Ben 2 aydır kullanıyorum hep kaset yapıyorum yani Yumurtlama günümü net yakalayabiliyorum ama burda kağıt gibi olanlar var gördüm onları tam anlamıyorum karışık geliyorKaset testlere asla güvenmem ovülasyon da umsrım sonuç alırsınız
Ben birgebeningünlügü sayfasından alıyorum memnunumBen 2 aydır kullanıyorum hep kaset yapıyorum yani Yumurtlama günümü net yakalayabiliyorum ama burda kağıt gibi olanlar var gördüm onları tam anlamıyorum karışık geliyor
O sayfa nerede satılıyor bu ay olmazda ordan da alırımBen birgebeningünlügü sayfasından alıyorum memnunum
Allah bizlere de nasip eder inşallah canım Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sen ne kadar süre denedin bi rahatsizlığın var mıydıCanim bende surelab marka kullandim oda uygundu baya 28 li ikide gebelik testi 50civariydi sorunsuz cikti trendyoldan almistim arastiran olursa faydamiz olsun
İnstagramda eczacı bi abla herkese yardımcı oluyo seni takip ediyor bi göz at sayfasınaO sayfa nerede satılıyor bu ay olmazda ordan da alırım
Cok tesekkurler canimAllah bizlere de nasip eder inşallah canım Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sen ne kadar süre denedin bi rahatsizlığın var mıydı
Farklı nasıl meselaCok tesekkurler canimrabbim tezzamanda nasip etsin insallah size ve tum isteyenlere benim 5.ayda tuttu ovulasyonun ikinci ayiydi bildigim bi rahatsizligim yoktu.bide burdan denicek arkadaslara oneri olarak farkli pozisyonlar deneyin cok afedersiniz
Yuzustu/sirtustuFarklı nasıl mesela
Canım biz hep korunmadan ilişki yaşıyoruz tabi süreçte pozisyonlar değişiyor ama eşime hep bitireceği zaman benim altta olmam gerektiğini söylüyorum o şekil oluyor onu öneriyorlar bide böyle deneyelim bende 2 ay denedim olmadı regl bitince 3. Deneyeceğiz inşallah olmazsa doktora gitmeyi düşünüyorumYuzustu/sirtustu
Kaldınız mı yoksa hala benim gibi deneme aşamasında mısınızBende gitti gidiyordan almıştım bozuk falan çıkmadı memnun kaldım
Canim afedersinde sen altta olda sirustu yuzsutu deneCanım biz hep korunmadan ilişki yaşıyoruz tabi süreçte pozisyonlar değişiyor ama eşime hep bitireceği zaman benim altta olmam gerektiğini söylüyorum o şekil oluyor onu öneriyorlar bide böyle deneyelim bende 2 ay denedim olmadı regl bitince 3. Deneyeceğiz inşallah olmazsa doktora gitmeyi düşünüyorum
3 tane gebelik testi yaptım pozitif ama daha kan vermedim canım perşembe kesinleşicekKaldınız mı yoksa hala benim gibi deneme aşamasında mısınız
Ayyyy çoook güzel hayırlı uğurlu olsun inşallah bende o pozitifleri görürüm ne kadar denediniz acaba3 tane gebelik testi yaptım pozitif ama daha kan vermedim canım perşembe kesinleşicek
Aslında ben bu ay pek takiplemedim adete yakın yapmaya başladım zaten kopkoyu çıkınca şüphelendinAyyyy çoook güzel hayırlı uğurlu olsun inşallah bende o pozitifleri görürüm ne kadar denediniz acaba
Az önce konunuzu okurken bu kullanıcı adı bana nerden tanıdık geliyor ya diye kendi konularıma bakarken burda buldum sizi darısı başıma inşallaaah ne zamandır deniyorsunuz ve rahatsızlığınız var mıydı acabaAslında ben bu ay pek takiplemedim adete yakın yapmaya başladım zaten kopkoyu çıkınca şüphelendin
Aslında fazla olmadı 2 ay da karar verdim 2.ci ayda oldu çok şükür. İnşallah tez vakitte sizede nasip olurAz önce konunuzu okurken bu kullanıcı adı bana nerden tanıdık geliyor ya diye kendi konularıma bakarken burda buldum sizi darısı başıma inşallaaah ne zamandır deniyorsunuz ve rahatsızlığınız var mıydı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?