Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm bence daha var ama sen sıkıntı yapma ve bir gün değil bir gün ilişkide bulun riske atma Allah yardımcımız olsun.Eki Görüntüle 1948038 bugünki ovulasyon testim bakarmisiniz kizlar her yaptigimda buraya atiyorum bugün 15. Gün 13. Güne göre daha koyu foto da biraz silik cikmiş aslında ikinci cizgi daha koyuydu
Öyle yapıyorum canım bu ovulasyon testlerinede güvenemiyorum ki bir gün durup bir gün ilişki oluyoCanm bence daha var ama sen sıkıntı yapma ve bir gün değil bir gün ilişkide bulun riske atma Allah yardımcımız olsun.
Ne kadar oldu evneli canmÖyle yapıyorum canım bu ovulasyon testlerinede güvenemiyorum ki bir gün durup bir gün ilişki oluyo
Canim bence cok az kalmiş benimde boyle olduktan bi gün sonra ikiside koyu cikmisti hatta atabiliresem bi bakEki Görüntüle 1948038 bugünki ovulasyon testim bakarmisiniz kizlar her yaptigimda buraya atiyorum bugün 15. Gün 13. Güne göre daha koyu foto da biraz silik cikmiş aslında ikinci cizgi daha koyuydu
Canim bence cok az kalmiş benimde boyle olduktan bi gün sonra ikiside koyu cikmisti hatta atabiliresem bi bak
Canim bence cok az kalmiş benimde boyle olduktan bi gün sonra ikiside koyu cikmisti hatta atabiliresem bi bak
Isallah yarin koyu cizgileri gorurusun tekrar alamana gerek kalmazBende öyle düşünüyorum canım çünkü genelde 15 ya da 16. Gün oluyo yarinda yapacam bakalim nasil cikacak yarinda atarim ama son testim kaldi yarin eczanede bulamadık aldigimiz yerde de bitmiş ne yapacaksam
Zaten bir gün durup birgün kesin ilişkiye giriyoruz icim rahat etmiyo hamilelik sansini kayvetmeyim diye. İnşallah canim inşallah hamile kaliriz canin ederim tabikide :)Isallah yarin koyu cizgileri gorurusun tekrar alamana gerek kalmazeger bulamasan da bi kac gün ust üste ilskiye gir sansa birakma sonrada gün asiri iliskiye girersin banada nolur dua et bu ay hamile kalayim adetime 6 gün kaldi
allah isteyen herkeze en kisa zamsnda versin isallah herkese çocuk duygusunu annelik duygusunu tattirsin
Sağol canim şimdiden allah razi olsunZaten bir gün durup birgün kesin ilişkiye giriyoruz icim rahat etmiyo hamilelik sansini kayvetmeyim diye. İnşallah canim inşallah hamile kaliriz canin ederim tabikide :)
Canim testi yaptin mi sonuc ne cikti merak ettim seniZaten bir gün durup birgün kesin ilişkiye giriyoruz icim rahat etmiyo hamilelik sansini kayvetmeyim diye. İnşallah canim inşallah hamile kaliriz canin ederim tabikide :)
Yaptim canim yaa bugün ki test silik çıktı moralim bozuldu niye böyle oldu anlamadimCanim testi yaptin mi sonuc ne cikti merak ettim seni
Testi yollasana canim bi firsatin varsaYaptim canim yaa bugün ki test silik çıktı moralim bozuldu niye böyle oldu anlamadim
Şuan evde değilim canim gidince atarimTesti yollasana canim bi firsatin varsa
Tamam tatlimŞuan evde değilim canim gidince atarim