- 20 Aralık 2021
- 66
- 13
- 18
- 25
- Konu Sahibi elifyalcinnn
-
Ama özellikle değerlendirin diyorlar pik olmuş değerlendirmeyin diyosunuz ben anlamadım kisanırım dün değerlendirdiniz,bence yarın değerlendirin spermler 36 saat canlı kalabiliyor,bende öyle yapacagım
Sperm daha hareketli oluyormuşAma özellikle değerlendirin diyorlar pik olmuş değerlendirmeyin diyosunuz ben anlamadım kipiki gördüğünüz gün ile birlikte üç günü değerlendirin diyorlar
Doğrudur ben riske atmak istemiyordum sadeceSperm daha hareketli oluyormuşDr demişti
Haklısın canım Allah gönlümüze göre versinDoğrudur ben riske atmak istemiyordum sadece
Sanki ikinci biraz koyu gibi kaçıncı günün bu testlerBu arada benim testim bu çok karışık, anlamadım birşey
İkinci dün canım,üç ve dört bugunSanki ikinci biraz koyu gibi kaçıncı günün bu testler
Yani adet başlangıcıyla birlikte kacıncı güne tekabul ediyo daha olmamış sanırım yap yine hergünİkinci dün canım,üç ve dört bugun
adetsonrası 20 gün canım,buğün yaptım silikleşmiş,pco oldugu için karmakarışık bir şey oldu sanırımYani adet başlangıcıyla birlikte kacıncı güne tekabul ediyo daha olmamış sanırım yap yine hergün
O zaman yumurtamışsındır canım değerlendir mutlakaadetsonrası 20 gün canım,buğün yaptım silikleşmiş,pco oldugu için karmakarışık bir şey oldu sanırım
Değerlendirdim bugün yine yapacağım bakalım çatlamışmıBence değerlendirin. Yarın tekrardan aynı saatte testi yapın silik çıktıysa çatlama bitmiş gösterir.
sağol canım pazartsi değerlendirebildim dün eşim hastaydıO zaman yumurtamışsındır canım değerlendir mutlaka
Hadi hayırlısı olsunDeğerlendirdim bugün yine yapacağım bakalım çatlamışmı
yanlıs bılmıyorsam tabi pikten sonra azcık azalsa bıle catlama demek azala azala ıyıce sılıklestıgı gunu bekleme sen pko luymusun yuksek ıhtımal o kadar dusundugun gıbı sılık pek cıkmaz bu aralarDeğerlendirdim bugün yine yapacağım bakalım çatlamışmı
Pcoslu değilim yaptım bugün silik çıktıyanlıs bılmıyorsam tabi pikten sonra azcık azalsa bıle catlama demek azala azala ıyıce sılıklestıgı gunu bekleme sen pko luymusun yuksek ıhtımal o kadar dusundugun gıbı sılık pek cıkmaz bu aralar
sağol canım pazartsi değerlendirebildim dün eşim hastaydı
aynen canım öyle düşünüyorum :)Bugünde değerlendir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?