• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullananlar buyursun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Periningelecegi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2019
163
60
48
33
Merhaba hanımlar. İkici çocuğu dusunuyorum. 1. Çocuğum 13 aylik oldu. Ama ben daha adet olmadım. Sali gunu doktora gittigimde 13 mm yumurtan var ovulasyon testi ile takip edin dediler. Testim bugün geldi ve ilkini yaptım. Sdi benim gibi ovulasyon testi kullananlari buraya bekliyorum. Umarım şans yüzümüze güler

Merhaba hanımlar. İkici çocuğu dusunuyorum. 1. Çocuğum 13 aylik oldu. Ama ben daha adet olmadım. Sali gunu doktora gittigimde 13 mm yumurtan var ovulasyon testi ile takip edin dediler. Testim bugün geldi ve ilkini yaptım. Sdi benim gibi ovulasyon testi kullananlari buraya bekliyorum. Umarım şans yüzümüze güler
Aynisi kuzenime oldu dogum yapti ilk oglu 1 yasina falan geldi doktr adet olmayabilirsin belli bir sure demis oda korunmamis ikinciye hamile oldugunu ogrendiginde 2 aylik olmustu bile oluyo boyle seyler 😉

Ay insallab ama benim kizim tüp bebekti
Onuda halamin kizi yasadi tup bebekti ilk kizi sonra nasilsa olmuyo diye korunmuyodu bi gece ruyamda gordum hamile oldugunu antakyada goreve gitmisti aradim yok kiz zaten olmuyo ki biliyosun dedi 3 gun sonra beni geri aradi hamileymisim cok sasirdik nadil oldugunu dedi Allah vermek istedikten sonra olur insallah vardir canim

Onuda halamin kizi yasadi tup bebekti ilk kizi sonra nasilsa olmuyo diye korunmuyodu bi gece ruyamda gordum hamile oldugunu antakyada goreve gitmisti aradim yok kiz zaten olmuyo ki biliyosun dedi 3 gun sonra beni geri aradi hamileymisim cok sasirdik nadil oldugunu dedi Allah vermek istedikten sonra olur insallah vardir canim
İnsallah canim

Hepsini bugun yaptim.
1. Saat 3 de
2. Saat 10.30 da
3. De simdi
İkinciyi yaptigimda yumurta akı gibi olan yapiskan sıvı vardi.
Sanirim bugun sabah catladi

Eklentiler

• 16029699164033670414088043646961.webp
    16029699164033670414088043646961.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 188
Kızlar ben de ovulasyon takibi yapmaya başladım,bu tam olarak yumurtlama günü mü oluyor acaba,bilen yazabilir mi?

Eklentiler

• 1CD4E519-1D3A-472A-A0CC-AA48B46FA0C6.webp
    1CD4E519-1D3A-472A-A0CC-AA48B46FA0C6.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 168
Arkadaşlar bugün tekrar yaptım ovulasyon testini ve sonuç bu şekilde,24 saat geçti pikin üzerinden ama hala böyle, sizce normal mi anlamadım ben

Eklentiler

• 63B614BF-9758-4123-A8B4-6CF910C44DC6.webp
    63B614BF-9758-4123-A8B4-6CF910C44DC6.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 160
Arkadaşlar bir sorum olacak ovülasyon testini bu ay kullandım ilk defa bende iki çizgide koyu olup çatlamama ihtimali var mı çünkü iki gün ard arda iki çizgide aynı koyuluktaydı
pco varsa çatlamama ihtimali var deniliyor ama emin değilim ben bildiğim kadarı ile pco değilim ama adetime 3gün var ve bugün bile hala koyu çıkıyor testim ilkez deniyorum bende

pco varsa çatlamama ihtimali var deniliyor ama emin değilim ben bildiğim kadarı ile pco değilim ama adetime 3gün var ve bugün bile hala koyu çıkıyor testim ilkez deniyorum bende
Pco yok bende kendi kendime teşhis koyuyorum sanırım roktora gittim sadece ultrasonla bakmıştı pco yok bence yumurtlama zamanı mi gitsem bide doktoro aceba

Back
X