zuzucuum Ve insanlar,tercihleri ile kaderlerini imzalarlar. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Nisan 2018 1.993 1 1.861 133 19 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi zuzucuum #21 Katun34 .!.: Aslında fazla olmadı 2 ay da karar verdim 2.ci ayda oldu çok şükür. İnşallah tez vakitte sizede nasip olur Genişletmek için tıkla... Amin inşallah bende 2 aydır deniyorum henüz nasip olmadı inşallah bu ay güzel haberler alırım
Katun34 .!.: Aslında fazla olmadı 2 ay da karar verdim 2.ci ayda oldu çok şükür. İnşallah tez vakitte sizede nasip olur Genişletmek için tıkla... Amin inşallah bende 2 aydır deniyorum henüz nasip olmadı inşallah bu ay güzel haberler alırım
Antisosyalkelebek Aman banane Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Şubat 2020 1.063 1.073 83 19 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi zuzucuum #22 Kedisever3 .!.: Amin inşallah bende 2 aydır deniyorum henüz nasip olmadı inşallah bu ay güzel haberler alırım Genişletmek için tıkla... İnşallah daha erken stres yapma
Kedisever3 .!.: Amin inşallah bende 2 aydır deniyorum henüz nasip olmadı inşallah bu ay güzel haberler alırım Genişletmek için tıkla... İnşallah daha erken stres yapma