yumurtlamaya takılmayın verecek olan rabbim .

bebek fikrini kafadan atmam için beynimi aldımam lazım diyenler ? BEEEEEEEEEEEEEN :kızgın:
Canim kendine 1 ay tani sadece bu ay düşünmüyorum de rahat bırak kendini meşgul olacak birşeyler bul.belirti arama kendinde hiç fark yok çünkü

Kızlar hamile kaldıktan sonra herşey bitmiyor şimdi başlıyor ilk çift çizgi çıkınca bu bukadar erken niye çıktı yoksa diş gebbelikmi diye korktum çünkü 4 haftalık son en az dedi arkadaşım ama ben olamaz falan diyorum. Sonra sabah olmadolmadi bana

Ilk kez kullandigim icin soruyorum arkadaşlar 34 gunde bir regl oluyorum.ovulasyon testi aldim 15 16 17.gunlerde silikti 18.gun ikisi de hemen ayni renkte cikti.bu gun o gun mudur? Ve bu testin sonucu bu ay yumurtam oldugu ve catlayacagi anlamina tam olarak gelmekte midir? Yoksa lh baska durumlarda da cikip yaniltabilir mi

Ilk kez kullandigim icin soruyorum arkadaşlar 34 gunde bir regl oluyorum.ovulasyon testi aldim 15 16 17.gunlerde silikti 18.gun ikisi de hemen ayni renkte cikti.bu gun o gun mudur? Ve bu testin sonucu bu ay yumurtam oldugu ve catlayacagi anlamina tam olarak gelmekte midir? Yoksa lh baska durumlarda da cikip yaniltabilir mi
Canım yumurtlaman geç olmuş sanirim bugün yumurtlama degerlendir ve test yapmaya devam et bi kaç gün icinde catlayacaktir test siliklesmeye başlarsa çatlamış demektir bugunleri degerlendir

ceylin-46 ceylin-46 Bende durum bu 32 ile 34 gun arasinda regl oluyorum.ilk kez test deniyorum.galiba dun yani 18.gun catladi yumurtam çünkü bugünkü daha silik.gece saat 12de zaten her ay hissettigim kasıkta sanci hissettim demek oluyor ki bu yumurtlama agrisiymis.dünü degerlendirdik ama esim is icin bugün ve yarin il dışında gerisi kismet artik.olur ya da olmaz hayirlisi olsun. Yumurtlamam gec degil aslinda adet duzenime göre mecburen 17 20.gunler arasi cunku ben 28 gunde bir olmuyorum

Eklentiler

• 20170308_162543-1.webp
    20170308_162543-1.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 154
Aynen ca
bebek fikrini kafadan atmam için beynimi aldımam lazım diyenler ? BEEEEEEEEEEEEEN :kızgın:
..
Canım bende böyleydim hatta aynanın önüne geçer hamileymişim gibi konuşurdum karnımı severek ıste böyle yapınca hormonlarımız değişiyor vücut kendini gebe sandığı için prolaktininimiz yukseliyormus

ceylin-46 ceylin-46 Bende durum bu 32 ile 34 gun arasinda regl oluyorum.ilk kez test deniyorum.galiba dun yani 18.gun catladi yumurtam çünkü bugünkü daha silik.gece saat 12de zaten her ay hissettigim kasıkta sanci hissettim demek oluyor ki bu yumurtlama agrisiymis.dünü degerlendirdik ama esim is icin bugün ve yarin il dışında gerisi kismet artik.olur ya da olmaz hayirlisi olsun. Yumurtlamam gec degil aslinda adet duzenime göre mecburen 17 20.gunler arasi cunku ben 28 gunde bir olmuyorum

Canim yeni gördüm msjini. Dün yumurtan olgunlaşmis bugün çatlamış sanirim dün ilişki oldumu dün olmasi onemliydi

Evet canim sadece dün oldu.bugun
Canim yeni gördüm msjini. Dün yumurtan olgunlaşmis bugün çatlamış sanirim dün ilişki oldumu dün olmasi onemliydi
de denesek iyi olacakti sanirim ama malesef sartlar uygun olmadi

Evet canim sadece dün oldu.bugun

de denesek iyi olacakti sanirim ama malesef sartlar uygun olmadi
Dün olduysa iyi bugün büyük ihtimal catladiysa içerde sperm vardir yarin olursa iyi olur ama dün olmasi iyi olmuş canim inşallah tutar

Ama arastirdim iyice ceylin-46 ceylin-46 ovulasyon testinde lh adet ortasinda yukselip yumurtayi catlatiyor ya yumurta olmasa da yine yükseliyormus.bir arkadas paylasmis ultrasonda yumurtasının olmadigi belirlendigi ay da testi pozitif çıkıyormuş demek ki bu testler zamani belirlemek icin iyi ama yumurtanin varligina ispat falan degil.belki o ay yumurta büyümedi adetle atıldı.

Ama arastirdim iyice ceylin-46 ceylin-46 ovulasyon testinde lh adet ortasinda yukselip yumurtayi catlatiyor ya yumurta olmasa da yine yükseliyormus.bir arkadas paylasmis ultrasonda yumurtasının olmadigi belirlendigi ay da testi pozitif çıkıyormuş demek ki bu testler zamani belirlemek icin iyi ama yumurtanin varligina ispat falan degil.belki o ay yumurta büyümedi adetle atıldı.
Evet canim malesef öyle sonuclarda oluyo testlere guvenemiyoruz ama yinede belki yardimci olur diye kullaniyoruz en iyisi yumurta takibiyaptirmak

Back
X