OVULASYON TESTİ KULLANANLAR

Fazla bisey olmuyor canim ben senede 2 kere goriyorum cok agrim oldugu icin beni surekli girdiriyorlar her ihtimale karsi:KK43::KK43: ben biraz gec yazdim canim bu arada sen naptin girdin mi mr a ve sonuc ne zaman cikacakmis​

Fazla bisey olmuyor canim ben senede 2 kere goriyorum cok agrim oldugu icin beni surekli girdiriyorlar her ihtimale karsi:KK43::KK43: ben biraz gec yazdim canim bu arada sen naptin girdin mi mr a ve sonuc ne zaman cikacakmis​
Evet girdim canım korktugum gibi değilmiş

Kızlar iyi akşamlar herkese benim son adet tarihim 22 şubat ve tahmini yumurtlama 7-8 mart gibi şimdi çok şiddetli kasık ağrısı ile lavaboya koştum test yaptım yumurtlama erkenmi oluyor sizce ikinci çizgide biraz koyu çıktı çünkü

Eklentiler

• IMG_5452.webp
    IMG_5452.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 170
Kızlar iyi akşamlar herkese benim son adet tarihim 22 şubat ve tahmini yumurtlama 7-8 mart gibi şimdi çok şiddetli kasık ağrısı ile lavaboya koştum test yaptım yumurtlama erkenmi oluyor sizce ikinci çizgide biraz koyu çıktı çünkü
Yaniltmak istemem ama sanki biraz daha koyu olmali catlamaya yakin olmasi icin ama kasik agrisi filan olunca bi degerlendirme ihtimali varsa bugunu degerlendirebilirsiniz

Yaniltmak istemem ama sanki biraz daha koyu olmali catlamaya yakin olmasi icin ama kasik agrisi filan olunca bi degerlendirme ihtimali varsa bugunu degerlendirebilirsiniz

Cnm 2 dk sonra böyle oldu birdaha bakarmısın. Dün ilişki oldu bu arada

Eklentiler

• IMG_5453.webp
    IMG_5453.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 164
Canim biraz daha koyu olacak t c den daha koyu olmasi lazim büyük ihtimal yarin daha da koyulaşir

İnşallah güzel haberler alırız bu ay dün akşamıda değerlendirdik işimi şansa bırakmadım :)

canım erken yumurtluyorsun bu ay demek bu günü ve ertesini değerlendir oldumu

canım erken yumurtluyorsun bu ay demek bu günü ve ertesini değerlendir oldumu

Canım şimdi söyle söyleyim perşembe günü yaptık ve cumartesi gece 12.den sonra bu da pazar oluyor 12 den sonra çünkü eşim 11 de işten çıkıyor eve gelmesi anca o şekilde oluyor dün akşamda koyuyu görünce ilişki oldu tabi bu da aynı şekilde olunca 6 mart oluyor biraz karışık oldu ama :D bugün sperm kalitesi düşük olmazmı iki gün arka arkaya oldu çünkü

Canım şimdi söyle söyleyim perşembe günü yaptık ve cumartesi gece 12.den sonra bu da pazar oluyor 12 den sonra çünkü eşim 11 de işten çıkıyor eve gelmesi anca o şekilde oluyor dün akşamda koyuyu görünce ilişki oldu tabi bu da aynı şekilde olunca 6 mart oluyor biraz karışık oldu ama :KK70: bugün sperm kalitesi düşük olmazmı iki gün arka arkaya oldu çünkü
canım nasipte varsa bir kerede de oluyor
ben 14 ıcak adetim ile yumurtlama testi yapmıştım 3 gün üst üste oldu ve o ay gebe kaldım
ancak düşük oldu dr korunmana gerek yok dedi erken hafta düşüğü olduğu için
bizde çalışmalara başladık

Canım şimdi söyle söyleyim perşembe günü yaptık ve cumartesi gece 12.den sonra bu da pazar oluyor 12 den sonra çünkü eşim 11 de işten çıkıyor eve gelmesi anca o şekilde oluyor dün akşamda koyuyu görünce ilişki oldu tabi bu da aynı şekilde olunca 6 mart oluyor biraz karışık oldu ama :KK70: bugün sperm kalitesi düşük olmazmı iki gün arka arkaya oldu çünkü
Canim bence bu aksam yapma yarin da test yap t koyuysa yarin yaparsin koyu degilse o gunde yapmassin cunku t cuzgisi cok koyu oldugu zaman en gec iki gun icinde yumurtlama olacagini gosterir canim

Sen
Canim bence bu aksam yapma yarin da test yap t koyuysa yarin yaparsin koyu degilse o gunde yapmassin cunku t cuzgisi cok koyu oldugu zaman en gec iki gun icinde yumurtlama olacagini gosterir canim
Sen test yaptjkca buraya atabilirsin ona gore yorumlayip yardimci olabiliriz canim ama sen firsat buldukca degerlendir her ihtimale karsi allahin isi hic belli olmaz bu isler

yuppiii siparis testlerim geldi

Back
X