• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OVULASYON TESTİ KULLANANLAR

20170203_131443.webp bugünki ovulasyon testim bakarmisiniz kizlar her yaptigimda buraya atiyorum bugün 15. Gün 13. Güne göre daha koyu foto da biraz silik cikmiş aslında ikinci cizgi daha koyuydu

Bu arada kizlar erkrn hailelik resti icin fikri olan varmi benjm sağlik sorunum var erken öğrenebifmiyim acaba kan tahlili yaptirmak da istemiyorum cunkü karaciyerdern dolayi 20 güne bir veriyorum sürekli artik bıktım vermek istemiyorum bu arada adetime 6 gün var

Eklentiler

• 20170203_183302.webp
    20170203_183302.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 328
  • 20170130_160556.webp
    20170130_160556.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 312
Canim bunlar arka arkaya yaptığım testler yani ilki bi gün öncesi alttaki bi gun sonrasi

Bende öyle düşünüyorum canım çünkü genelde 15 ya da 16. Gün oluyo yarinda yapacam bakalim nasil cikacak yarinda atarim ama son testim kaldi yarin eczanede bulamadık aldigimiz yerde de bitmiş ne yapacaksam

Bende öyle düşünüyorum canım çünkü genelde 15 ya da 16. Gün oluyo yarinda yapacam bakalim nasil cikacak yarinda atarim ama son testim kaldi yarin eczanede bulamadık aldigimiz yerde de bitmiş ne yapacaksam
Isallah yarin koyu cizgileri gorurusun tekrar alamana gerek kalmaz :anneadayı: eger bulamasan da bi kac gün ust üste ilskiye gir sansa birakma sonrada gün asiri iliskiye girersin banada nolur dua et bu ay hamile kalayim adetime 6 gün kaldi :KK12:allah isteyen herkeze en kisa zamsnda versin isallah herkese çocuk duygusunu annelik duygusunu tattirsin

Isallah yarin koyu cizgileri gorurusun tekrar alamana gerek kalmaz :anneadayı: eger bulamasan da bi kac gün ust üste ilskiye gir sansa birakma sonrada gün asiri iliskiye girersin banada nolur dua et bu ay hamile kalayim adetime 6 gün kaldi :KK12:allah isteyen herkeze en kisa zamsnda versin isallah herkese çocuk duygusunu annelik duygusunu tattirsin
Zaten bir gün durup birgün kesin ilişkiye giriyoruz icim rahat etmiyo hamilelik sansini kayvetmeyim diye. İnşallah canim inşallah hamile kaliriz canin ederim tabikide :)

Kizlar test yamak istiyorum onerecebileceğiniz hamilelik testi var mi duyarliliği hassas olan 5 günum var adetime lutfenn cevap bekliyorum

Anladim canim ya iste herkesin hormon yapisi farkli oluyor test bulabildin mi bu arada

yazıları okudukca kafam çok karışmaya başladı kızlar :( gündüz test yaptım testim negatif çıktı bugun 4 gün geciktim bırakın gecikmeyi ben her ay erkenden regl olurdum mutlak üç gün evvelden leke olurdu hemen kan gelmesede yani regl günümün başlama gününde göğüslerim ağrıdı yüzümde sivilceler çıktı üşüdüm vs öyle geçti gitti şimdi hiçbir şey hissetmiyorum bir şeyde yok yani:s e test olumsuz çıkıncada mutsuz oldum birazda :( sonuçta dört gün geçince çıkardı herhalde daha kaç gün geçecek ki ?

Back
X